Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topic evaporat???????????????

Maresalul

Postări Recomandate

Re: Topic evaporat???????????????

Am vazut acum vreo 2 ore un topic referitor la un concurs de rally din luna iunie in zona Olteniei, dar nu il mai gasesc ca toate ca am depus toata diligenta de a-l gasi :p. A fost sters de pe forum sau pe unde o fi? :sr

Da, a fost sters de catre mine.

Nu voi permite niciodata ca un user nou sa intre aici si din primul post sa isi promoveze ceva. Indiferent ca e eveniment, concurs, afacere personala sau vanzari de orice fel.

Forumul nu e un sat fara caini.

Macar sa dea un "buna ziua" cand intra in casa cuiva.

Daca veti mai vedea posturi sterse, trebuie sa stiti ca acestea au fost sterse cu un motiv clar. Nu pentru ca nu ne place mutra celui care a postat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator dawiana

Dar poate acel cineva care a postat nu avea inca 7 ani .

Nu a fost inca invatat sa se prezinte sau sa salute .

Mi se pare corecta atitudinea luata de STAPANUL CASEI ! BRAVO ! :bravo :bravo :bravo

Asteptam si pe viitor aceleasi masuri .

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Buna seara !

Da , eu sunt cel in cauza , si m-am prezentat in topicul "salutari de sub Timpa ", si voi mi-ati urat bun venit . Poate nu am chiar sapte ani de acasa , dar vre-o cinci , sase tot am. :p

Pe de alta parte nu fac nici o reclama ,publicitate nimanui , nu sunt organizator de etape ,concursuri etc. , nu am interese financiare din Rally Raid , singura vina pe care o port este ca i-mi place la nebunie acest sport , si cit am sa pot o sa meditez pentru supravietuirea acestei ramuri sportive. Am vazut ca este o categorie de acest gen pe acest forum si mi-am permis sa informez pe cei ce sunt interesati .

Link spre comentariu

Buna seara !

Da , eu sunt cel in cauza , si m-am prezentat in topicul "salutari de sub Timpa ", si voi mi-ati urat bun venit . Poate nu am chiar sapte ani de acasa , dar vre-o cinci , sase tot am. :p

Pe de alta parte nu fac nici o reclama ,publicitate nimanui , nu sunt organizator de etape ,concursuri etc. , nu am interese financiare din Rally Raid , singura vina pe care o port este ca i-mi place la nebunie acest sport , si cit am sa pot o sa meditez pentru supravietuirea acestei ramuri sportive. Am vazut ca este o categorie de acest gen pe acest forum si mi-am permis sa informez pe cei ce sunt interesati .

Ati, Noi ne stim de multa vreme si imi permit sa iti zic ca faci o mare confuzie. Topicul pe care l-am sters nu era pus de tine si nu avea nici o legatura cu tine.

Era un topic scris de altcineva care chiar nu avea nici un post la momentul respectiv.

Numai bine,

Max

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare