Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

toyota jt bec-far wagner

DRAKUS
 Share

Recommended Posts

Am gasit niste faruri ff faine ,adica tot farul e bec,americane ,wagner,si se potrivesc la fix pe j7,varianta rotunda a farului,cred ca merg si pe G,faza faina e ca nu intra apa,de lumina nu mai zic,super,iar pretul e aproape modic 60 lei buc.

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Re: toyota jt bec-far wagner

Am gasit niste faruri ff faine ,adica tot farul e bec,americane ,wagner,si se potrivesc la fix pe j7,varianta rotunda a farului,cred ca merg si pe G,faza faina e ca nu intra apa,de lumina nu mai zic,super,iar pretul e aproape modic 60 lei buc.

As vrea si eu doua bucati la 24 de volti.

maxule cu parere de rau sunt numa pe 12v.au fost aduse de uzina aro pentru un lot de america,sunt marca wagner made in usa ,si au ca sistem de prindere 3 cale in stea din sticla pe spatele ramei iar pe toyota s au potrivit la fix,efectiv am demontat ramele cu farurile vechi si le-am pus pe astea ,10 minute maxim.

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Pai poate sunt faruri universale. Acu 2 ani mi-am luat un far nou (sticla+oglinda) la Pajero si culmea....au costat 23 de lei pentru ca era far universal de 7". Intrbati pe la magazinele de piese poate gasiti asa ceva.

OMU'e inainte de toate!

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use