winetou 007 Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Prietenul proaspat posesor de L200 din 1999,motor 2,5 de 99 de cai vrea sa schimbe toate filtrele si uleiurile motor,cutie,punti etc Ce tipuri de ulei sunt recomandate si ce cantitate. Multumim pentru ajutor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 28, 2009 Autor Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: Uleiuri L200 nimeni nimic??? :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arete Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: Uleiuri L200 nimeni nimic??? :p Uleiul recomandat atit pentru motor cit si pentru cutie si grupuri ar fi Mobil 1. Eu merg la motor cu 10W40 turbodiesel de la Mobil 1, a nu se confunda cu Mobil S care e altceva. Pentru cutie si grupuri nu stiu acum dar iti pot spune luni. Mobil e scump dar cred ca merita. La motor ai nevoie de 7l. Update : pt cutie si grupuri daca te dai pe coclauri poti folosi Mobil HD Plus 80w90, daca o tii mai usor 75w140. " To live is to die " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Uleiuri L200 vezi ca le-ai incurcat .... e invers! se pote verifica din pret! Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RONIN Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Uleiuri L200 Buna dimineata! Stie cineva pentru L200 1995,2.5 TD,tip motor 4D56, ce tip de ulei se pune la cutia de viteza, cutia de transfer, diferentiale. As vrea sa schimb si lichidul de la ambreiaj care am observat ca este un ulei rosu (sincer nu am mai intalnit ulei in instalatia de ambreiaj- stiam ca este numai lichid de frana DOT3sau4). Imi puteti spunesi ce lichid sa pun si la ambreiaj?:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Uleiuri L200 pt cutie si grupuri eu am pus Agip 80w90...la ambreiaj nu stiu ... e tot lichid de frana ... vezi poate ai incurcat cu uleiul de la servodirectie , ala e rosu... Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RONIN Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Uleiuri L200 ...la ambreiaj nu stiu ... e tot lichid de frana ... vezi poate ai incurcat cu uleiul de la servodirectie , ala e rosu... Multumesc pt raspuns,dar nu aveam cum sa incurc "borcanele"" pt ca ele sunt in locuri diferite. Pompa de ambreiaj se afla langa pompa de frana si cand am desfacut capacul de la borcanas am constatat ca este mai vascos si decat lichidul de frana, am luat pe deget si am constatat ca este ulei de culoare rosie asemanator celui de servodirectie. Vad ca ambreiajul functioneaza bine, eu am desfacut capacul cu gandul sa schimb lichidul de ambreiaj, dar acum sunt in dilema. Daca stie cineva il rog sa imi spuna.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduAlex Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 (editat) mitsubishi.pdfmitsubishi.pdf Multumesc mult colegu RaduAlex.:tk Editat Martie 14, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate