superalfi Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Am si eu o statie CB Midland 48 Plus Multi cu o antena Sirio Performer 5000 PL - antena este montata in stanga pe bara din spate la un Jeep Wrangler JK. Cine mi-a montat-o nu a reglat nimic la ea si nu sunt multumit de cum bate. Ce ar trebui sa fac? 1. o calibrare a statiei / antenei? 2. realocare a antenei? - o varianta ar fi in spatele rotii de rezerva si astfel nu ar mai fi ecranata de toata masina (antena are 2 m inaltime) sau pe bara din fata a masinii - mai complicata procedura decat cea cu roata - nu pot sa o pun pe plafon ca e hardtop - si se scoate - vara ramane cu softtop 3. un amplificator pentru ea - am vazut unul de 35W de la Midland Cei care se pricep sa imi dea si mie un sfat si eventual si unde sa merg sa rezolv problema! Merci! :h5 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Statie radio CB - calibrare si reglare 1. Este obligatorie calibrarea antenei. 2. Mai intai vezi daca esti multumit de performante dupa calibrare, si deabia pe urma ia in calcul relocarea si gaurirea caroseriei. 3. Amplificatorul ala e cam degeaba. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Aprilie 1, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Statie radio CB - calibrare si reglare bun asa! acum zi-mi unde as putea sa merg pentru o calibrare - in Bucuresti - daca ma poti ajuta Merci! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Statie radio CB - calibrare si reglare Eu am calibrat la bariera la Domnesti ! vezi ca un magazin acolo chiar langa vulcanizare , dupa cum stii sunt multumit de performantele antenei ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Aprilie 1, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Statie radio CB - calibrare si reglare ok - asta e o varianta - altundeva mai in oras exista? RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Statie radio CB - calibrare si reglare Te pot ajuta intr-o dupa amiaza dupa ora 17 , daca esti dispus sa vii pana in zona Unirii . Revin : oricine are nevoie , poate apela . Si e gratis. :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Aprilie 1, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Statie radio CB - calibrare si reglare multumesc! am vorbit si cu flash4x4! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcclaude Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Statie radio CB - calibrare si reglare Te pot ajuta intr-o dupa amiaza dupa ora 17 , daca esti dispus sa vii pana in zona Unirii . Revin : oricine are nevoie , poate apela . Si e gratis. :h5 am tot amanat calibrarea , clauho ma poti ajuta ? si cu un numar de telefon te rog Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Statie radio CB - calibrare si reglare Deci: pe centura dupa A2 in prima parcare venind dinspre Cheiul Dambovitei e un nene acolo cu o dacie care cu asa ceva se ocupa! Are tarife cam mari (10-25 RON :ha:, mai mult costa carburantul pana acolo) dar face treaba buna! Uitati si un nr de telefon: 0722.680.713 Later edit ...ce nu stiati ca sunt mana in mana cu Vodafonu'? :ha: Firar ai reaqu ... :ha: Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Statie radio CB - calibrare si reglare Misto nr.de tel. , Ioane ..... :ha: :ha: Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate