Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03

cristi 1

Postări Recomandate

• Răspunsuri 222
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03

DA da da . eu acum am intrat in casa . Ne vedem la otopeni mek . DRM multumesc dar vin cu masina mea ca am copilot :h5 :rsp :rsp

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un inceput cu sfarsit data viitoare ........Traseul soft spre mediu a devenit ceva mai dur in urma ultimelor zapezi care acum se topesc si ..... culmea ......fac un noroi de nedescris. O iesire , o aventura care la inceput parea usoara a devenit o proba de incercare pentru toti participantii . O iesire cu noroi din belsug si multe trolieri ...

Link spre comentariu

Sa va fie de bine si la mai mare !!! :bravo

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

l_J.T\_l__l---[]lllllll[]

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

:bravo baieti :1

Cu parere de rau ca nu am ajuns la aceasta actiune (acum am intrat in casa fiind plecat de la 8:30 dimineata... :ang2 ) sunt convins ca v-ati simtit bine si ca ati avut niste prieteni de nadejde cei cativa membri Off-Road Runners Team (Yonutz, bullbar, GPScu :h5 ) care v-au insotit si poate duminica viitoare cand am si eu posibilitatea sa vin, reeditam evenimentul! :grin: :h5

Astept cu interes urmatoarele fotografii si filmuletze (bullbareee, scoate filmuletzele ca stiu ca sigur ai facut cateva :grin: :wink: )

Ah..., era sa uit, bullbareee, ce faceai animalule la faza asta, vegheai, vegheai? :ha: :ha: Ca de pus manutza, vad ca nu serveai! :ha: :ha: :happy :h5

Link spre comentariu

avurati parte de detoate... :bravo si sa va fie de bine

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

pentru prima iesire de acest gen chiar marturisesc ca a fost cel mai soft traseu :))) stiu toti participantii acest lucru. multe multe multumiri celor mai profesionisti GPE-SCU :h5 YONUT :h5 SI BULLBAR :h5 a fost o iesire perfecta

Link spre comentariu

@cristi- felicitari pentru traseu omule... a fost foarte tare :banana Cand am vazut dimineata la benzinarie pe prietenii tai cu masinile incaltate de vara, ma si gandeam ca facem o plimbare de duminica ....asa mai subtire....dar pana la urma cred ca din toata gasca la masina ta n-am vazut de unde se leaga sufa :ha: si asta imi aduce aminte de cheroke ala rosu cu care fugeam anul trecut tot cu bfg-uri ca ale tale

@tractozaur- Sigur trebuie sa reeditam traseul asta si cred ca bulbar abea asteapta sa te prinda in padure sa te astepte cu sufa sculata :ha:

poze nu am ca am fost ocupat... prietenii stiu de ce :ypu :av

Link spre comentariu

Toata lumea se astepta la un traseu soft-mediu ...si ne-am trezit la un moment dat in fata unui traseu mediu-extrem!

Un traseu cu de toate: trolieri, treceri la sufa, dejantare, parau, rockcrawling (nici nu o sa va vine sa credeti ce poate face o Vitara stock pe stanci) ...rataciri, explorare perpedes (eu unul am facut minim 5km pe jos in gasirea unei alternative de iesire), noroi, motoare fierte, sleauri, alunecari laterale, mers printre craci, gratar in varf de munte ...per total o experienta unica care a inceput la ora 08.00 si s-a terminat la ora 22.00 (cand au iesit toate masinile la liman chiar daca la un moment dat unii nu mai sperau lucrul acesta ... :ha: ) pe care as dori negresit sa o retraiesc !

Va multumesc la toti ptr disciplina de care ati dat dovada si ptr faptul ca ati avut rabdare si incredere ...

Printre cei pe care as vrea sa-i remarc in mod deosebit ...

...klaus alias speedy gunman - masina aia poate merge pe oriunde atata timp cat are un nebun la volan! Este cea mai buna dovada dragi participanti ca CEA MAI JOASA masina a trecut peste tot ...

...cristi1 (organizatorul) - :1 omule jos palaria in fata ta ... ptr traseu care a fost extraordinar (exact asa cum ne-am dorit si exact asa cum nu se asteptau altii sa fie!!! :ha: ) si ptr felul in care ai pilotat Cherokele ...cred ca este singura masina care nu a avut nevoie de ajutor ... :h5 ...

De poze nu prea am avut timp ca am avut ceva de lucru cu noroaiele si cu ... :ha:

Despre Tancozaur (acaretul din dotare) - a mers exceptional in toate conditiile (inclusiv cu masina la sufa dupa ea :ha: )singura data cand am desfacut troliul a fost cand i-am troliat pe cei doi Agarbiceni care cautau cred, baltagul sadovenesc pe fundul unei rape unde s-au avantat nebuneste ... :ha:

Ptr membrii prezenti O.R.T. - fratilor, alaturi de voi oricand, oriunde si oricum!

Despre cei care ati stat acasa ...mare pacat ... ca nici nu stiti ce ati pierdut!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Vizitator FLT

Inainte de toate un cuvant de multumire tuturor.

A fost super!

Prima transa de poze...

Link spre comentariu

Dacia asta, ultima, a mers si ea cu voi? :ha: :ha: Ca la cati posesori de Dacie 1310 am intalnit si care mi-au povestit cate aventuri off-road au avut ei cu cazanu` lor, nu e imposibil... :ha: :ha: :ha: :happy

Yonutze, ai zis la un moment dat in ultimul post al tau ca "au fiert niste motoare", l-ati luat din nou pe LARO (worldscape) :hi cu voi? :happy

Eugene, nu uita ca data trecuta Tractozaur-bullbar a fost 3-0 :ha: :ha: :h5 , da-mi voie sa-ti reamintesc :ha: , o data la duna de nisip, o data pe drumul din padure si odata "la mana" cand l-am scos doar prin forta bratelor pe micutzul, pardon :grin: Marele bullbar :h5 ..., balbait! :ha: :ha: :ha: :ypu

Link spre comentariu

Eugene, nu uita ca data trecuta Tractozaur-bullbar a fost 3-0 :ha: :ha: :h5 , da-mi voie sa-ti reamintesc :ha: , o data la duna de nisip, o data pe drumul din padure si odata "la mana" cand l-am scos doar prin forta bratelor pe micutzul, pardon :grin: Marele bullbar :h5 ..., balbait! :ha: :ha: :ha: :ypu

Prietene, poate n-ai inteles....Marele Bulbar a zis ca te provoaca la o cursa contra cronometru pe traseul asta care l-ai vazut ...in poze bineinteles :ha: ...da sunt sigur ca o sa mergem acolo din nou cat de curand :h5 Bulbare daca negi, vezi ca am material filmat :ha:

Despre fierturi.... ce sa zic.... n-a fost LARO a fost GPScu dar nu cred ca fiert mai degraba o vomitat putin antige ca a tinut-o cu capul in jos :ha: (era mai in spate o poza cand parcase cu curu in sus pe o movila)

In alta ordine de idei daca eram puuutin mai echipati(pentru traseul care l-am facut) ne-am fi distrat mai bine...si aici nu vreau sa supar pe nimeni , pentru ca se anuntase un traseu soft si participantii au venit echipati ca atare(AT-uri,spoilere de magheru,bari nichelate,etc) si o sa ma repet fara suparare pe viitor ar trebui ca si pentru soft sau orice iesire in teren masinile sa fie echipate macar cu ocheti sau carlige de tractare..... :p parerea mea :sr

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare