Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

antigel pentru wrangler jk

blast

Postări Recomandate

am nivelul la limita minima in radiator. cu ce fel de antigel pot completa ? din ce-am reusit eu sa aflu, se pare ca in radiator ar trebui sa fie MS-9769 si cica nu ar trebui amestecat cu alt antigel. daca americanii au bagat in radiator tipul asta de antigel, tot cu de-asta ar trebui sa completez si eu. in caz ca nu gasesc, merge completat cu alt gen de antigel (pentru motoare diesel) ? nu de alta, dar n-am nici-o placere sa ma duc la ei in service si sa astept ca bou' pentru 1L sau chiar mai putin.
prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: antigel pentru wrangler jk

am nivelul la limita minima in radiator. cu ce fel de antigel pot completa ? din ce-am reusit eu sa aflu, se pare ca in radiator ar trebui sa fie MS-9769 si cica nu ar trebui amestecat cu alt antigel. daca americanii au bagat in radiator tipul asta de antigel, tot cu de-asta ar trebui sa completez si eu. in caz ca nu gasesc, merge completat cu alt gen de antigel (pentru motoare diesel) ? nu de alta, dar n-am nici-o placere sa ma duc la ei in service si sa astept ca bou' pentru 1L sau chiar mai putin.

daca ai radiator de Aluminiu bagi antigel rosu ( e mai scump ) daca ai radiator de fier sau cupru bagi antigel verde.... cand le bagi ai dilutie 50/50%... adica jumate bagi antigel jumate apa distilata... chestia aia cu amestecatul e poveste de adormit copiii

cam asta e tot,

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

multumesc mult pentru raspunsuri. si cum imi dau seama ce fel de radiator am ? ca e negru. l-am ciocanit cu inelu' de la chei si nu-mi dau seama a ce suna (in afara de gol :D)

prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti.
Link spre comentariu

multumesc mult pentru raspunsuri. si cum imi dau seama ce fel de radiator am ? ca e negru. l-am ciocanit cu inelu' de la chei si nu-mi dau seama a ce suna (in afara de gol :D)

ce culoare are antigelul din vasul de expansiune ?

sau poti pur si simplu sa suni la reprezentanta sa ii intrebi ce tip de radiator are modelul tau.... dar banuiesc ca e de AL.

Link spre comentariu

e rosu...antigelul 5l

uleiul care il pun cei de la BDT este Castrol 5w30 edge

uleiul inpunti este de la MOPar nu stiu codul

am facut revizia la 20000.

O|||||||O wrangler JK
Link spre comentariu

multumesc pentru lamuriri. antigelul este rosu, intr-adevar. deci : wrangler-ul sport jk are radiator de aluminiu, iar antigelul este rosu. dar cel pe care l-am cumparat numai rosu nu e, este carmin, parca-i o acadea fosforescenta. in fine, dupa ce-am amestecat 1L (50-50) cu apa distilata, m-am lovit de-un nou ostacol : cum se desface capacul de la vasul de expansiune ? ca dupa ce-l rotesc (spre stinga, normal) nu vrea sa se mai clintesaca nici-un milimetru - nici in sus, nici la stinga, in continuare; pot numai sa-l string la loc. ni-a fost frica sa-l fortez (nu c-as fi cine stie ce fortos), dar nu da semne ca ar putea fi desurubat.

Link spre comentariu

am desfacut busonul de la vasul de expansiune. trebua apasat uniform pe toata suprafata lui si continuata desurubarea.

Link spre comentariu

asa se invata... din mai multe incercari .... vezi ca trebuie sa apesi caci in capac se afla termocupla care iti dschide la presiune si ti-l da in vasul de expansiune..... sa nu cumva sa pierzi capacul :grin:

si urmatorul pas, ridica masina si baga-te si sub ea.... ca taca tot esti pe aici si mai iesi si prin teren in curand trebuie sa incepi sa o gresezi, ca sa nu ai surprize pe la brate si articulatiile de la directie.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare