cristi 1 Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Am constatat ca XJ-ul meu este usor coborat de spate aproximativ 4 cm fata de cum ar trebui sa fie pozitia normala. Cineva mi-a spus ca sunt bucsile de la arcurile de foi uzate. Pozitia arcurilor de foi este aproape dreapta , nu sunt incovoiate in sus cum ar trebui normal sa fie. De unde provine defectul ? De la bucsile arcurilor sau de la foile de arc ? Multumesc anticipat ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: defectiune - XJ lasat pe spate De la foile de arc daca stau drepte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: defectiune - XJ lasat pe spate Problema ta este ca arcurile spate sunt obosite : Ai doua variante : 1. Schimbi arcurile cu unele noi sau intr o stare mult mai buna 2. Dai jos arcurile si mergi si le springuiesti Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: defectiune - XJ lasat pe spate arcurile normal,si eu le-am schimbat saptamina asta.Cum dreaq sa fie bucsile? :P De la alea bate. 1 IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bodo4runner Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: defectiune - XJ lasat pe spate sau http://store.fatbobsgarage.com/shared/S ... oducts.asp cauti pe aici,add-a-leaf spring,(varianta ieftin si super bun) :grin: http://i154.photobucket.com/albums/s248/bodo4runner/DSC00429.jpg 3-1989,TOYOTA 4RUNNERSR5,2.4EFI 1.5in BJ spacers from SDORI 2" rear add-a-leafs KYB shocks lift kit replacement 31x10.50x15 BFGoodrich All Terrains Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: defectiune - XJ lasat pe spate Am constatat ca XJ-ul meu este usor coborat de spate aproximativ 4 cm fata de cum ar trebui sa fie pozitia normala. Cineva mi-a spus ca sunt bucsile de la arcurile de foi uzate. Pozitia arcurilor de foi este aproape dreapta , nu sunt incovoiate in sus cum ar trebui normal sa fie. De unde provine defectul ? De la bucsile arcurilor sau de la foile de arc ? Multumesc anticipat ! Foile de arc obosite....Solutie: dai jos foile si mai springuiesti o foaie peste...spor la treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: defectiune - XJ lasat pe spate Daca nu gasesti la tine in Ploiesti se pot springui in Bucuresti pe Calea Grivitei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate