Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

prezentare

corneliu

Postări Recomandate

Buna seara numele meu este Puscasu Corneliu ,sunt din Zalau/Salaj.

Microbul 4x4 l-am contactat in Ianuarie 2007 cand impreuna cu colegul Zep am transportat pe trailer un Samurai,am facut o tura si mi-a placut jucaria.

La scurt timp am cumparat un Samurai pe care l-am vandut destul de repede la presiunile tatalui meu deoarece ''nu tinem benzinare pe langa casa''.A urmat un Ford Ranger 2,5tdi din 2006 cu 11000 km.Acesta era prea nou(scump) pentru scandal asa ca am luat o Asia Rocsta 2,2 d,pe aceasta din urma am reconditionato cu ajutorul unui prieten mecanic in totalitate. Operatiunea a fost o adevarata aventura cauzata de lipsa de piese,dar am scoso la capat prin adaptarea de piese de Aro,Samurai,Mercedes si Opel.Motorul si cutia sunt de Mazda pentru acestea am gasit piese originale

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: prezentare

bine ai venit

pun eu o poza cu rocsta

masina a fost desfacuta din bara in bara, totul revizuit, ridicata din suspensie vre-o 7 cm daca nu gresesc si body-lift de 10 cm arata ca un mic montrulet au lucrat mult oamenii astia dar banuiesc ca si satisfactiile sunt pe masura

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare