Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Gume de strada: Bridgestone Dueler versus BFG A/T

Yonutz

Postări Recomandate

Intrucat Malatestele profil Simex imi uruie in cap si stau destul de prost cu nervii (recunosc!) sa nu scot pistolul pe geam sa le impusc ... :ha: ...si imi cam place sa ma dau cu Tancozaurul si pe asfalt ...(iar recunosc ...sa vezi ai dracu gusteri ce se feresc din calea mea ...ca in poezia aia "la un semn - din proiectoare- deschisa-i calea ... :ha: ), am hotarat sa fac o achizitie de gume ONLY ptr asfalt!

Am cochetat cu cateva variante de pe forum dar nu am gasit decat M/T-uri!

Dupa indelungi deliberari si analize de piata am concluzionat ca voi pune pe masina 285/75/16 (33-uri)...acum am gasit 2 variante:

Brigestone Dueler 285/75/16 ~ 115 EURO/buc tva inclus / 5 bucati = 575 EURO

BFG A/T 285/75/19 ~ 150 EURO/buc tva inclus / 5 bucati = 750 EURO

Mi-as fi dorit Goodyear Wrangler AT/R (am avut si am fost foarte multumit de ele) dar din pacate am inteles ca s-au oprit undeva la latimea 255 ... :)

Deti-mi si mie o idee incotor sa o apuc si pe ce sa pun mai repede mana!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Gume de strada: Brigestone Dueler vs. BFG A/T

Bridgestone Dueler D694 este super. Am avut si am fost foarte multumit. Sunt cotate ca cele mai bune AT-uri. Pe zapada se comporta cam la fel ca BFG AT, onorabil. In noroi cam ca orice AT. Am parcurs cu ele cam 20000km dar inca aratau ca noi, dupa am vandut masina si nu mai stiu.

Link spre comentariu

Oameni buni, voi folosi gumele doar pe asfalt! Nu vor vedea noroiul ...decat in parcare, cand se vor uita la simexuri ... imi trebuie aderenta, nu o sa mai fug cu 170 cu patrolul ca e acum usor cocotat!

Link spre comentariu

Duminica ma decid ...saptamana viitoare fac comanda! :grin: Multumesc mult tuturor ptr sfaturi!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare