superalfi Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Va rog sa imi spuneti ce pareri aveti despre: Simex Extreme Trekker sau Super Swamper TSL Bogger - am vazut multe review-uri despre Bogger-e in US - sunt superbine cotata ca extreme-mud-tire - prin US Simex nu e popular RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: Simex Extreme Trekker sau Super Swamper TSL Bogger? (pareri) Pt tine E bune oricare varianta in loc de ce ai! :ha: :ha: :ha: Iar diferentele sunt nesemnificative unde mergi tu! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Martie 29, 2009 Autor Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: Simex Extreme Trekker sau Super Swamper TSL Bogger? (pareri) merci Petre! :h5 cam asa ma gandesc si eu! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: Simex Extreme Trekker sau Super Swamper TSL Bogger? (pareri) Va rog sa imi spuneti ce pareri aveti despre: Simex Extreme Trekker sau Super Swamper TSL Bogger - am vazut multe review-uri despre Bogger-e in US - sunt superbine cotata ca extreme-mud-tire - prin US Simex nu e popular Bogger-ul pare mai bun la noroi dar Simex-ul tine mai bine la inclinari laterale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Martie 29, 2009 Autor Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: Simex Extreme Trekker sau Super Swamper TSL Bogger? (pareri) sa vad si ce gasesc acuma pe stoc - cred ca oricum diferentele de care vorbim intre cele 2 tipuri de cauciucuri sunt relativ mici si se observa in conditii extreme RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Simex Extreme Trekker sau Super Swamper TSL Bogger? (pareri) Pt tine E bune oricare varianta in loc de ce ai! :ha: :ha: :ha: Iar diferentele sunt nesemnificative unde mergi tu! :h5 nu fi rau cu supealfi :grin: in teren, noroaie si pietre avantaj net Boggere-le fata de SIMAX-uri OEM, si amandoua avantaj net fata de M/T-uri. dar daca te mai dai si pe sosea..... se taie filmul.... la 80 km/ora te doare deja capu de la huruitul rotilor, la 120 km/ora incepe sa vibreze volanul. asa ca daca vrei si cal si magar..... cred ca merg cel mai bine M/T-urile de la BFG :ha: :ha: :ha: sau varianta cu remorca/porbagaj..... daca traseul e la un cca 100 km fata de casa, merge sa mergi si cu ele, daca ai de mers insa 3-400 km pana in traseu..... iti iei gume de sosea pana acolo, vb cuiva care nu merge decat la vanatoare cu masina si are 35"-uri pt ea, "la 400 euro/buc.... tre sa fiu nebun sa le frec pe asfalt aiurea", si asta ar fi valabil chit ca sunt Bogger-e sai SIMEX-uri OEM, cam la fel costa. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Simex Extreme Trekker sau Super Swamper TSL Bogger? (pareri) SIMEX 100%! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Simex Extreme Trekker sau Super Swamper TSL Bogger? (pareri) Pt tine E bune oricare varianta in loc de ce ai! :ha: :ha: :ha: Iar diferentele sunt nesemnificative unde mergi tu! :h5 nu fi rau cu supealfi :grin: in teren, noroaie si pietre avantaj net Boggere-le fata de SIMAX-uri OEM, si amandoua avantaj net fata de M/T-uri. dar daca te mai dai si pe sosea..... se taie filmul.... la 80 km/ora te doare deja capu de la huruitul rotilor, la 120 km/ora incepe sa vibreze volanul. asa ca daca vrei si cal si magar..... cred ca merg cel mai bine M/T-urile de la BFG :ha: :ha: :ha: sau varianta cu remorca/porbagaj..... daca traseul e la un cca 100 km fata de casa, merge sa mergi si cu ele, daca ai de mers insa 3-400 km pana in traseu..... iti iei gume de sosea pana acolo, vb cuiva care nu merge decat la vanatoare cu masina si are 35"-uri pt ea, "la 400 euro/buc.... tre sa fiu nebun sa le frec pe asfalt aiurea", si asta ar fi valabil chit ca sunt Bogger-e sai SIMEX-uri OEM, cam la fel costa. Acum esti expert in gume? :P Stiam ca doar in "gauges" si radiatoare! :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Simex Extreme Trekker sau Super Swamper TSL Bogger? (pareri) au facut super treaba Boggerele la Sibiu si Sighisoara..... a "zburat" masina prin prima speciala :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Aprilie 6, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Simex Extreme Trekker sau Super Swamper TSL Bogger? (pareri) mi-am luat simex-uri - acum astept sa vina - le-am vazut cum merg si sunt f. multumit de performante :h5 merci pentru pareri celor care au contribuit pe acest topic cu opiniile lor! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Simex Extreme Trekker sau Super Swamper TSL Bogger? (pareri) tot le astepti de vreo saptamana. mai dureaza? LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Simex Extreme Trekker sau Super Swamper TSL Bogger? (pareri) mi-am luat simex-uri - acum astept sa vina - le-am vazut cum merg si sunt f. multumit de performante :h5 merci pentru pareri celor care au contribuit pe acest topic cu opiniile lor! Ai facut o alegere buna! O sa vezi in teren ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Aprilie 6, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Simex Extreme Trekker sau Super Swamper TSL Bogger? (pareri) Yonutz - abia astept sa le testez - dar cu siguranta va fi dupa Pasti - ca trebuie sa imi vina si jantele din SUA - si dureaza vreo 7-10 zile pana ajung la mine cauciucurile ar trebui sa apara saptamana asta keep in touch! :h5 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Simex Extreme Trekker sau Super Swamper TSL Bogger? (pareri) Yonutz - abia astept sa le testez - dar cu siguranta va fi dupa Pasti - ca trebuie sa imi vina si jantele din SUA - si dureaza vreo 7-10 zile pana ajung la mine cauciucurile ar trebui sa apara saptamana asta keep in touch! :h5 Bine ca ti-ai luat Simexuri, cand a venit vara si eu am trecut pe AT-uri! :ha: :ha: Acum ai sa ai ocazia sa ma tragi si SA TE razi de mine! :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Simex Extreme Trekker sau Super Swamper TSL Bogger? (pareri) vreau sate vad scos din mocirla de superalfi cu simexurile lui :ha: :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 (editat) Re: Simex Extreme Trekker sau Super Swamper TSL Bogger? (pareri) Eu pe Jimika al meu am Silverstone MT-117 Xreme, pe 31', profil SIMEX, sunt foarte incantat de ele, nu m-au dezamagit nici o data, super anvelope, dar parca arata mai bine profilul Super Swampar Bogger, de cand s-a deschis topicul si pana acum, poate se va gasi un coleg care le-a folosit pe amanadoua ca sa ne poata spuna si noua care este mai bun, sau care la ce este mai bun. [ATTACH=CONFIG]153647[/ATTACH] Editat Octombrie 13, 2012 de dorin4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Re: Simex Extreme Trekker sau Super Swamper TSL Bogger? (pareri) salutare , pot sa ma consider norocos :), inceputurile mele in off-road au fost pe Bogger, 35/ 14,5, nu pot sa zic decat ca sunt SUPER cauciucuri, insa tot timpul intervine acel DAR.. dar conparativ cu Simex ( pe care l-am testat si sunt foarte OK, - avantaj ca sunt si mai usoare) Booger-ul ii prea scump ca sa-l distrugi pe asfalt ( vb lui Catalin TM, 1km pe asfalt = 1 euro ;) nu zic ca Simex-ul nu s-ar uza dar ii mult mai ieftin, ideea este ca, daca ar fi sa-mi pregatesc o masina numai si numai pentru Off road atunci as alege clar Bogger ;) I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Simex Extreme Trekker sau Super Swamper TSL Bogger? (pareri) parerea mea este ca simex-ul original face fata mai bine in cam toate conditiile,boggerul doar daca ai scoti un crampon ai draq in noroi si pe urcari dar in schimb se toceste repede si nu tine la inclinatii inclusiv la viraje pe noroi,asta o spun din experienta Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate