Make Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Mergeam ieri pe strada si am vazut un Terrano2 putin mai nou decat al meu care arata ca o roaba. Zic roaba pentru ca masina era aproape cat o skoda octavia la inaltime si avea niste roti mitelele rau de tot. Pentru ca erau de 215. Si mi-am adus aminte cum am patit fix acelasi lucru asta vara cand am inmatriculat-o pe a mea(tot Terrano-si tot roti de 215 mi-au bagat pe gat). Cand m-am dus la rar pentru o omologare individuala ca sa imi pot schimba cauciucurile de la 215/75/15 la 235/75/15 le-am aratat oamenilor de acolo ca masina are lipit abtibild in spatele usii de la sofer cu marimea si presiunea. Numai ca ei, baieti de casa buna, mi-au spus ca nici nu au de gand sa imi faca o omologare de tipul acesta pentru ca sunt siguri ca eu am lipit stickerul acolo. Si asa am mers o vara intreaga cu cauciucuri mici pentru ea, cu roata de rezerva mai mare decat ce aveam pe toata masina, cu raportul de greutate la franare si acceleratie modificat fata de fabrica-imi aduc aminte cand am fost in tara cu ea si am trecut printr-un ac de par la iesirea de la BAC din Braila si au scrasnit cauciucurile parca intrasem cu frana de mana. Dar am rezolvat-cu putine relatii(ca asa merge totul la noi in tara) mi s-a facut omologarea individuala pentru 235-uri. Si surpriza...in talonul nou(pentru ca a trebuit sa il schimb) nu apare nicio marime la cauciucuri. Plus ca nenea de la politie nici nu s-a uitat pe dosar la chenarul unde trebuia bifat de ce imi schimb talonul-pentru ca nu era bifat nimic. Asa ca stimati colegi posesori de terrano2, daca pe cei de la omologari nu ii duce capul exista un subterfugiu-incercati sa schimbati talonul cu unul nou(chit ca mergeti la rar sa le spuneti ca v-ati pus lampi pe plafon) si nu o sa mai aveti necazuri de acest fel. Cu stima Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Cam cum sa fentezi baietii de la rar cu cauciucurile @Make....si eu am avut problema asta la RAR cand am vrut sa imi inmatriculez acaretu....mi-am luat-o din germania cu roti mai mari . Buuuunnnn...ce am facut....m-am dus la baietii de la land rover din cluj , si le-am cerut o adeverinta sau nici nu stiu cum se zice cu toate marimile de roti care le accepta fabrica. Mi-a dat o foaie cu vreo 10 feluri de roti! cand am ajuns la Rar m-au intrebat baietii ca ce-s cu rotile astea asa mari , si numai bine mi-am adus aminte de foaia aia , am scos-o din bord , le-am trantit-o in fata si mucles NU au mai comentat nimic , iar acum imi apare pe talon toate tipurile de roti care au fost trecute pe foaia aia Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Martie 26, 2009 Autor Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Cam cum sa fentezi baietii de la rar cu cauciucurile Eu m-am dus la Nissan cta si mi-au spus ca nu au cum sa ma ajute. Depinde si de reprezentanta...tu ai avut mult mai mult noroc decat mine :h5 Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Cam cum sa fentezi baietii de la rar cu cauciucurile Ha Ha haaa.....stii care e secretul prietene? tupeul!!! Nici mie nu au vrut sa imi dea prima data insa sunt OBLIGATI si daca tu stii treaba asta te iei in gura cu ei si o s avezi ca iti da! vorbesc foarte serios , am strigat de 2 ori la ei si dupaia a fost posibil ! tara de kkt Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Cam cum sa fentezi baietii de la rar cu cauciucurile Make, pe noul certificat nu e trecut la vedere marimea gumelor. In momentul in care-l scaneaza, apare pe calculatorul lor marimea. Eu mi-am omologat acu vreo 4 ani gume mai mari. De la 215/75/15, am trecut la 265/75/15 (respectiv 31") :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Cam cum sa fentezi baietii de la rar cu cauciucurile exista flex..... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Martie 26, 2009 Autor Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Cam cum sa fentezi baietii de la rar cu cauciucurile E si asta o solutie...cu flexul...dar chiar cu scanatul nu stiam...asa mai aflu si eu lucruri noi...dar ma gandesc la rece cand ma opreste to'ar'su politist si se uita nu prea are cum sa scaneze talonul, nu? Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Cam cum sa fentezi baietii de la rar cu cauciucurile Intrebare : La mine in talon(terrano 2 2.4 i 2001) scrie 235 /75 /16 , si asta fara omologari sau altceva . De ce la voi e altceva? https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolo Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Cam cum sa fentezi baietii de la rar cu cauciucurile Intr-o tara ca a noastra ,cu multi "destepti" in functii cheie portofelul decide.Deci sa ne bucuram ca traim in cea mai libera tara din lume.am zis! :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Cam cum sa fentezi baietii de la rar cu cauciucurile dar ma gandesc la rece cand ma opreste to'ar'su politist si se uita nu prea are cum sa scaneze talonul, nu? Stai linistit ca in scurt timp o sa aiba. Va mai trece o vreme pina vor invata sa le folosesca, si apoi sa vezi distractie. O sa opreasca pe toata lumea, doar asa, ca sa-si testeze jucariile ... ps: este vorba de niste aparate ce vor fi in dotarea autoturismelor de militie. Nu te gindi la scannerul pe care-l stim cu totii. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Martie 28, 2009 Autor Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: Cam cum sa fentezi baietii de la rar cu cauciucurile Pai daca baga si taxele alea de care tot vorbesc la tv (min mediului) cred ca imi vand masina. Deja e prea mult...sau gasesc un alt subterfugiu...nici nu stiu daca merge sa pun catalizator la o masina euro1...cred ca ii cam da peste cap niste chestii..a, sa va spun ca in talon nici nu e trecuta ca euro 1...tare, nu? :pr Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: Cam cum sa fentezi baietii de la rar cu cauciucurile BG, MD, HU, U OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Cam cum sa fentezi baietii de la rar cu cauciucurile :g Dar eu o luasem special inmatriculata in tara ca sa scap de eventualele neplaceri :banana Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate