zolameister Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 Si aici....povestea mea se schimba radical fata de povestea celorlalti. Poate ca sunt eu un tip mai prost sau mai sensibil, dar ce credeti ca se intampla cand noi 3 am ajuns gafaind la grupul de "rataciti"????? CHEFUIAU! Erau la gratare si sprituri! Sincer...mi-au dat lacrimile de nervi! Dar...vorba aia: omul prost invata din greselile lui, nu din cele ale altora si moare la fel de prost pt ca nu a avut timp sa se dezmeticeasca intru-totul! :1 Damage: cauciuc rupt, flansa rupta, hi-lift rupt, bara fata indoita din suportii de hi-lift, o mige de tenis bufnita din arcul stanga fata! Am trecut si eu odata prin asta.Si stii ce a fost cireasa de pe tort?Eu plin de noroi si ud pana la piele fata"n fata cu un chefuitor care se uita adanc in ochii mei :twisted: si-mi spune suav :"au venit salvatorii!!"Era uscat ,calm fara probleme,si cu o bere in mana... :uameni NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 Bullbar prietene, Sa fim rationali si sa spunem lucrurilor pe nume fara sa ne ascundem de aparente si presupuneri: Ce a facut Yonutz? A actionat RATIONAL gandindu-se nu numai la persoana lui (care ar fi urcat acolo fara probleme - stii foarte bine!!!), si v-a spus inainte sa urcati sa incercati sa va intoarceti intrucat cele cel putin 4 din cele 6 masini "nepregatite" NU AR FI PUTUT URCA din pricina stancilor postate in mijlocul drumului pe traseu in care voi ati dat cu grupurile din cauza faptului ca nu se puteau evita intrucat drumul avea cca 2m latime (in stanga perete de stanca, in dreapta rapa) Cei care le-au vazut acolo pot confirma! De asemenea am actionat dupa principiul piticului si inimosului Bullbar ...sunt ultimul? Ok ...nu plec mai departe decat dupa ce se urneste si ultima masina! Nu vreau decat sa te pui putin in postura mea si sa o gandesti la rece: eram eu sus impreuna cu Cristi si Klaus ...Tu ai fi ramas jos cu restul ... cum ai fi procedat? Inainte sa-mi dai un raspuns sa te uiti CE masini au fost cu noi sambata si CUM au mers ele pe un traseu net sub cel pe care v-ati aventurat doar voi 3! Multumesc ... Ce s-a intamplat in lipsa ta: Yonutz a luat la picior cele trei alternative de traseu, odata singur, odata alaturi de GPScu, odata alaturi de Adionweb! Prima varianta: am mers pana la jumatatea drumului pe jos si am vazut ca e traseul ok si am directionat masinile acolo ..dupa ce am trecut de jumatatea traseului ...totul aparent uscat (frunze pe deasupra, sub noroi f moale) s-a transformat intr-un mic cosmar ...Am oprit coloana inainte sa ne afundam cu totii si am hotarat sa gasim alt traseu! A doua varianta: am luat cu GPScu acel traseu la picior (cca 1.5km - in urcare) pana pe creasta... atentie alt versant, nu cel pe care v-ati cocotat voi... aceasi situatie ca si primul - traseu aparent uscat de la jumatate se transforma intr-un alt mic cosmar ...ne-am afundat pana la glezne ...am facut cale intoarsa! A treia varianta ...am luat al treilea drum la picior impreuna cu Adionweb pana aproape de baza muntelui ...traseu de asemenea moale dar pe coborare! Ajungand la baza muntelui am constatat ca finalul acelui traseu era intr-o vale inconjurata de munti ...de coborat, coboram toti ...dar ca sa iesim (atentie) ar fi trebuit sa si urcam (era ora 16.00 cred) pe un traseu pe care nu il stiam, in conditii nedefinite dar atentie, noaptea! Drept ptr care am ales sa ne intoarcem la sosea pe drumul pe care am venit (spre dezamagirea unora) singurul pe care il stiam (tine cont si de faptul ca nu aveam pe nimeni cu noi care cunostea acel traseu) si pe care credeam ca pot sa-l reconstruiesc prin sleaurile lasate de masini! Asta uitandu-ma si ce masini au ramas cu noi si care ar fi putut participa la actiunea de recovery! Ref la convorbirea telefonica: ultima convorbire s-a facut cu tine, inainte de a va pune in miscare catre noi intre a doua si a treia varianta MOMENT in care nu aveam nici o varianta in afara celei de cale intoarsa ... Intre timp am mai vb. si ti-am spus ca inaintam dar o facem pe drumul de intoarcere si asta se intampla ff incet deoarece sunt singura masina care poate face recovery in situatia data ... GPScu era "fiert la motor" si pe alta masina nu ma puteam baza cert (nu neaparat ca nu ar fi vrut ...dar nu ar fi putut) asa ca am decis sa fac ceea ce a urmat! Nu ma pricep la offroad dar am o calitate pe care nu mi-o poate contesta nimeni (si nu o spun ca sa ma laud): prin prisma meseriei pe care o practic am ajuns sa stiu sa gestionez orice situatie de criza (cei care ma cunosc, si care conjuctural s-au aflat alaturi de tine, iti pot confirma acest lucru) NUMAI in urma analizarii tuturor variantelor posibile, asta excluzandu-le intai pe cele extreme prin care inevitabil damageurile ar fi fost mult mai mari! Tine minte ceea ce am declarat eu anterior inaintea acestei iesiri: iesim, ne dam, ne simtim bine DAR ajungem intregi acasa! Cum am ajuns sa "chefuim": era ora 17.00 si nimeni nu mancase nimic (decat paine goala) si eu am o problema: cand imi e foame si nu mananc nu pot gandi (asta o stii bine!!!) :ha: !Deja stiam ca vii spre noi (desi nu ti-am cerut imperativ acest lucru) iar unul dintre noi si-a adus aminte ca are rude in zona si a sunat pe cineva care a si venit ulterior si a confirmat ca ar exista un traseu mai rapid de iesit in teren! Atunci am luat aceasta hotarare sa preparam ceva de mancare atat ptr noi cat si ptr voi incercand sa trag de timp si sa ne cantonam langa singurul punct de reper major in traseu pe care tu il stiai foarte bine (gramada de busteni)! De asemenea am mai spus ca indiferent de situatie nu voi parasi grupul dar ii voi ajuta sa ajunga la asfalt DAR nu voi pleca din padure fara tine (cel putin 5 persoane din cei prezenti iti pot confirma si acest lucru) deci implicit ma voi intoarce in acel loc si te voi astepta pana vei veni indiferent de ora, zi, saptamana (inca un detaliu important - locul de campare temporara era unul cu semnal la telefon, loc care de asemenea nu a fost ales intamplator)! Urmarea dupa masa pe drumul de intoarcere... ne-am incolonat ...eu primul de aceasta data (sa pot sta la recovery), vitara, cu tine si cu superalfi ...am ajuns intr-un punct mai dificil pe care l-am trecut unde am hotarat constient de problemele pe care le aveati deja (tu aveai prezoane rupte, vitara avea carligul fata rupt si cu alternatorul in batista, deci fara lumini) si ora inaintata sa va "dau drumul" si sa trec pe oricine ar fi avut nevoie ... am ramas pana la ultima masina eu si evgheny, unul dirijand si altul trangand la sufa pe cei impotmoliti ... Nu am plecat de acolo decat dupa ce ultima masina a trecut (este inutil sa-ti spun cine m-a invatat asta)! Rezultatul: toata lumea la liman, pretul: un scut diferential spate spart intr-un bustean (maine o sa-ti pun poze) si un ambreiaj aproape distrus si partea cea mai frumoasa - noroi si in cur ... :ha: (am tras si de masinile mari in 4 usi gen Toyota sau Terrano)! Pentru mine a fost o experienta unica, am fost complet implinit (mai presus decat toate partidele de offroad) cand am vazut toti oamenii si toate masinile safe si mai ales cand am vazut ca planul meu chiar a mers! Cauzele situatiei creeate: totul s-a datorat incapatanarii voastre de va intoarce la restul grupului in momentul in care eu v-am spus ca majoritatea nu vor trece peste acele obstacole! Era MULT mai usor sa va intoarceti voi 3 masini decat sa ne chinuim sa incercam sa urcam 6! Concluzia: ptr mine a fost aceasta iesire si o veritabila lectie de viata! Chiar daca nu sunt inantat in varsta, am trecut prin mult prea multe si am invatat un lucru: decat 2 secunde pe muchie de cutit cu riscuri inutile, mai bine iei totul de la cap chiar daca e nevoie sa reconstitui ani de munca! Nu mi-a fost nici o clipa frica ptr viata mea sau masina mea(cei care ma cunosc iti pot confirma) dar mi-a fost frica ptr viata lor a celor care au iesit ptr prima oara in viata lor cu masina 4x4 la o "prieteneasca", fara nici un fel de experienta si fara a avea masini pregatite, dar care s-au trezit in fata unei portiuni de drum de extrem care in conditiile date le-ar si putut fi fatale (cei care au fost de fata pot confirma sau constesta cele spuse de mine)! As fi preferat sa lamurim toate aceste aspecte la telefon inainte de a te apuca sa postezi evenimentele din punctul tau de vedere unul zic eu cel putin hilar prin acuzele care incerci indirect sa mi le aduci! Indiferent de cele intamplate poti sa ma consideri oricand in continuare prietenul tau pe care te poti baza oricand neconditionat, nu iti port in nici un fel pica (nu sunt ranchiunos de fel)...dar crede-ma ca daca as retrai de un milion de ori aceasta situatie as proceda la fel! Consider refularile tale nervoase indirecte la adresa mea drept unele facute la cald si le voi trata ca atare si sunt sigur ca peste ceva timp, la rece, vei gandi si ai fi actionat exact ca mine! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 Da fratilor m-am convins , e usor sa te dai mare dar cand colo e apa mica ! ! Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar sunt unpic suparat , in primul rand am batut cativa km buni cu gandul de a face un off road adevarat . Dar ginion am avut parte numai de tractari si trolieri pentru voii cei in necunostinta de cauza , sper sa nu fie cu suparare dar drept recunostinta nu prea sa vazut din partea voastra pe aici . Acum sa fim seriosi cand am vrut sa urc pe stanci , m-ati inbarligat ca stiti un drum sigur care ne va duce unde trebuie . Eu si IONUTZ am pus umar la umar si am decis sa mergem pe mana voastra , indiferent de situatie . Si cu atat m-ai mult ati strigat ,, daca si v-oi urcati,pe cine m-ai ne bazam . Degeaba dar cred ca v-oi fii criticat , in cele din urma iesind putin la lumina adica la busteni va luat foamea unte nu am fost deacord sa m-ai pierdem timpul ! Am zis sa coboram , sa fim in siguranta ,, pe uscat ,, si dupa acea mancam omeneste. Din cauza asta sa ajuns aici la niste neintelegeri cu cele 3 masini care au ajuns intrun suflet cu dejantari prezoane rupte si alrernatoarr distrus . Sincer sunt mandru ca am putut fii de folos , dar fara pre multa recunostinta . :bravo organizatorilor ati reusit sa ne creati un traseu pe masura dar inca odata regret ce nu v-am urmat . Stiti bine de ce ! :1 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 @Yonutz sunt trei MARI inexactitati in postul tau dar nu le mai comentez! Este tot ce mai am de zis! Si e pacat ca le spui in felul asta...deh...asta e! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 felicitari domnilor !!!ati avut parte de ceva aventura :1 p.s.eu spun ca cearta asta este de pomana in acest moment....veti sti pe viitor ce aveti de facut !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 @kato ..nu e nicio cearta! Eu nu m-am certat in viata mea cu cineva. Nici macar cu fosta nevasta! Mi-am luat un tricou s-am plecat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 @kato ..nu e nicio cearta! Eu nu m-am certat in viata mea cu cineva. Nici macar cu fosta nevasta! Mi-am luat un tricou s-am plecat! asa si este cel mai bine ...nu merita sa te consumi pentru nimic...viata este scurta !!! p.s.unde crezi ca m-au dus rotile azi ?...ma dus-ei sa duc porumb... partea a doua :banana Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 [quote="kato p.s.unde crezi ca m-au dus rotile azi ?...ma dus-ei sa duc porumb... partea a doua :banana Nu se poate!!!! Da-mi sa vad!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 Confirm ca nu este vb. de nici o cearta ... este doar o discutie, sa zicem un fel de "procesul etapei" ! A fost gol din offside?? A fost penalty?? Arbitrul a venit cu capul spart de acasa de tigaia nevestii sau chiar a primit o bricheta in cap din tribuna?? Barfe ulteriore ... :ha: Confirm de asemenea ca a fost a aventura de neuitat ...pe care o vom reedita foarte curand! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 Confirm ca nu este vb. de nici o cearta ... este doar o discutie, sa zicem un fel de "procesul etapei" ! A fost gol din offside?? A fost penalty?? Arbitrul a venit cu capul spart de acasa de tigaia nevestii sau chiar a primit o bricheta in cap din tribuna?? Barfe ulteriore ... :ha: Confirm de asemenea ca a fost a aventura de neuitat ...pe care o vom reedita foarte curand! :grin: asa sa faceti ... :h5 bulbare recunosti zona :banana Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 @kato...nu exact... :sr ,,seamana cu culmile dinspre Fezer...Cioclovina...dar....NU MA MAI FIERBE!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 (editat) Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 In tot traseul nu a existat nici o cearta , decat mici neintelegeri care au dus la mici reprosuri dar nu cu rea vointa . Noi nu ne putem certa , ne putem exprima public fara jena consecintele si peripetiile intamplate . :h5 :1 Editat Decembrie 30, 2009 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 Mai nou, noi O.R.T. lucram si in schimbul 3 (tura de noapte) ... :ha: Vad ca e ora 04.00 si 4 din 6 membri nu au somn nici la ora asta! :ha: Al dracu sange ne mai curge prin vine! Ne-am ales pana ne-am cules ...pe spranceana! :ha: :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 Acum asteptam un buna dimineata de la TRACTOZAUR ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 Bravo baieti, imi pare rau ca nu am putut fi si eu pe acolo si am ratat bolovanii :grin: , dar la Sibiu m-am gandit cu parere de rau ca nu erati si voi prin preajma. Ramane pe data viitoare. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 Constat ca ati avut parte de o gramada de actiune la iesirea asta. Traiesc insa cu impresia, si vreau sa aflu parerea voastra, nu cumva a fost exagerat sa mergeti cu atatea masini nepregatite? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 @gpscu . Multumesc inca odata `salvatorilor` care au fost la un nivel exceptional (caractere puternice si adevarate) .Eu oricum sunt dator ...macar o bere , daca nu o naveta la fiecare dintre voi ! Nu trebuie sa fii suparat , eu sincer nu vreau sa ramanem cu pareri de rau dupa o asa aventura ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 Toata lumea se astepta la un traseu soft-mediu asa cum a fost anuntat initial!Cristi (organizatorul ... care nu este de condamnat in nici un fel) a fost de unul singur pe acolo cand era totul uscat! Dar de aceasta data cu cateva zile inainte a nins si acum totul se topise si transformase in mocirla si un noroi lutos foarte adanc! La un momentat dat 4 masini pregatite si 7 stock (unele chiar tunate de Magheru, dar fara vreo vina care prin conjunctura climei nu au stiut in ce se baga) s-au trezit in fata unui traseu mediu cu tendinte de extrem si glazura de rockcrawling! Astfel s-a luat decizia (e vina mea :sr ) de a gasi initial alta varianta si ulterior de a face cale intoarsa pe un traseu care de asemenea a fost usor de extrem dar cu grad de risc ptr siguranta participantilor indiscutabil mult mai mic! Deznodamantul acestei iesiri in ciuda tuturor damageurilor aparute, limitate zic eu prin decizia de a ne intoarce, consider ca a fost unul fericit, unde toata lumea indiferent de situatie si "de partea muntelui unde a activat" sau de "partea sufei" a trait la maxim sentimente de genul: spaima, frica, deznadejde, bucurie, extaz, multumire, disperare, resemnare, foame, sete ...etc consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 Vecine , aveam o foame de as fi mancat noroi de pe roti ... :ha: https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 Bravos! oricand o situatie aparent banala se poate transforma in extrem...Observatia cu masinile mai nepregatite este pertinenta...dar...cum se vede, acum aveti ce povesti!!! PS: micile nepotriviri in perceperea unei situatii date sunt de inteles dar neimportante per ansamblu... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 multumiri tuturor care au stiut sa gestioneze aceasta situatie si ne-au scos de acolo teferi. traseul se stia ca este unul soft si de aceea au fost atatea masini nepregatite dar au fost cu noi niste profesionisti si asa am reusit o iesire de neuitat. multumim inca o data si respect gpscu yonutz si bullbar a fost foarte tare baieti. LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 Felicitari ! Foarte tare tura ! Felicitari organizatorilor, dar mai ales celor cu experienta (Bullbar, GPScu, Yonutz) ! Ar fi fost o tura interesanta si pentru mine, dar as fi avut si eu "damage" la grupuri pe bolovanii aia ! Felicitari inca odata ! si la mai multe iesiri de acest gen ! 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 Fratilor nu sa pus problema de multumiri sau aplauze , ci de faptul ca in traseu nu am mai avut copilot . Filmarile , pozele pe tot parcursul trseului nu au ajuns de la voi . Cum de altfel ati promis ! Sau doar cele 3 masini au facut off road , asta e problema ..... tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 incercam sa le micsoram si le punem LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 Fratilor nu sa pus problema de multumiri sau aplauze , ci de faptul ca in traseu nu am mai avut copilot . Filmarile , pozele pe tot parcursul trseului nu au ajuns de la voi . Cum de altfel ati promis ! Sau doar cele 3 masini au facut off road , asta e problema ..... Nu am uitat de filmarea cand vorbeai la tel. cu tipul din Constanta ! Please putintica rabdare ca nu am descarcat de pe DVD-ul 2 nimik ... Acum sunt la servici si maine la fel , dar poimaine promit ca postez , in rest poze am bagat tot ce am avut ... fotograful meu nu a fost experimentat , de fapt fotograf e mult spus :ha: :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate