Vizitator Ionut Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Salut, Sunt Ionut, pasionat de masini de teren. Cred ca unii ma cunosc, ionut_91 pe dtrn. Locuiesc in Viseu de Sus, Maramures, loc ideal pentru astfel de activitati. Am un Aro 10 pe care il restaurez de 2 ani si care este aproape terminat. Puteam sa-l termin si mai repede, poate, dar am vrut sa-l fac PERFECT. Desigur, pe parcurs mi-am dat seama ca este imposibil de atins acest obiectiv. Pe langa acesta, mi-am mai facut un fel de buggy, tot din Aro 10, cu piese ramase, cu care ies in teren si in care ma simt foarte bine. Nu imi pasa daca il indoi, daca il stric il repar si tot asa. O sa pun niste poze cu ambele masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 he he bine ai venit! grabeste putin aro ala :grin: :W Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Salut vecine si bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 :W bine ai venit !!! pregateste o horinca, peste 2 saptamani sunt prin zona :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ionut Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 :W bine ai venit !!! pregateste o horinca, peste 2 saptamani sunt prin zona :2dr :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Bine ai venit,ti-a iesit misto 10-le :D 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Bine ai venit !!! Si spor la treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Salut! Bine ai venit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ionut Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Niste poze mai mari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 nu arata rau deloc! baga mare pe el si la noroaieee :grin: Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat August 11, 2007 Partajează Postat August 11, 2007 :W 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amicul Postat August 11, 2007 Partajează Postat August 11, 2007 :lr Bine ai venit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 12, 2007 Partajează Postat August 12, 2007 Bine ai venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat August 12, 2007 Partajează Postat August 12, 2007 BINE AI VENIT MARAMURESENE !!! :W Daca treci prin Baia Mare, poate ne vedem... :D http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 Bun venit. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ionut Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 Multumesc tuturor! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 bine venit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tano Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 Salutare............. TOYOTA LAND CRUISER LJ 70 2,4 2-LT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 bine ai venit. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 Sa traiesti Ionute si bine ai venit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate