TOYO L Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 se face un trseu la muntele rosu gpscule, dar ai dreptate cu ce spui tu... LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 Da toyo l nu pot ajunge , am vazut iesire e prea din scurt . Am deja un program pt perioada aceia . Multumesc ! :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 In situatia in care se va face o reeditate a traseului , cu siguranta lucrurile se vor lua cat m-ai in serios . In primul rand cauciucuri adecvate , masina cat de cat inalta , troliu, chingi de copac , sufa fiecare masina , locheti si chiar m-ai nou montarea urgenta a unui suport de tractare pe fata . DA se stie , ne-am lovit de lucrurile astea ! :P Din pacate suportul de tractare fata nu era cunoscut de mine , dar el era amplasat pe masina ... mea culpa... https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 @gpscu Scuze de intarziere , am postat acum filmul cu care eram dator https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Aprilie 1, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 As vrea si imi doresc sa refacem acest traseu impreuna intrucat l-am inceput si nu l-am terminat. Deocamdata va trebui sa inlocuiesc placutele de frana si sa refac arcurile pe spate . Probabil cel mai repede , actiunea as vrea sa se desfasoare in weekend-ul 9-10 aprilie , cu o saptamana inainte de Paste. De asemeni, pana atunci vreau ca toti participantii (in afara de cei profesionisti), sa-si dimensioneze singuri capacitatea de a participa sau nu la aceasta actiune indiferent de conditiile meteo si de drum care vor fi in acea zi. In plus fata de cursa anterioara ,petru o perioada de o ora o ora si jumatate, intrucat au fost cereri, in traseu va fi introdusa o portiune cu ravene , coborari si ascensiuni foarte abrupte dar practicabile (numai in coditii de tern uscat sau usor umed). Intrucat spatiul respectiv este foarte primitor (spatios) se vor putea desfasura toate masinile in acelasi timp. Voi posta cateva foto zilele urmatoare intr-un topic nou pentru iesirea din 9-10 aprilie. Astept parerile si sugestiile celor cu masini pregatite in vederea organizarii si desfasurarii acestei iesiri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 eu voi fi prezent in conditiile in care mi-e gata masina incaltata cu Simex-urile pe care le astept sa imi vina RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 Dragii mei, In acel weekend se tine operatiunea umanitara Ursici "Si ei sunt oameni!"! Scopul acestei umanitare este sa ducem lumina (la propriu) in casele acelor oameni sarmani! Detalii gasiti aici: viewtopic.php?f=38&t=7465 si umanitara de "Bucuresti" organizata la Domnesti! Detalii gasiti aici: http://www.club4x4romania.ro/forum/view ... 58&start=0 Chiar daca o parte din noi nu vor merge la Ursici, in semn de respect ptr colegii care merg acolo, grupul din care fac eu parte va sta acasa in acel weekend neiesind nicaieri! De asemenea incepand cu saptamana viitoare (de luni mai exact) intreaga "gasca nebuna" va pregati in detaliu logistica ptr acea operatiune! Urmatoarea saptamana este Pastele deci iar stam acasa cu familiile, cum este normal! Ptr cei care va doriti si veti merge acolo sa nici macar nu ganditi ca puteti incepe acel traseu fara: -gume adecvate (MT-uri) -dispozitive de agatat dispuse pe sasiul masinii fata-spate -ocheti -sufe -scripeti -cel putin 30% din masinile participante echipate cu troliu si pregatite de noroi Vorbeam mai devreme de reeditarea respectivului traseu ... aceasta se va intampla cel mai probabil la sfarsitul lunii aprilie, inceputul lunii mai ...sau in cel mai rau caz undeva la jumatetea lunii mai (ca eu am gargauni sa urc cu masina la Babele si poate chiar putin mai departe)! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 Imi cam plac gargaunii tai. Ai mei ma imping mai departe spre Omu, dar in iulie :hi Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george73nissan Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 Super iesire si la mai multe. La Babele suna interesant, am vrut sa urc si eu vara trecuta dar singur nu am avut curaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 :1 pentru toti participantii Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 :1 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 nu ati pus poza de grup. pe data viitoare! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 Am si eu rugamintea sa postati careva poza de grup de la la sfarsit ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 Multumesc pentru poza de grup ! Regret ca nu am fost totii din aceasta iesire in poza ! :h5 :rsp tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 toti se uita la aparat numai GPScu dupa gagici! :ha: LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 Bai ce talan sunt ...eu nici nu am pus poze ...vine acuma: :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 Neamu lu' Sufa! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 multumim ptr poze yonutz :banana LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 intradevar super iesire :bravo Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 Prin binevointa lui Cristi am facut si noi traseul ieri (29 decembrie). Se pare ca noi am avut mai mare noroc cu vremea si nu am ramas blocati. Daca vreti sa vedeti cateva imagini de la iesirea noastra vedeti aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=534581#post534581 Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Iesire Ploiesti - Cheia vineri 27.03 sau sambata 28.03 se preconizeza o reeditare a traseului cu prelungire si innoptare la cort:h5 fiti pe faza domnilor locurile vor fii limitate:tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate