Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

KitschARO..., M-461???

Tractozaur

Postări Recomandate

• Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: KitschARO..., M-461???

daca as fi clasic m-as cita aici http://www.dtrn.ro/forum/viewtopic.php? ... ght=#30557

nefiind clasic o sa il citesc pe Eminescu-''e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune''

io zic sa lasa-ti red-bull-ul si sa reveniti pe pamant-mai exista si o alta lume decat cea care se termina pe strada voastra frumos asfaltata

Eu tot nu am priceput care e legatura intre pensia de 1.5 milioane(vechi) si inscriptiile Nissan,Nike,vulturi cu aripi desfacute,bulbaruri care de care mai impunatoare si daca se poate cu mult crom....

revenind la topic,paste dupa un anunt de vinzare fain de pe un forum dedicat firmei Aro

" An fabricatie 1966 motor CL. punte fata TV. 10 proiectoare, scaune noi, prelata mozaic noua, bord dacie nou, jante spitate,.........., In curand va primi si un troliu. Pret 6500 euro "

IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai sa le luam sistematic :wink: (si din punctul meu de vedere :grin:)

ims1 - dragut si practic, facut pentru off..., cat de cat (bullbaru` ala strica tot)! :P

ims2 - foarte tare :ha: , kitsch 100% dar interesanta combinatia IMS-ARO (nu ca IMSu` nu ar fi tot un ARO :grin: ), repet kitsch, dar imi place! :grin:

ims3 - Kitsch d`ala ordinar, da tzara :ha: , si oricum nu se vede foarte bine... :wink:

ims4 - Aoleuu`... :grin:

ims5 - COME OOOON MAN! E M-u` lui Don Semaca, super M, si original si tare in off-road (imi place la nebunie! :grin: )

ims6-9 - Un alt kitsch ordinar, dar care nu are multe modificari, poate fi transformat imediat la loc, sau modificat cu gust, pacat ca (sper sa nu jignesc pe cineva :grin: ) e detinut de Gheorghe :P :ha:

ims10-12 - Cica ar fi modificat pentru off-road (adica daca are niste anvelope de tractor si un troliu pe fata..., de ce naiba a trebuit sa "kill-areasca" grila aia??? :ha: ) jumate kitsch, jumate practic (noroc cu anvelopele si troliu` :wink: )

:bravo Patroler multumim de poze, asa DA, la asta ma refeream cand spuneam ca :less

Link spre comentariu

ultimul arata bine, arata chiar foarte bine

cine nu a folosit un M mai mult timp, nu stie ca prelata poate fi un blestem

vor baietii sa iasa si e cam frig afara si ploua marunt.... tu te scuzi elegant ca altfel in loc sa te bucuri de iesire te nenorocesti murat tot fiind

iarna, ai un drum lung de facut... iei dacia vecinului imprumut pt ca o sa mori in IMS

vara, e frumos afara, dar cam uscat, si dupa 2 zile de teren cu grupul..constati ca in IMS sunt 3 degete de praf fin, epuse peste tot si nu mai poti nici sa mananci si nic sa imbraci ceva ...

pentru cine se da ocazional cu M ul...e superb decapotabil

pentru cine il foloseste mult si nu are alte "rezerve"... sa ii pui o "cutie" e un lucru vital

modificarea aceea este facuta bine si frumos

grila fata este taiata pentru ca troliul sa intre cat mai bine in sectiunea dintre lonjeroanele sasiului, pt ca sa fie fereastra de tragere in planul sasiului ( 100% corect)... partea de jos a fost intarita pt ca altfel "dintii " zbarnaiau tot timpul

concluzia mea

Mul rosu este modificat cu cap si trainic de cineva care il foloseste foarte des si stie cu ce se manaca terenul

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

:hi Pe tabla informativa scrie sa observam cu ce mijloace simple sint facute aripile si cit de robusta e masina si ca avea 2 rezervoare, iar la carburator exista un sistem care permitea amestecul, asa ca masina putea functiona cu un amestec juma`juma` benzina-alcohol sau benzina-petrol. Asta in 1943!!! Asa ceva se numeste azi "AUTOMOBIL HIBRID" :ha:

Oricum, personal nu cred ca vreodata, una din masinile alea a functionat cu amestecul benzina-alcool, ci numai cu benzina-petrol. Motivul: Rusii au baut alcoolul :ha:

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Multumim mult de poze, foarte interesante, dar din pacate sunt putin... :off deoarece GAZu` din imagine, NU ESTE UN KITSCH! slp :grin:

Link spre comentariu

Asta chiar e tare cum arata ca masina de off :grin: si in afara de cauciucuri si faptul ca i-a schimbat coviltiru` :ha: nu vad nimic, in aceasta poza :grin: , care l-ar putea apropia vreo secunda de conceptul de kitsch :wink:

Prin urmare concluzia mea..., nu este un kitsch! :h5

Link spre comentariu

IL STIAAAAM, ASTA E KITSCHU` SUPREM, AAAAH, IA-L D`AICI, CU ASTA IMI DOREAM SA SE INCHIDA TOPICUL CANDVA!!! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :happy

Dar trebuie sa recunosc CA CA Hot Rod, nu arata rau! :P :ha: :wink:

Link spre comentariu

:ha: :ha: :ha:

Sorry.... :ha: :ha: :ha:

Acuma nu fi rau...omul zice ca a bagat in ea 16 mii de euroi ! Licitatia e in desfasurare, dar poate posesorul se afla deja aici pe forum si ne poate da ceva detalii...

PS- sa intelegem ca titlul de "kitsch-ul suprem" a fost adjudecat sau ne rezervi o surpriza ? :ha:

Link spre comentariu

Il cred ca a bagat multi bani in ea :ha: :h5 , se vede :wink: si repet Hot Rod = OK :grin: , de fapt asta nici nu mai este si nu mai are nici o legatura cu M461, deci nu are cum sa fie kitschu` suprem..., ma sucesc :ha: , am voie sa ma sucesc OK? :grin: Kitschu` suprem trebuie sa mai aiba "cat de cat" :ha: alura de IMS! :grin: :h5

Link spre comentariu

Super tare :grin: :h5 , mai ai poze d`astea vechi cu M-uri? Rectific... :grin: alea erau GAZ-uri toata ziua! :grin:

Link spre comentariu

Fiti atenti slp :grin: , o sa va prezint doua M-uri originale, care nu sunt nici pe departe kitsch-uri (mai putin a doua care are ca elemente care aduc a kitsch, un bullbar, niste desene "rupestre" de cartier pe ea :ha: si o culoare intradevar 100% kitsch pentru un M!), in rest, repet vorbim de M-uri 100% originale de armata... :sr dar la ce bun daca sunt lasate pur si simplu sa moara in strada de niste oameni fara inima :uameni , primul nedorind in ruptul capului sa o vanda (dar o tine de ceva ani in starea in care o vedeti..., e greu sa mai umfli un cauciuc din cand in cand :uameni :pr ), iar al doilea, am inteles ca fara 3000 de euro :ha: :ha: :ha: nici nu discuta sa o dea!!! 3000 de euro? 3000 de ani sa stea acolo, vorba prietenului meu Viorel Burcea!!!

Dragilor, vedeti..., nu e bine nici asa, sa ai niste originale si sa le lasi in paragina, in cazul asta kitsch-urile SUNT CHIAR PROPRIETARII!!! Adica niste KITSCH-uri de OAMENI! :P :ha: :ha:

...

Asa ca primul M ( pe care Laur - 13 Todesengel l-a denumit asa de frumos..., "Mitul din Dorobanti" :bravo )

Sa revenim un pic on topic...

Va pun cateva poze cu "Mitul din Dorobanti" facute ieri... :grin: Se pare ca proprietarul, l-a contactat pe George Pantelimon care ii este prieten, dupa cum mi-a confirmat si George, si l-a rugat sa o spele si sa-i umfle cauciucurile :bravo :1 :grin: :h5 Cine stie..., poate si topicul asta a avut vreun efect... :wink: :grin:

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

:bravo :ha: uite vezi..., ASTA DA KITSCH!!! :ha: :h5 Oare nu se incinge sub prelata aia de poliplan? :ha: :happy

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Fiti atenti slp :grin: , o sa va prezint doua M-uri originale, care nu sunt nici pe departe kitsch-uri (mai putin a doua care are ca elemente care aduc a kitsch, un bullbar, niste desene "rupestre" de cartier pe ea :ha: si o culoare intradevar 100% kitsch pentru un M!), in rest, repet vorbim de M-uri 100% originale de armata... :sr dar la ce bun daca sunt lasate pur si simplu sa moara in strada de niste oameni fara inima :uameni , primul nedorind in ruptul capului sa o vanda (dar o tine de ceva ani in starea in care o vedeti..., e greu sa mai umfli un cauciuc din cand in cand :uameni :pr ), iar al doilea, am inteles ca fara 3000 de euro :ha: :ha: :ha: nici nu discuta sa o dea!!! 3000 de euro? 3000 de ani sa stea acolo, vorba prietenului meu Viorel Burcea!!!

Dragilor, vedeti..., nu e bine nici asa, sa ai niste originale si sa le lasi in paragina, in cazul asta kitsch-urile SUNT CHIAR PROPRIETARII!!! Adica niste KITSCH-uri de OAMENI! :P :ha: :ha:

.............................................

...a se observa ca a fost un M original de armata exact ca cel de mai sus, are toate prinderile originale pentru tarnacop, lopata, prinderile pentru antene..., pacat ca a ajuns in halul asta! :sr

Mai tineti minte M-ul vopsit in roz, cel de minim :P 3000 de euro?

Din pacate, acum o luna arata asa... :sr , am inteles ca langa locul unde era parcat M-u`, este un fel de bar-discoteca si intr-o seara, niste baieti veseli :x :2dr :dr sau gandit ei asa, vazandu-l si desenat, sa-i dea foc... :uameni :pr

Link spre comentariu

Si se mai mira unii ca ne facem dreptate cu bata... Pai daca era masina mea si ii prindeam pe "tinerii inteligenti" le dadeam si eu foc la par .. poate asa le place :pr

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Doar la p?r s? le dai foc? Eu le-a? arde :pt cohone?ii (marca adyd-ass) cu bricheta, pentru c? dincolo de un teribilism infect se ascunde o lips? crunt? de respect pentru al?i oameni, pentru munca lor ?i chiar pentru via?a celor din jur. Astfel de personalit??i nu-?i cunosc îndreptare. Prostul tot prost r?mâne chiar ?i de i-ai injecta neuroni în dovleac.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare