Vizitator oblio2008 Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Cine poate sa-mi dea si mie o indicatie de unde as putea cumpara suporti pentru numar patrat pentru spate. la Y61 cat si la Y60 arata urat numarul direct pe tabla si nu stiu de unde pot cumpara asa ceva?! :rules merci si spor... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: salutare.... Cine poate sa-mi dea si mie o indicatie de unde as putea cumpara suporti pentru numar patrat pentru spate. la Y61 cat si la Y60 arata urat numarul direct pe tabla si nu stiu de unde pot cumpara asa ceva?! :rules merci si spor... Aveam eu ceva de genul asta prin garaj. Il caut si daca dau de el, iti spun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
micu cristian Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: salutare.... Udriste sau Vitan, suport pt nr de remorca. am luat eu in iarna de la Udriste, chioscurile de langa politie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: salutare.... s-a terminat cu Udriste de cand s-au desfiintat inmatriculatile acolo. Mai este doar un xerox si un birou de dactilografie ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: salutare.... Sigur gasesti in targ la vitan, am luat eu da acolo. Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: salutare.... vinde unul duminica la vitan ... sunt patrate si scrie TOYOTA pe ele .... daca te deranjeaza...poti vopsi peste ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: salutare.... am vazut la metro 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: suport numar spate Am vazut si la Metro si la Sellgros in Berceni... Daca in cele din urma nu gasesti, da-mi un telefon si iti dau eu unul de-al meu ca eu am luat vreo 3 ultima data de la Sellgros, mai ales ca-l vrei pentru Y60 si Y61 :wink: :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: suport numar spate Vitan - Autovit 100% consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: suport numar spate Am vazut si la Metro si la Sellgros in Berceni... Daca in cele din urma nu gasesti, da-mi un telefon si iti dau eu unul de-al meu ca eu am luat vreo 3 ultima data de la Sellgros, mai ales ca-l vrei pentru Y60 si Y61 :wink: :grin: :h5 Wa Cristi ...ce domn esti! Nu-mi dai si mie vreo 100.000 (nu primesc decat EURO) ca am Y61? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: suport numar spate Iti dau Yonutzule, duminica dupa iesirea Off-Road Runners Team :grin: :h5 , dar ce ne facem ca tu ai numere bulgaresti si am auzit ca astea sunt nituite pe spate!!! :ha: :ha: :P Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate