Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Idee : casti la statie.

Clau4x4

Postări Recomandate

Nu stiu pe unde , am citit ca la statiile portabile se pot pune casti si m-am gandit ca la statiile mobile , majoritatea avand mufe pt. difuzor extern , trebuie sa poata fi puse si casti audio.

Am gasit prin casa niste casti de mp3 cu mufa din aceia mai maricica si m-am dus la masina sa ... incerc . Si vreau sa va spun ca se aude ff bine :Gr .

Acum , stiind ca difuzorul care se cupleaza la statii trebuie sa fie de 8 ohmi , maine am sa caut o pereche de casti de acest tip si cu buton pt. volum si sa vedem....

Pt. mine este chiar buna chestia , in conditiile in care , circuland mult pe sosea . cand ma vede fii-mea ca pun mana pe statie sa o deschid ..... incepe balamucul ... apuc doar sa intreb daca e vreun radar sau ceva si trebuie sa o inchid :P .

Nu stiu daca vor putea fi suportate castile acelea la urechi , mai ales in orase , unde sunt bruiaje , dar este o alternativa care merita incercata . Nu credeti ? :h5

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Idee : casti la statie.

Sa lasi statia deschisa in prezenta copiilor este o mare greseala :bi

In legaura cu casca.. dacat tu te simti confortabil cu ea in ureche, poti sa o folosesti cit vrei, nu cred ca e nevoie sa ceri parerea cuiva.

Link spre comentariu

Re: Idee : casti la statie.

Eu am un zgomot de fond(probabil de la alternator ) si bruiaj cind claxonez.Cred ca ar fi incomoda folosirea castilor.Plus ca intra citeodata doar zgomotul agresiv de emisie.

Iar ce vocabular au unii TIR-isti ...ar face sa roseasca si si o persoana surda :P

Dar una peste alta este un lucru util la drumuri lungi si cind nu stii drumul.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare