Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nevoie de piese!

Vizitator MMaty

Postări Recomandate

Vizitator MMaty

Am mai postat la un topic treaba asta,dar nu am primit raspuns de acolo..asa ca intcerc aici :)

Sambata mam dat peste cap cu masinuta mea si nu trebe sa afle ai mei prea curand .. asa ca am si eu nevoie urgent de un parbriz cu tot cu rama pt samurai cu prelata si o oglinda stanga si aripile de la rotile din fata..

Va rog contactiatima cei care aveti chestii dinastea disponibile!

Nu ma prea stiu io la chestii de mecanica ca am numa 18 ani si carnet de 3 luni :)) deci va dati seama ce pericol public is daca mam dat dea dura cu masina :)) oricum ma pasioneaza noroiu si cu ocazia asta mai pun si io pe masina cate ceva mai folositor.. o sa incep cu rotile dar acum am nevoie de reparatii :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Nevoie de piese!

ai grija cu chestiile astea ca se pot termina nasol.fara cusca de rostogolire nu te aventura!

incearca aici:

Oradea Piese din dezmembrari SJ 410,413 vitara si jimny

Inf.PM sau 0727148810

sa sms.pe 0036205465460

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Vizitator MMaty

te cred.. nici nuti vine sa crezi cate ganduri aveam in momentele alea.. eram si fara prelata, noroc ca aveam centura ca asa am ramas spanzurat in ea!

Mersi mult de indrumare.. apropo..am tot citit pe forum chestii legate de dimensiuni la anvelope si cat si de unde sa tai si sa inalti ca sa incapa si tot felu de minuni.. peste tot unde am citit multi ziceau de cauciucurile Smex, daca nu ma insel, fie ele originale sau resapate si sub alt nume.. cemi recomandati? stiu ca maxim incap 195/80/15 desi unii ziceau ca si 215 R15 se potriveste fara modificari, dar ma intereseaza sa stiu ce profil sa caut.. nu vreau sami scuture rinichii 30km dus si 30 intors si nici sa baraie soseaua dupa mn pana unde intru pe noroi dar nici sa nu ma scoata din padure sau mai stiu io unde ajung.. Chestia e ca imi iau inca un set de roti ca sa am de asfalt si unu de distractie si mai degraba prefer sa zumzaie dupa mn 30 min. Cele Smex pana la ce viteza stau cuminti? 50km/h!

Am spus ca nu stiu toate detaliile tehnice, is la inceput, si deaia va rog sa nu va disperati pe mn ca poate pun si intrebari tampite sau banale! :D

Link spre comentariu

acu referitor la cauciucuri si la cum se comporta ele ...e mult de spus....cel mai important la samuraiul tau e piesa aia dintre volan si scaun :grin: ....eu cu Simex-uri pe masina m-am dat si cu o suta pe ora....faceau galagie ca un spital de nebuni in voiaj de nunta....daca te dai cu ele pe asfalt...la cata experienta ai tu...eu zic sa te opresti la 70 ca daca sari peste .....sa nu incepi iar sa cauti piese...... :ha:

indiferent de ce gume ai pe el...samuraiul tot te va scutura...dar daca nu ma plang eu la anii mei...tu la ai tai nici nu trebuia sa te gandesti la asa ceva :grin:

cel mai bine ai un rand de roti incaltate cu gume de noroi....iar altul cu gume de asfalt...de vara sau de iarna...depinde de sezon...

la capitol de intrebari eu iti spun doar atat....nu-i rusine sa intrebi....iar daca mai bati campii...nu-i bai....u vei fi singurul :grin:

ca si sfat....ai grija la inclinari laterale ...sunt cam singurele chestii in teren pe care nu le suporta Samuraiul....are alergie la ele....din fabricatie :grin:

in rest sa auzim numai de bine :h5

Ps....piese noi gasesti la Unix....la preturi destul de bune....daca nu...cauta la dezmembrari...ca nu vei fi dezamagit :h5

Ps2.....eu pe masina merg pe asfalt cu gume ...205/75/15.....iar in teren am copii Simex 205/70/15....dar care in realitate sunt undeva la 215.....daca nu chiar mai mult :grin:

Link spre comentariu

deci...pana la chestia cu taiatul aici,acolo,tre sa te hotaresti ce faci:

1-vrei ca masina ta stoc sa alerge si prin noroi ok?Atunci iti iei niste copii Simexla dimensiunile actuale (offroadmania-zoli 0720663333)si cum a scris si Marius alergi cu ea oriunde

2-ridici masina prin suspensie(liftkit)prin caroserie(bodylift)apoi poti baga gumele alea mari si suparate si atunci mai tai de ici colo

eu cred ca pana te obisnuiesti cu masina,ramai cu centrul de greutate mai aproape de pamant :h5

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

daca vrei sa vezi cum merge unul cu 205/75 iti ofer saptamana viitoare un loc de copilot ca ieri a fost ocupat azi dupa masa pun filmele cu ce poate face aproape stock cu niste bocanci buni

pinti -0722434202

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Vizitator MMaty

mersi de sfaturi :)) nus maniac dupa viteza...prefer sa ajung acasa in prmu rand :)) pe picioarele mele si plin de noroi decat sa fug cu ea cu 100-110 cat duce :))

la faza cu rinichii lam citat pe taicameu.. si el face concurs cu mn pe noroi si na, se mai plimba si el cu ea.. si banii de la el vin, logic :) deci tre sal ametesc cu ceva ca sai zic ca nu face vibromasaj cu cauciucurile alea pana intra pe noroi.. stiu ca scutura ea ca asa o facuto mama ei dar na.. eu nu am ce comenta la zgomot sau vibratii ca nu ma grabeste nimeni pe asfalt, tata ce tot mai caraie ;)

mati lamurit si cu dimensiunile :D

eu intre timp caut si un set de jenti de tabla si cauciucuri de noroi.. asa ca daca aveti careva de vanzare anuntati ca abia astept sa dau telefoane :) oricum prioritar ii parbrizu cu rama care sper sal cumpar azi..ca am primit destule indrumari :D

O zis cineva mai sus ca nui rusinos sa intrebi.. dar ii enervant uneori..mai ales ca multi intreaba acelasi lucru in topicu lui.. in loc sa caste ochi si pe la altii :))

Link spre comentariu

Vizitator MMaty

o sa casc ochii la tot ce misca.. numa sa ma vad cu parbrizu si rama in mana si dupaia fac si alte lucruri :)

Link spre comentariu

salutare MMaty,ai reusit sa repari samu?Gumele care te intereseaza sunt cu profil simex,dar ceea ce astepti tu nu se poate,fac o galagie pe asfalt de zici ca vin 10 masini nu una

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Vizitator MMaty

in principiu am gasit ceva.. am vorbit si maine sper sa ajung sa merg sa le vad si sa le iau.. stiam ca fac ceva galagie, eu pe asfalt merg cam 30km dus si 30 intors in medie pana ajung pe noroi.. deci nu o sa le tin tot timpu pe masina.. probabil o sa ajung sa le schimb ca aia de la formula 1 :)) oricum.. ca fac sau nu galagie tot trebuie sami iau ca tre sa ies din noroi cumva :) ca nu mai ajung nici la mn la cabana altfel.. nui numa de distractie :) asa ca asta e.. ramane sa vad cum fac cu inaltarea pe viitor.. probabil imi pun ceva cercei deaia.. am citit despre ei ceva tot pe forum.. nu stiu cum se monteaza aia si ce trebe modificat exact dar mai intreb io pe parcurs.. :D

important ii sa iau alea maine :) dupaia ma imbat si sper sa nu imi dea ban adminu :))

Link spre comentariu

Vizitator MMaty

Uraaaa... am gasit piesele.. acuma ma apuc sa le curat si sa le vopsesc.. pana joi sper sa reusesc sa fac ceva calumea din ele.. :)

Apropo..ce masinutza misto are Pinti.. pfff.. nai cum, iti vine sa te tai cand o vezi :))

Link spre comentariu

Vizitator MMaty

dupa ce am intorso si dupa ce am scos pamantu din ea si mam pus la volan am vazut ca inca era contactu pus :) deci pot sa zic ca am avut noroc?

Link spre comentariu

Vizitator MMaty

vad ca ai citit cam tot ce am scris si banuiesc ca ai retinut partea in care am zis ca nus stralucit la mecanica si alea alea.. deci daca tot miai dat o idee, dami se rezolvarea pls :D unde si cum sa pun intrerupatoru ala..

faza cu pierderea unui prieten iara mio dat batai de inima.. nu vreau sa stiu prin ce o trecut taicamio cand mo vazut cum faceam cu masina pana mam rasturnat.. si mai ales dupaia pana am urlat cas bine(eram cu capu in spini dar eram bine)

am mai citit pe forumu asta dragut si am vazut si vreo 2 poze cu rollcage.. neaparat tre sa fie cumparat de la firme profi sau se poate si home made.. nu de alta dar tata si unchimio au experienta in suduri si alea alea.. deci nu ar fi o problema sa ma rezolve de o colivie :D

Link spre comentariu

vad ca ai citit cam tot ce am scris si banuiesc ca ai retinut partea in care am zis ca nus stralucit la mecanica si alea alea.. deci daca tot miai dat o idee, dami se rezolvarea pls :D unde si cum sa pun intrerupatoru ala..

hai mai ,...e chiar simplu...montezi intreruptorul (de raba) unde crezi de cuviinta dupa care duci un conductor de la + bateriei la intr.,si un altul inapoi la tronsonul principal...(conductorul sa fie de minim grosimea celui pe care il ai la borne)...

p.s....daca pui troliu sa NU il treci prin intreruptor,eventual mai cumperi unul...

p.p.s. vezi ca la magazinele de pise auto pentru camioane ar trebui sa gasesti tot...intreruptorul si conductori gata papuciti si de diferite lungimi

Link spre comentariu

Vizitator MMaty

mersi mersi :)

inca un motiv de fericire pt mn.. miam gatat de vopsit rama de la parbriz, dar cred ca luni mai dau o mana sa nu se supere cumva :) dar o veste proasta.. nu se mai fabrica parbrize drepte asa ca aviz celor care aveti boala pe ele, facetiva un stoc de pe acuma ca sa nu fiti nevoiti sa puneti plexiglass :)

inca un lucru enervant :twisted: ii ala ca scutu de la rezervor ii prins in aceleasi suruburi ca si rezervoru.. la mn ii cam mancat si spart ca am incalecat din plin bolovani aparent inofensivi dar care mai apoi mau saltat din scaun si am vrut sa fac io unu home made asa calumea si mam disperat cand am vazut ca ii prins in halu ala.. singur nai cum sal dai jos mai ales cand ii rezervoru plin :)) asa ca mai astept pana sapt viitoare sal modific :)

Link spre comentariu

Vizitator MMaty

un lucru util pt cei care aveti samuraie decapotabile.. in partea de sus la rama parbrizului este fixata o platbanda de plastic prinsa cu 6-8 surubele ( portiunea unde se prinde prelata).. daca nu vati bagat pana acuma so demontati atunci va spun eu ce se afla sub ea si singuri luati decizia daca o dati jos sau nu pt curatare..

deci.. in primu rand suruburile alea nu se mai desfac, folositi un sprei degripant in prima faza si incercati din nou..majoritatea se vor rupe dar cateva vor iesi intregi..nici o probl pt alea care se rup ca iasa dupaia cand ridicati sina aia..

in al 2-lea.. toata platbanda aia de plastic are aplicat un fel de "burete" care numa a burete nu mai seamana :)) dar ma rog.. are un strat de ceva ca sa minimizeze sansele sa intre apa intre rama si ea, DAR nu va faceti sperante ca asa o lasat D-zeu apa mai tupeista si intra si acolo.. mai ales daca prelata nui ok in zona aia si tot sta apa acolo.. sau daca so mancat buretele ala ceea ce vam zis ca nici nu mai seamana porcaria aia a burete.

Partea nasoala acuma vine.. cand dati cu ochii de partea aia de la rama.. ii toata mancata de rugina.. eu cel putin o trebuit sa pun foite de Cu in 2 zone ca pur si simplu era bucata lipsa.. restu leam mai chituit dar 2 parti erau chiar varza!

Operatia nu dureaza mult.. daca numa asta ii scopu.. eu zic ca merita verificat cand aveti prima ocazie ca nu stii nici o data ce se acunde sub bucata aia de plastic.. sau mai bine zis ce se ascundea :) si trebuie sa umplem noi!

Eu am ras tot buretele ala ce mai ramasese, bineinteles ca era tot copt, si am lipit-o la loc cu silicon si suruburi ca inainte.. macar acuma stiu ca nu mai intra nimic acolo!

Bafta tuturor! :)

Link spre comentariu

faza cu pierderea unui prieten iara mio dat batai de inima.. nu vreau sa stiu prin ce o trecut taicamio cand mo vazut cum faceam cu masina pana mam rasturnat.. si mai ales dupaia pana am urlat cas bine(eram cu capu in spini dar eram bine)

Sambata mam dat peste cap cu masinuta mea si nu trebe sa afle ai mei prea curand ..

se cam bat cap in cap astea doua propozitii din postul tau...STIU sau NU STIU ai tai pana la urma?care propozitie e adevarata?!

Link spre comentariu

Vizitator MMaty

ai mei fiind toata familia.. :) tata nu intra in ei.. cai la capitolu off road el ma intarata.. oricum nu pot sa zic ca io convenit nici lui..deaia ma chinuiam sa gasesc piesele mai repede.. deci mna.. daca le pui cap la ca nu prea bat.. dar astai realitatea :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare