Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sfat achizitie anvelope Nissan Terrano II ,

AdiOnWeb

Postări Recomandate

Salutare !

Am pe terrano al meu niste `chestii` de la Lassa competus 235/70/16 care se comporta binisor si in off road !

Din experienta voastra , la un pret omenesc cu ce as putea sa le inlocuiesc pentru a imbunatati performantele ?

De mentionat ca la Lassa nu prea sunt multumit cum descarca ... si nu au un profil foarte agresiv

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie

Competuos de la Lassa e de strada! Numai de strada! Ti-as sugera de teren un profil mai putin agresiv ...dar mai rigid! Acum depinde si ce vrei sa faci cu masina! :P

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

daca mergi cu masina zi de zi cel mai bine ar fi sa ai 2 perechi de jante, una cu mud terrain. daca nu-ti permiti 2 perechi, bf goodrich all terrain sunt f bune de sosea si de teren. eu sunt f multumit de ele si ai vz ca au mers f bine.

• LJ 7O

Link spre comentariu

Am si eu Competus Lassa pe a mea(tot terrano doar ca sunt 235/75/15) si pe sosea...dupa un drum buc-cta pe autorstrada la 120 miroase a cauciuc in masina destul de tare...nu stiu daca sunt compromisul ideal...e clar ca dupa ce le termin pe astea apar niste BFG-uri pe ea :grin:

Scot fum din A/T-uri
Link spre comentariu

Garantie am si eu la ele...multumit am fost cu jumatate de gura pe noroi, dar pe nisip nu merg deloc...sugerez sa evitati tipul de teren cu competusuri :)

Cu stima

Scot fum din A/T-uri
Link spre comentariu

Vecine alea sunt resapate ...am vazut profilul ala la lucru pe zapada si se descurca! Pe noroi insa nu stiu ce sa zic ...ca nu le-am vazut

Ptr o masina grea cum e a ta, in conditiile in care iti trebuie niste gume ONLY ptr noroi as opta ptr niste resapate profil tip SIMEX (cred ca un 31' ti-ar intra fara probleme). Vezi ca este un depozit de amvelope la intrarea in Popesti Leordeni pe partea dreapta cum vii dinspre Bucuresti ... Vand "Insa Turbo" la niste preturi rezonabile! Da o fuga la ei ca sunt aproape de tine si vezi despre ce e vb!

Link spre comentariu

31-uri intra dar trebuie taiat din contra-aripi , cand sunt rotile virate pot sa atinga, oricum modificarea nu e cine stie ce, se rezolva cu flexu in 20 de minute.

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

-ca sa-ti intre 31' tre sa faci un lift.ori din bara de torsiune ori din suspensii speciale de la AFN+FLEXU.

-ca sa-ti intre un 30' tre sa ridici un pic din bara de torsiune altfel in teren te busesc in aparatoare

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

modificarile sunt minime sa intre 31-uri ...eu zic sa torsionezi un pic barile de torsiune, si sa bagi flexul in contra-aripa, desfaci capitonaju ala de plastic , tai si il prinzi la loc ... rotile pe care vrei sa le iei merita ca pretm, calitate etc

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

Oameni buni, rotile deja sunt promise cuiva si i le voi livra saptamana viitoare!

@adionweb -Adi asculta ce ti-am zis ... Terrano in 5 usi, motor 2.4 nu e o masina tocmai potrivita ptr offroad! In plus, daca o modifici isi pierde valoarea de piata! Esti inca la inceput si o sa o distrugi incercand sa o modifici si e pacat de ea! Pune mana si cauta-ti una usor modificabila, ieftina pe care sa inveti sportul asta (un samurai sau o vitara scurta de exemplu)! E mai usor sa tai cu flexul o masina de 2000 decat una de 10000 (o sa-ti tremure mana mai putin! :ha: )! Si in plus ai cateva avantaje in teren tocmai bune ptr un incepator (greutate mica masina, manevrabilitate buna prin gabarit mic samd)! Cu timpul o sa-mi dai dreptate (asta daca nu imi dai deja! :ha: ) Asa cum am spus ieri ...cand vrei sa faci o masina sa mearga mai bine in offroad nu incepi cu rotile! Astazi s-au adeverit spusele mele! :h5

Link spre comentariu

Multumesc tuturor celor care au venit cu sfaturi despre cum sa intre rotile ! Dupa ce am stat stramb si am incercat sa judec drept , dupa foarte bine fundamentatele sfaturi ale lui Yonutz , am decis ca dupa Paste sa incep un proiect cu o alta masina !!! Cu terrano ramanem sa ne dam pe asfalturile patriei si mai soft in afara lor !

Promit sa va tin la curent ! Sper ca acest topic o sa ajute si alti posesori de terrano sa ia decizia buna in achizitionarea de gume pentru acaretul lor !!!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare