Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Uleiuri L200

winetou 007

Postări Recomandate

Re: Uleiuri L200

nimeni nimic??? :p

Uleiul recomandat atit pentru motor cit si pentru cutie si grupuri ar fi Mobil 1. Eu merg la motor cu 10W40 turbodiesel de la Mobil 1, a nu se confunda cu Mobil S care e altceva. Pentru cutie si grupuri nu stiu acum dar iti pot spune luni. Mobil e scump dar cred ca merita. La motor ai nevoie de 7l.

Update : pt cutie si grupuri daca te dai pe coclauri poti folosi Mobil HD Plus 80w90, daca o tii mai usor 75w140.

" To live is to die "
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 ani mai târziu...

Buna dimineata! Stie cineva pentru L200 1995,2.5 TD,tip motor 4D56, ce tip de ulei se pune la cutia de viteza, cutia de transfer, diferentiale. As vrea sa schimb si lichidul de la ambreiaj care am observat ca este un ulei rosu (sincer nu am mai intalnit ulei in instalatia de ambreiaj- stiam ca este numai lichid de frana DOT3sau4). Imi puteti spunesi ce lichid sa pun si la ambreiaj?:tk

Link spre comentariu

pt cutie si grupuri eu am pus Agip 80w90...la ambreiaj nu stiu ... e tot lichid de frana ... vezi poate ai incurcat cu uleiul de la servodirectie , ala e rosu...

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

...la ambreiaj nu stiu ... e tot lichid de frana ... vezi poate ai incurcat cu uleiul de la servodirectie , ala e rosu...

Multumesc pt raspuns,dar nu aveam cum sa incurc "borcanele"" pt ca ele sunt in locuri diferite. Pompa de ambreiaj se afla langa pompa de frana si cand am desfacut capacul de la borcanas am constatat ca este mai vascos si decat lichidul de frana, am luat pe deget si am constatat ca este ulei de culoare rosie asemanator celui de servodirectie. Vad ca ambreiajul functioneaza bine, eu am desfacut capacul cu gandul sa schimb lichidul de ambreiaj, dar acum sunt in dilema. Daca stie cineva il rog sa imi spuna.:tk

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare