Vizitator uturn Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Vreau sa schimb uleiul in diferentialul spate la 110 si nu stiu ce sa folosesc. Poate are cineva vreun sfat? merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: ulei diferential Pentru diferentiale se foloseste gama de uleiuri 80 w90 recomandarea constructorului este CASTROL (EPX 80W90) sfatul meu este sa nu te zgircesi la uleiuri :x caci ele duc viata (motorului , cv, dif, red.) !!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: ulei diferential Vreau sa schimb uleiul in diferentialul spate la 110 si nu stiu ce sa folosesc. Poate are cineva vreun sfat? merci Corect raspunsul lui Gabi, dar nu inteleg de ce vrei sa-l schimbi. Verifica doar cu masina pe orizontala la busonul de umplere cum stai cu nivelul iar daca trebuie complecteaza la nivel, eu am o seringa de 100ml de la ORL, ii pui un furtun transparent si este ideala pentru complectare. Nivelul uleiurilor la diferentiale si reductor trebuie verificat la Defender cam la maxim 5-6 luni, altfel s-ar putea sa ai surprize, depinde si cum folosesti masina. Ultima data am complectat la diferentialul spate aproape 2 seringi de 100ml de si nu se vedea niciunde scurgeri de ulei Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator uturn Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: ulei diferential merci pt raspunsuri. o sa merg pe Castrol EPX 80W90 sper ca este de incredere. cat despre intrebarea de ce il schimb: am mers cu planetarele spate uzate pana cand acestea au inceput sa "sara" din diferential iar omul care le-a dat jos a zis ca a vazut ceva "pilitura" in uleiul din diferential si ca recomanda sa il schimb. Acum am luat planetare + flansa noi si ma gandeam sa schimb si uleiul in diferential. Iulius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: ulei diferential Daca tot este dat jos dif. ar fi recomandat spalarea cu benzina , a dif. si a punti pe interior pentru indepartarea spanului pentru a nu cauza uzura prematura a dif.ului cel nou din cauza spanului si schimbarea ambelor semeringuri din cauza uzurilor planetare nu de altceva dar sa nu muncesti de doua ori :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: ulei diferential Nu cred ca a scos diferentialele. Pe spate, la Defender, poti scoate planetarele chiar si fara sa demontezi rotile, daca ai jentile de tabla originale. Pe fata e putin mai complicat, dar tot nu trebuie sa demontezi diferentialul. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: ulei diferential Am citit repede si am sarit peste detaliul ca nu a dat jos diferentialul ,dar ceva a produs spanul si mai bine ai verifica si diferentialul sa nu ai vreo surpriza neplacutamai tirziu !!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate