kato Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 vineri dupa amiaza am hotarat adhoc impreuna cu copiloata mea in masina si in viata Maia sa o stergem de acasa..... :banana asa ca am plecat spre casuta mea de la munte din munti Poiana Rusca sa mai vedem cum a trecut iarna peste ea...la Hunedoara am oprit sa ma intalnesc cu prietenu-l Night Bird :h5 unde am hotarat ca duminica sa cobor in Hunedoara sa facem o iesire dupa care sa apuc drumu-l spre Timisoara....zis si facut ...urcat in Rusca ,am facut curatenie la casuta si o iesire soft foarte draguta ... am stat de vineri seara pana duminica dimineata cand comform intelegeri am coborat sa facem iesirea... ca tare ma mai manca :ypu am avut de ales intre un traseu oarecare ..sau sa combinam placutul cu utilul si sa ajutam oameni din satul Ursici izolati din cauza ierni si a drumurilor impracticabile(avea dreptate Bullbar :h5 ) nu mai late decat masina pe unele portiuni si inclinate spre hau !!! am ales sa merg la Ursici !!! cateva telefoane si ne-am adunat 4 masini si un atv ...si hai la drum cu o mica halta in satul Bosorog de unde am incarcat porumbul ....am ajuns dupa ceva munca si stresuri de alunecari laterale cu bine ...am fost primiti cu slaninuta prajita branza si carnita de miel data la cuptor si ceva :x ...satul este mirific eram in mijlocul lui si intrebam unde este satul :ha: ..m-am dumirit dupa...sunt 6 sau 7 case fiecare cu varful ei de munte cu oameni care se descurca destul de bine cu hrana avand animale care le asigura un oarecare trai...problema lor este drumurile ,iluminatul si cel mai rau lucru ...scoala din zisul sat care seamana cu un grajd...cand am auzit povestea ultimei invatatoare care a fost repartizata acolo m-am cutremurat ...fatuca acea a trebuit sa doarma singura in respectiva scoala cum sa putut in conditile date ...stiu barbati care nu ar scoate nasu pe afara noaptea prin zonele alea unde bantuie lupi si primul vecin este la kilometri distanta mai ales in vreme de iarna!!! echipa Night bird + Iulian -nissan patrol Kato +Maia-pajero Radu+sotia-pajero Bogdan-toyota Grigore-atv ceva poze Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!! :h5 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!! aici a fost cazna cea mai mare unde zapada find mare , drumul foarte ingust si haul de nu se vedea fundul... toyota find deschizatoare de drum ..simexurile conteaza...si cu toate astea tot se ducea spre rapa...a fost nevoie de cateva ori sa o trag din spate cu cinetica pentru a o repune pe zisul drum care semana cu o alee ...pana la urma dupa vreo ora jumate de munca pe un vant napraznic am reusit sa urcam toti !!! :banana Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!! frumos :bravo Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!! bravo...ati mai facut o fapta buna abea astept sa ajung si eu in zona :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!! Faina treaba ca ati imbinat utilul cu placutul :bravo Noroc cu masinile de teren, ca le mai calca bietilor oameni cineva pragul. :1 :1 :1 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!! :h5 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!! :hi Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!! Felicitari pt iesire si pt faptul ca va ganditi si la cei mai napastuiti de soarta :bravo :1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!! Ma bucur enorm de aceasta iesire a lui Kato. Bineinteles, ca un bun jurnalist, am stiut ca e cineva acolo de la "oras" pt ca m-au sunat oamenii (mai precis baiatul cu taragotul, ALION) n.red observati numele copilului...e foarte vechi printre muntenii de acolo... Pe de alta parte...cei care vor sa vina, poate inteleg acum ce inseamna offroad. Si ..atentie...KATO a mers pe poteci! Pt ca daca mergea ad literam "offroad" ...era problem. Corect, domnul Kato? Deci...cei care vor sa mearga acum cu masinile proprii trebuie sa inteleaga ca acele concursuri de offroad, unde ai medic si descarcerarea aproape sunt clasa "juniori". Daca ai scapat acolo, la Ursici, nu te mai scoate nimeni pana la dezghet! Chiar viu sa fii! A...si ca proba de barbatie si maiestrie...propun pentru Offroad Runners Team ca fiecare membru sa faca acest traseu in februarie, SINGUR! Doar troliu si masina! Si copilot! :ha: :ha: Asta concurs! Ori mori, ori esti un jmeker! A...hai ca va dau si o lopata! Asta ca sa devin si eu ca Oresti, pt ca, pe bune, m-am plictisit de "competitii" cu diplome! P.S. Nu ma injurati.Nu ma certati.Mai zic si eu asa...de dor si jale! :h5 P.S.2 Kato....iti multumesc inca o data pt gestul tau! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!! bravo kato, ai facut ceva laudabil, iar topicul a venit la momentul oportun. :bravo :g Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Leda Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!! Asta da interventie!! Felicitari si tineti -o tot asa :Gr :1 :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!! cati km sunt pe "poteca" respectiva? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!! @ kato & co Respectele mele ptr iesire si ptr ca se vede, sunteti niste oameni cu suflet care s-au gandit si la amaratii aia! Nu vreau sa parazitez acest topic dar a aparut o "provocare a la Bullbar" Bullbar, aceste provocari pe care le lansezi cred ca sunt rezultatul unui "vedetism in devenire" care nu isi are rostul atunci cand ai alaturi de tine oameni pe trebuie sa-i scoti din cacat nu sa-i bagi mai rau! Daca ai ceva de demonstrat nu trebuie sa o faci pe site, ptr a te da grande in fata noastra (eu unul chiar cred ca esti "smecher"!)... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!! @ kato & co Respectele mele ptr iesire si ptr ca se vede, sunteti niste oameni cu suflet care s-au gandit si la amaratii aia! Nu vreau sa parazitez acest topic dar a aparut o "provocare a la Bullbar" Bullbar, aceste provocari pe care le lansezi cred ca sunt rezultatul unui "vedetism in devenire" care nu isi are rostul atunci cand ai alaturi de tine oameni pe trebuie sa-i scoti din cacat nu sa-i bagi mai rau! Daca ai ceva de demonstrat nu trebuie sa o faci pe site, ptr a te da grande in fata noastra (eu unul chiar cred ca esti "smecher"!)... :g :g :g :g :g :g :g :g :g :g :g Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 31, 2009 Autor Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!! mai oameni buni !...este postul Pastelui ...de ce nu va adunati voi la o cafea sa stati stramb si sa judecati drept...sunteti o echipa acolo care poate sa faca multe daca lasati micile neintelegeri deoparte !!! fie ca Dumnezeu sa ne faca mai toleranti si mai intelepti ...si daca putem intinde o mana de ajutor sa o facem cu sufletul curat !!! cu respect kato Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!! mai oameni buni !...este postul Pastelui ...de ce nu va adunati voi la o cafea sa stati stramb si sa judecati drept...sunteti o echipa acolo care poate sa faca multe daca lasati micile neintelegeri deoparte !!! fie ca Dumnezeu sa ne faca mai toleranti si mai intelepti ...si daca putem intinde o mana de ajutor sa o facem cu sufletul curat !!! cu respect kato Iarta-i Kato , ca nu stiu ce fac ! Mai baieti ,(@Yonutz , @Off-Road Runner ) certati-va la telefon , nu pe forum ! :p 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!! vechea poveste cu ...a mea e mai lunga....ba a mea e mai groasa... :ha: lasati frate discutiile ptr cafenea.... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!! :T Ohhoooo, Domnilor nu sariti sa moderati , ca nu aveti ce modera Asta era o discutie intre prieteni, nu o cearta...sau imi scapa mie ceva? M-i se pare ciudat sa se fi schimbat ceva in doua zile....Bulbare asa-i? Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!! discutiile astea pot avea loc f bine pe PM..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!! Maiiii... slp , Dan Cilan, cu cine ai vazut tu ca m-am certat eu pe acest topic, ia arata-mi si mie post-u` ala in care ai vazut TU, de la tine de la Zalau, ca m-am certat EU cu cineva! :P Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!! :T Ohhoooo, Domnilor nu sariti sa moderati , ca nu aveti ce modera Asta era o discutie intre prieteni, nu o cearta...sau imi scapa mie ceva? M-i se pare ciudat sa se fi schimbat ceva in doua zile....Bulbare asa-i? Este perfect adevarat. Sunt uimit cum au fost interpretate cuvintele mele. Cand ai facut tu, Tractozaure, un "concurs"? Tu ai organizat o prieteneasca. Atat! Eu vorbeam despre "concursuri". Sau nu mai este nicio diferenta? In fine...acum sunt si vedeta, pe langa balbait? :ha: :ha: Foarte tare.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!! Dragii mei, Hai sa incercam sa nu comentam subiectul decat in sensul in care simtim ca ar dori autorul lui. Kato a descris topicul, povestindu-ne ce a facut intr-o zi si a pus niste poze frumoase cu locurile pe unde a umblat. Hai sa "barfim" pozele si drumetia din acea zi... va rog... :p 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!! Perfect de acord...@kato spune-ne unde ai strans din fund! :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!! In fine...acum sunt si vedeta ... :ha: :ha: Foarte tare.... Inca nu esti ...am zis in devenire, ce, vrei sa devii? Te-a luat valul sus acolo pe stanci ...si s-a blocat putin procesorul ... Ai vrut ca tu (cel mai mic de statura) "sa te uiti la toti de sus"! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate