Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!!

kato

Postări Recomandate

Re: Ma dusei sa duc porumb-partea a doua !!!

mai oameni buni !...este postul Pastelui ...

fie ca Dumnezeu sa ne faca mai toleranti si mai intelepti ...si daca putem intinde o mana de ajutor sa o facem cu sufletul curat !!!

cu respect

kato

:hi :hi :h5 :h5 :1 :1

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:bravo Foarte tare traseul , oricum sper sa ajung la provocarea lui BULLBAR :rsp :rsp oamenii cu suflet mare :bravo

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Perfect de acord...@kato spune-ne unde ai strans din fund! :ha: :ha: :ha:

ma bucur ca este doar o gluma vizavi de discutile ulterioare....dar eu tot cred ca aveti nevoie de un moderator chiar si in teren :ha: :ha: :ha:

Bullbare @toata lumea a strans din buci pe ultimile sute de metri....uni chiar aminteu de ceva pastile de inima :ha: :ha: :ha:

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Vis-a-vis de stransul din.... sa fiti convinsi, ca pe dealurile de la Ursici, la venirea primaverii, nu o sa mai creasca anglicei, ci......... morcovi frateee

Personal, de cateva ori, am ferit frunzele de la morcov, ca nu mai vedeam in oglinzi...

Mai mult, m-au mai lasat si ultimu.... daca-mi fugea spatele la rapa sa nu aiba cine sa ma indrepte. :P

Da "nu-i bai"

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

Perfect de acord...@kato spune-ne unde ai strans din fund! :ha: :ha: :ha:

ma bucur ca este doar o gluma vizavi de discutile ulterioare....dar eu tot cred ca aveti nevoie de un moderator chiar si in teren :ha: :ha: :ha:

Bullbare @toata lumea a strans din buci pe ultimile sute de metri....uni chiar aminteu de ceva pastile de inima :ha: :ha: :ha:

Pe alea "ultime sute de metri", la Umanitara de Craciun, am venit eu cu ciorba de la nea Barbut, nenea asta caruia i-ati dus porumb, pentru offroaderii cazati al scoala care deja luasera la bord ceva pahare. Fiind zapada muult mai mare, mi-a fost frica sa nu scap in prapastie si am urcat un pic mai mult decat trebuia cu roata pe stancile malului opus...si mi-a plecat curu-n spre prapastie. Am inghetat! Si eu si ciorba! Nea Barbut (cu ts la sfarsit) zice: nooo Petre, cu grija ca-i bai mare! Eu: nea Barbut, hai la troliu si fata sa tina ciorba sa nu se verse :ha: :ha: La care fata: domnu'Petre nu se varsa ca tiu io de ea....domneavostra doar sa nu scapati masina ca gata-s! Atunci am realizat ca o lasam in masina si era probabil sa verse totusi ciorba pana jos in prapastie, asa ca am dat-o jos si pe ea! :ha: :ha: :ha: Pana la urma nu am varsat un strop! Dar n-am mancat....pt ca un amic tocmai se rasturnase cand mi-am pus in farfurie....asa ca...pana am venit era GATA! :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Felicitari echipei pentru iesirea facuta si gestul frumos.Cu siguranta urmatoarea va fi mult mai usoara.Pana atunci morcovii vor creste mari mari,si va veti putea trolia de ei :P

:1

0744616745
Link spre comentariu

frumoasa iesirea bravo si spor la mai multe.si putisi duce malaiu? :ha: :bravo

ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi

ARO 243,an 1986,motorizare D127

ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare

Audi B4, an 1994 benzinar de 2000.

BUGHI - motor de 1600 benzinar

Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare