Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

KitschARO..., M-461???

Tractozaur

Postări Recomandate

Re: KitschARO..., M-461???

noa...cam la asta ma gandeam si eu ca se ajunge, dar nu am vrut sa fac pe dictatorul si sa spun dinainte "nu aveti voie sa spuneti asta sau aia"

fiecare are o viziune si un buget...SI E MASINA LUI

sa ne dam cu parerea despre gusturile sau modificarile de necesitate a masinii unuia sau altuia nu e corect

pentru ce am face-o, sa ne dam mari ca noi o avem "originala"?

si cu ce suntem noi mai buni ca o avem "original" ca nu noi am lucrat la ea, nu noi am pastrat-o asa, majoritatea din cei care arata cu degetul au avut singurul "merit" ca au cumparat o masina "originala" si nu o folosec deloc, doar se lauda cu ea...si atunci ce merite mari au acestia...si de ce sa umple ei de cacao pe unul sau altul???

am M, l-am luat modificat bine de tot (motor, punti, prelata, etc), am lucrat SINGUR si l-am adus la starea initiala, am primit autentificarea ca vehicol istoric, il folosesc pentru iesiri si lucrez enorm sa il tin functional si in parametrii SA NU MA FAC DE RAS CU EL PE UNDE MERG

in ciuda faptului ca e vehicol istoric, am decis sa ii sudez peste stalpi o bara tranzversala...pt ca sa am o sansa in caz ca ma rastorn cu el (este reversibil, un flez si nu se va vedea nimic )

as zice ca am facut ceva pentru M, si cam stiu cu ce se mananca, cu toate astea, nu arat cu degetul pe nimeni si nu fac misto de unu sau altul care a facut altfel..numai sa ma unflu in pene ce grozav sunt eu

e vorba de modestie aici...sau trufie ...si consider ca fiecare ar trebui sa isi duca proprilele pacate in liniste...fara sa faca valuri

pentru asta propun sa sterg topicul

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Ar fi pacat sa se stearga topicul. Daca s-ar intampla asta am ajunge incet incet sa aplicam principiile americane de "politically correct" :sc Eu zic ca fiecare poate citi topicul si sa-l interpreteze in felul lui. Ce e scris aici pana la urma nu jigneste pe mine, si tema asta oricum are fani atat pe partea de pro cat si pe cea de contra. Cei care au facut modificari bune la clasicele lor pot demonstra cu mana pe arme ca cei care sunt adeptii originalului gresesc, lucru valabil si in celalalt sens.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Soimule, ai chiar rugamintea mea expresa, in cazul in care vezi ca "se sare calu`" sa inchizi topicul imediat!

Pana atunci lasa-l te rog deschis si repet, topicul asta nu face doi bani fara poze, "vorba este trecatoare" :grin:

Puneti dragi forumisti poze cu acareturi kitsch :wink: , comentam, si pe urma vedem daca ajungem la o concluzie sau nu, ce inseamna cu adevarat un kitsch...

In cazul in care vad ca nu se misca nimic, atunci am sa-l rog chiar eu pe moderator sa inchida topicul, ca e clar ca nu avem material de discutat, disecat, analizat :)

Asa caaaa..., :ft :ft :ft :less

Link spre comentariu

Off-road Runner nu fi suparat pe mine ! Nu vreau sa crezi ca sint contra parerilor tale sau mai stiu eu ce.Am vazut topicul,mi-am dat si eu cu parerea.Nu m-am incins nu m-am suparat ma-m bagat si eu in discutie.Cit despre kitschuri,din pacate mai mult pe astea o sa le vedem pe strazi.Asta pentru ca adeptii kitschurilor "e mai multi ca noi" iar cei citiva care au masini originale le tin cocolosite in garaj si nu prea le scot la vedere.Dar cum ai zis si tu,fara poze..vorbim despre nimic. :grin:

Link spre comentariu

Vorba multa,saracia omului ! Asta e ,spiritul latino-oriental(= romania). oricite polemici s-ar face,cind vezi ca un cretin a umplut IMS-ul de briz-brizuri si a mai si scris Nissan pe el,e un kitsch.Ca sta sau nu in garaj vreunul original,ca merge o data de 1 mai si alta data la ziua nevestei,nu-mi pasa,da;cind vad asa ceva pe strada..mai bine nu !..Iar in tara majoritar populatie manelisto-dobitoaca,stilul prinde.Deci pe mine chiar ma deranjeaza,iar un topic sa blameze imbecilitatea in detrimentul f...teri unei masini atit de faine,i-si are rostul,avind in vedere numarul tot mai mic de masini nespurcate existent ,chit ca S.C. Cocalar-Tuning SRL nu prea are reprezentanti capabili sa inteleaga ce se scrie pe aici.

IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE !
Link spre comentariu

Apropo de o masina atat de faina, azi am avut o discutie interesanta foc cu un prieten mai scotian de felul lui. Omul e fan neconditionat Land Rover, la ora actuala are 2, d'alea cu numere galbene si volan pe partea "gresita". Desi e in Romania de ceva vreme, azi a avut o prima intalnire cu un M461 si era fascinat de el. L-a fotografiat, mi-a trimis poze si m-a intrebat ce stiu de model. A zis ca i se pare fantastic ca in stare de fabrica are un "clearance" care bate LR la fundul gol, si isi doreste mult sa vada cum s-ar comporta IMS-ul in teren cu niste gume potrivite. Mi s-a parut teribil ca un om care a umblat cu tot soiul de alte utilaje, unele de performante militare, a remarcat batranul M de la prima strigare.

Ce misto e M-ul de lemn :ha Am banuiala ca are circulara sau alt accesoriu de acesta util.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Vorba multa,saracia omului ! Asta e ,spiritul latino-oriental(= romania). oricite polemici s-ar face,cind vezi ca un cretin a umplut IMS-ul de briz-brizuri si a mai si scris Nissan pe el,e un kitsch.Ca sta sau nu in garaj vreunul original,ca merge o data de 1 mai si alta data la ziua nevestei,nu-mi pasa,da;cind vad asa ceva pe strada..mai bine nu !..Iar in tara majoritar populatie manelisto-dobitoaca,stilul prinde.Deci pe mine chiar ma deranjeaza,iar un topic sa blameze imbecilitatea in detrimentul f...teri unei masini atit de faine,i-si are rostul,avind in vedere numarul tot mai mic de masini nespurcate existent ,chit ca S.C. Cocalar-Tuning SRL nu prea are reprezentanti capabili sa inteleaga ce se scrie pe aici.

:grin: :h5 :g :g :g :bravo Aprobat 100% :ha: :h5 :g :g :g :ypu :br

Ai dreptate, WC-ul ala ambulant :ha: :ha: :happy , nu este un kitsch!!!

ESTE UN MUTANT! :bleah :bean

Link spre comentariu

uite aici,3500 E costa masina..sau variante.( :1 )..ce e specific kitsch-iosilor,ca au si preturi,nu se joaca,ce munca si mai ales inspiratia lor e pe degeba ?!

http://www.bestauto.ro/aro/M461/masina- ... 176712.htm

IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE !
Link spre comentariu

..si ceva ce nu ai crede ca exista...asta nu trebuie categorisit"kitsch"..poate mutant

Chiar asa, nu-mi vine sa cred ca exista asa ceva, chiar ca wc umblator... :p :p

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

Fiti atenti slp :grin: , o sa va prezint doua M-uri originale, care nu sunt nici pe departe kitsch-uri (mai putin a doua care are ca elemente care aduc a kitsch, un bullbar, niste desene "rupestre" de cartier pe ea :ha: si o culoare intradevar 100% kitsch pentru un M!), in rest, repet vorbim de M-uri 100% originale de armata... :sr dar la ce bun daca sunt lasate pur si simplu sa moara in strada de niste oameni fara inima :uameni , primul nedorind in ruptul capului sa o vanda (dar o tine de ceva ani in starea in care o vedeti..., e greu sa mai umfli un cauciuc din cand in cand :uameni :pr ), iar al doilea, am inteles ca fara 3000 de euro :ha: :ha: :ha: nici nu discuta sa o dea!!! 3000 de euro? 3000 de ani sa stea acolo, vorba prietenului meu Viorel Burcea!!!

Dragilor, vedeti..., nu e bine nici asa, sa ai niste originale si sa le lasi in paragina, in cazul asta kitsch-urile SUNT CHIAR PROPRIETARII!!! Adica niste KITSCH-uri de OAMENI! :P :ha: :ha:

P.S.

Pt. zep, ca era sa uit... :grin: faptul ca pana de curand nu am postat pe nici un forum (in special pe dtrn :wink: ), nu inseamna ca sunt, citez, dupa cum mai denumit tu "un proaspat inflacarat descoperitor de noi pasiuni clasice si originale care sufla in taciunele care din cand in cand se mai trezeste..." As dori sa-ti precizez ca fenomenul IMS nu reprezinta ceva nou pentru mine, tatal meu a avut M-461 in anii `70 dupa care s-a decis sa treaca la Moskvich, dupa care la Lada 1200, s.a.m.d.... :e

Asa ca primul M ( pe care Laur - 13 Todesengel l-a denumit asa de frumos..., "Mitul din Dorobanti" :bravo )

Link spre comentariu

Si al doilea M (a se observa ca a fost un M original de armata exact ca cel de mai sus, are toate prinderile originale pentru tarnacop, lopata, prinderile pentru antene..., pacat ca a ajuns in halul asta! :sr )

Link spre comentariu

Pe cel din Dorobanti il stiu si eu si intr-adevar,rusine proprietarului !

:g PYZ si apropo, nu sunt suparat pe tine ca nu am de ce! :grin: :h5

Link spre comentariu

A propos de cele �militare�...cel putin,pacat, sa n-o mai lungesc. A zis bine ORR...

Cel de la Rogojel...asta e, se incadreaza la topic si nu neaparat te poti supara pe apropitar....atata poate si e mandru.Intrebarea este, insă : cine e mai vinovat, din cele doua categorii????

Link spre comentariu

Iaca, se deschide si noua directie in tema asta. Pe la tara multi au modificat M-urile in scopuri utile lor: camionete, circulare mobile si alte d'astea. Oamenii asta au avut nevoie, asta au facut, sunt prea saraci sa tina ceva de fala. Si latrina pe roti cred ca tot asta este, ceva utilaj.

Samurai incepator
Link spre comentariu

A propos de cele �militare�...cel putin,pacat, sa n-o mai lungesc. A zis bine ORR...

Cel de la Rogojel...asta e, se incadreaza la topic si nu neaparat te poti supara pe apropitar....atata poate si e mandru.Intrebarea este, insă : cine e mai vinovat, din cele doua categorii????

Daca m-ai intreba pe mine Horatiu "cine e mai vinovat, din cele doua categorii????", ti-as raspunde indubitabil :grin: PRIMA CATEGORIE!!!

Pentru ca dupa cum spunea si f_zoltan, "Pe la tara multi au modificat M-urile in scopuri utile lor: camionete, circulare mobile si alte d'astea. Oamenii asta au avut nevoie, asta au facut, sunt prea saraci sa tina ceva de fala. Si latrina pe roti cred ca tot asta este, ceva utilaj."

Problema este cu cei care le transforma in kitsch-uri datorita faptului ca nu au creier, si datorita faptului ca sunt dupa cum zicea 13 Todesengel in "spiritul latino-oriental(= romania). oricite polemici s-ar face,cind vezi ca un cretin a umplut IMS-ul de briz-brizuri si a mai si scris Nissan pe el,e un kitsch.Ca sta sau nu in garaj vreunul original, ca merge o data de 1 mai si alta data la ziua nevestei, nu-mi pasa, da cind vad asa ceva pe strada..mai bine nu !..Iar in tara majoritar populatie manelisto-dobitoaca, stilul prinde. Deci pe mine chiar ma deranjeaza,iar un topic sa blameze imbecilitatea in detrimentul f...teri unei masini atit de faine, isi are rostul, avind in vedere numarul tot mai mic de masini nespurcate existent, chit ca S.C. Cocalar-Tuning SRL nu prea are reprezentanti capabili sa inteleaga ce se scrie pe aici."

Link spre comentariu

daca as fi clasic m-as cita aici http://www.dtrn.ro/forum/viewtopic.php? ... ght=#30557

nefiind clasic o sa il citesc pe Eminescu-''e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune''

io zic sa lasa-ti red-bull-ul si sa reveniti pe pamant-mai exista si o alta lume decat cea care se termina pe strada voastra frumos asfaltata

Link spre comentariu

:ypu

Salut baieti, am si eu niste poze cu IMS-uri din calatoriile mele prin tara din ultimii 2 ani.

Din pacate nu sint eu "ala" in masura sa apreciez ce e "Kitsch" si ce nu. Eu pur si simplu am fotografiat ceea ce MIE mi s-a parut inedit.

Las acum pe cunoscatori sa-si spuna cuvintul.

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare