Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03

cristi 1

Postări Recomandate

Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03

Atentie, maine s-a anuntat ploaie iar poimaine sambata (lapovita si ninsoare)!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 222
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Votez sambata . cei din bucuresti stabilim si noi o ora pe la iesire la petrom sau mek

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

fie ploaie sau ninsoare noi tot iesim la plimbare. cu cat mai multi cu atat mai bine. va asteptam pe toti :h5

• LJ 7O

Link spre comentariu

daca tot se anunta si participare din bucuresti propun ca intalnirea si de plecare sa se amane cu cateva ore. am inteles ca nu ar fi un traseu de durata mare de timp deci suficient pentru :happy gratare si distractiiii maxime

Link spre comentariu

eu zic sa incercam sa plecam la 9 ca niciodata nu se stie' nu uitati gratarele si ceva de pus pe ele. [iertati-l pe cobrra ca nu stie ce spune]

• LJ 7O

Link spre comentariu

Majoritatea au votat pentru sambata si ramane pentru sambata. Ca si ora de plecare din Ploiesti sa fie ora 9 . Mai bine sa ne ramana timp decat sa intram in criza (de timp). Daca nu vor fi precipitatii va fi totul ok , daca vor fi oricum mergem si ne orientam tot in aceeasi directie dar pe un traseu mai accesibil.

Link spre comentariu

Majoritatea au votat pentru sambata si ramane pentru sambata. Ca si ora de plecare din Ploiesti sa fie ora 9 . Mai bine sa ne ramana timp decat sa intram in criza (de timp). Daca nu vor fi precipitatii va fi totul ok , daca vor fi oricum mergem si ne orientam tot in aceeasi directie dar pe un traseu mai accesibil.

Am uitat ! Locul de intalnire. Benzinaria Rompetrol Blejoi. Pentru cei din Bucuresti care vor veni pe DN1 intra spre Ploiesti si dupa ce vor trece de benzinaria Luk Oil Barcanesti (pe stanga) , la sensul giratoriu fac dreapta pe varianta si o vor tine tot inainte pana ajung la Rompetrol Blejoi .

Link spre comentariu

trebuie sa organizam un pic logistica:

- ce cumparam de mancare?

- cine are si aduce gratarele?

- la ce ora ne vedem cei din Bucuresti?

RUBICON - always ready to race ...

Kamikaze Off-Road Club

Link spre comentariu

Ok , merg si eu sambata .Find prima sire pe acest forum , si cum gps-cu am vazut ca e oarecum mai experimentat , intreb si eu daca e bine sa nestragem la mec in otopeni , daca da ce ziceti de 8.30 ca orade intalnire . Daca da , statia pe 16 :ypu . Daca da , cine face o lista ?(valabil si pentru ploiesti) .

Numarul meu de tel este 0766303278 sau 0726499910 . Vin din zona progresu !

Link spre comentariu

Frati off roadari din Bucuresti e ff buma intanlirea la mek dar daca trebuie sa fim la ploiesti la 9 nu putem pleca la 8 30 ci la 7 50 sau 8. Hai sa ne organizam cum trebuie , pentru a nu suferii alti din cauza noastra :rsp :rsp EU ZIC LA ORA 8 CEL TARZIU LA MEK OTOPENI SAMBATA . Vrem si noi un numar de contact cu cei din Ploiesti

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

M-ai e o zii si maine si ne v-om pronunta ! :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

De mancare ia fiecare ce pofteste . Gratare daca aveti numai partea de gratar este suficient , cateva pietre se gasesc acolo. Carbuni aduc eu pentrun toata lumea. De baut la fel, ia fiecare ce pofteste. Pe viitor o sa va duc la niste degustari de vinuri in zona Valea Calugareasca. Oricum putem pune totul la comun. Avem o masa mare .... La fel fiecare ar trebui sa-si aduca niste pahare , farfurii, furculite etc.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare