brennekke Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 O rugaminte la cunoscatori as avea: am nevoie de o planetara ptr un hilux 2004 si am gasit una de la un model din 1999. Oare de potriveste? Astept un raspuns cat se poate de repede....multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: hilux planetara '99 se potriveste pe 2004 Da mi mai multe detalii de gen planetara fata sau spate? Cel din 2004 are abs sau nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
brennekke Postat Martie 26, 2009 Autor Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: hilux planetara '99 se potriveste pe 2004 este vorba de planetara fata stanga...sincer sa fiu nu stiu daca are abs, masina e cumparata de o saptamana si acum e la taicamiu in buzau. A fost cu ea la toyota RO si mi se pare foarte scumpa. Eu sunt student in Cluj si am gasit una din dezmembrari aici in Cluj, vroiam sa stiu daca se potriveste sa nu o cumpara degeaba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate