maitre Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Vreau sa vopsesc bullbar-ul original de pe un Pajero, dar este din otel slefuit, nickelat, nu stiu exact... Stie cineva vreo modalitate de vopsire a acestuia astfel incat sa reziste vopseaua , sa nu se cojeasca...eventual in camp electrostatic? Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: se poate vopsi un bullbar ? Se poate nichela sau croma Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Martie 25, 2009 Autor Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: se poate vopsi un bullbar ? Cred ca e deja nickelat, dar vreau sa-l vopsesc negru mat Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: se poate vopsi un bullbar ? Sablare si vopsire in camp electrostatic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Martie 26, 2009 Autor Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: se poate vopsi un bullbar ? Sablare si vopsire in camp electrostatic. Cine ma ajuta sa gasesc un astfel de atelier...in Bucuresti sau prin imprejurimi? Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: se poate vopsi un bullbar ? sablare la Tzuparu ... si de vopsit electrostatic... stiu eu ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Martie 31, 2009 Autor Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: se poate vopsi un bullbar ? sablare la Tzuparu ... si de vopsit electrostatic... stiu eu ... Imi dai, te rog, cateva detalii pentru contact Tzuparu si vopsitoria. Multumesc anticipat! Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: se poate vopsi un bullbar ? 0722599385 Eu sunt Tuparu :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: se poate vopsi un bullbar ? Pt vopsire in camp electrostatic aveam eu un baiat prin zona Vitan. Daca nu ai gasit inca da-mi un semn si il sun. Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Iunie 2, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: se poate vopsi un bullbar ? Pt vopsire in camp electrostatic aveam eu un baiat prin zona Vitan. Daca nu ai gasit inca da-mi un semn si il sun. Am rezolvat, multumesc pentru intentie....un coleg de forum, Tuparu (Cfantana), a facut o treaba excelenta, pentru care-i multumesc inca o data. Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: se poate vopsi un bullbar ? Salut ia baga si tu frumusel o poza cu produsul final ca si al meu are ceva rugina si poate pe viitor il aranjez ca altul nu cred ca mai vad.Mersi. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat August 10, 2009 Autor Partajează Postat August 10, 2009 Re: se poate vopsi un bullbar ? Salut ia baga si tu frumusel o poza cu produsul final ca si al meu are ceva rugina si poate pe viitor il aranjez ca altul nu cred ca mai vad.Mersi. Cam asa a iesit Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: se poate vopsi un bullbar ? meserie se potriveste la fix cu masina. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat August 12, 2009 Autor Partajează Postat August 12, 2009 Re: se poate vopsi un bullbar ? meserie se potriveste la fix cu masina. Multumesc pentru aprecieri. In aceeasi culoare am si barele longitudinale de pe plafon si jantele si urmeaza scara de acces plafon de pe usa spate si scarile laterale, pe care le voi inlocui cu unele de otel mai zdravene. Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: se poate vopsi un bullbar ? si cu cele vechi ce faci? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: se poate vopsi un bullbar ? a iesit tare fain, :1 ,...si o rugaminte daca se poate:ne zici si noua ce cod de vopsea ai folosit si cine o fabrica si eventual un pret/litru....ms p.s. eventual ataseaza poza cu bullbarul si detaliile vopselei aici viewtopic.php?f=17&t=4004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 Re: se poate vopsi un bullbar ? Nu stiu ce fel de vopsea a folosit Tzuparu (detalii de contact gasesti in topicul prezent), stiu doar ca a facut o treaba buna...eu doar am cerut sa fie nuanta NEGRU MAT, chiar daca nu a iesit matul pe care-l vor altii. Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 Re: se poate vopsi un bullbar ? si cu cele vechi ce faci? Probabil ca o sa le scot la vanzare aici, pe forum, dupa ce le voi demonta de pe masina :wink: Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: se poate vopsi un bullbar ? astept oferta si vedem. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate