Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

suport numar spate

Vizitator oblio2008

Postări Recomandate

Vizitator oblio2008

Cine poate sa-mi dea si mie o indicatie de unde as putea cumpara suporti pentru numar patrat pentru spate.

la Y61 cat si la Y60 arata urat numarul direct pe tabla si nu stiu de unde pot cumpara asa ceva?!

:rules

merci si spor...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: salutare....

Cine poate sa-mi dea si mie o indicatie de unde as putea cumpara suporti pentru numar patrat pentru spate.

la Y61 cat si la Y60 arata urat numarul direct pe tabla si nu stiu de unde pot cumpara asa ceva?!

:rules

merci si spor...

Aveam eu ceva de genul asta prin garaj. Il caut si daca dau de el, iti spun.

Link spre comentariu

Re: suport numar spate

Am vazut si la Metro si la Sellgros in Berceni...

Daca in cele din urma nu gasesti, da-mi un telefon si iti dau eu unul de-al meu ca eu am luat vreo 3 ultima data de la Sellgros, mai ales ca-l vrei pentru Y60 si Y61 :wink: :grin: :h5

Link spre comentariu

Am vazut si la Metro si la Sellgros in Berceni...

Daca in cele din urma nu gasesti, da-mi un telefon si iti dau eu unul de-al meu ca eu am luat vreo 3 ultima data de la Sellgros, mai ales ca-l vrei pentru Y60 si Y61 :wink: :grin: :h5

Wa Cristi ...ce domn esti! Nu-mi dai si mie vreo 100.000 (nu primesc decat EURO) ca am Y61? :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Iti dau Yonutzule, duminica dupa iesirea Off-Road Runners Team :grin: :h5 , dar ce ne facem ca tu ai numere bulgaresti si am auzit ca astea sunt nituite pe spate!!! :ha: :ha: :P

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare