Vizitator MMaty Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Nevoie de piese! =)))) cardanu? :))) buna asta :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Nevoie de piese! piese mai poti gasi si la COCO din Sebes. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator MMaty Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Nevoie de piese! am ajuns pe la cineva din sebes da nu stiu cum il cheama.. de la cineva din sebes am luat si eu rama si ce mio mai trebuit.. acuma caut jenti de tabla sau aliaj.. daca stiti careva pe cieva care are la preturi accesibile/modeste lasatimi PM va rog :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator MMaty Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Nevoie de piese! am o intrebare cam ciudata.. tata vrea sa puna flanse de 32 sau 50mm dar doar pe spate.. nush dc vrea numa pe spate dar na.. am vazut pe forum ca pretu unui set ii cam 150euro la alea de 32 parca.. oricum.. daca pune numa pe spate are ceva efecte ciudate masina? o sa fie spatele mai lat deci ar trebui sa fie mai stabila umpic dar io stiu ce figuri poate sa faca atata timp cat rotile nu o sa mai fie pe aceeasi directie cu alea din fata? daca ati mai intalnit cazuri cu flanse numa pe spate si ii oke datimi unda verde ca sa le cumpar.. daca pare o idiotenie spunetimi si poate il conving sa puna si pe fata desi el zice ca rotile iasa din unghiu ala de virare si se duc cauciucurile mai rpd ca merg mai mult pe ras in curbe.. ii vb de asfalt aici :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate