trenu Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto.php ... Cauta+!+++ Nu am alte poze cu ea inca , asa ca am pus linku de unde am gasit-o. Asa ca bine v-am gasit. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Una bucata xj de la 2001. Pe mana mea Bine ai venit dar care e masina? Oricum sa o stapanesti sanatos. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Una bucata xj de la 2001. Pe mana mea sal ! si bun venit ,s-o noroiesti (stapanesti) sanatos,seee mareste cercul "JEEP-erilor" :ypu @atar -sigur este cea de 4000 cmc la 6200, ca e singura din 2001 ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Martie 28, 2009 Autor Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: Una bucata xj de la 2001. Pe mana mea motor de 4000, transmisie automata, restul de dotari si accesorii, gen oglinzi electrice etc, nu sunt concludente pentru off road. Poate cunoaste cineva masina dintre voi. A fost pe la cluj si a fost adusa din america prin 2006. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vycu Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: Una bucata xj de la 2001. Pe mana mea Bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: Una bucata xj de la 2001. Pe mana mea bine ai venit :cl schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat August 20, 2017 Partajează Postat August 20, 2017 (editat) Re: Una bucata xj de la 2001. Pe mana mea Toate drumurile duc la ,,Roma " :grin: Am impresia ca despre masina asta era vorba atunci :h5 Editat August 20, 2017 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate