AdiOnWeb Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 (editat) Salutare ! Am pe terrano al meu niste `chestii` de la Lassa competus 235/70/16 care se comporta binisor si in off road ! Din experienta voastra , la un pret omenesc cu ce as putea sa le inlocuiesc pentru a imbunatati performantele ? De mentionat ca la Lassa nu prea sunt multumit cum descarca ... si nu au un profil foarte agresiv Editat Aprilie 3, 2014 de Astral https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie Competuos de la Lassa e de strada! Numai de strada! Ti-as sugera de teren un profil mai putin agresiv ...dar mai rigid! Acum depinde si ce vrei sa faci cu masina! :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 2, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie In nici un caz nu vreau sa trec la profesionisti cu terrano . Undeva sa ma descurc onorabil in noroi ... :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie cred ca suntem in aceeasi situatie:))))) :ha: cel mai sigur pana acum un profil mud sau un al terain dar inca nu ma pot hotaraa ce firma fac spaturi Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie Wrangler de la good year NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie wrangler la lucru NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 2, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie asa ceva este ok ? https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie daca mergi cu masina zi de zi cel mai bine ar fi sa ai 2 perechi de jante, una cu mud terrain. daca nu-ti permiti 2 perechi, bf goodrich all terrain sunt f bune de sosea si de teren. eu sunt f multumit de ele si ai vz ca au mers f bine. LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 2, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie Numai pentru teren merg astea ??? Adica daca merg si ca dimensiune ! http://www.okazii.ro/catalog/19943138/v ... ml#galerie https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie Am si eu Competus Lassa pe a mea(tot terrano doar ca sunt 235/75/15) si pe sosea...dupa un drum buc-cta pe autorstrada la 120 miroase a cauciuc in masina destul de tare...nu stiu daca sunt compromisul ideal...e clar ca dupa ce le termin pe astea apar niste BFG-uri pe ea :grin: Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 2, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie Eu nu am probleme de genul asta la lassa , si alerg cu peste 150 pe autostrada ... Plus am si doi ani garantie (exact nu stiu ce implica) . Singurul motiv pentru care vreau gume este pentru off road ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie Garantie am si eu la ele...multumit am fost cu jumatate de gura pe noroi, dar pe nisip nu merg deloc...sugerez sa evitati tipul de teren cu competusuri :) Cu stima Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie INSA ai studiat? O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 3, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie Nu stiu nimic de ei , ama cautat acum pe net si vad ca au preturi bune ! Despre calitate stii ceva ? esti cumva distribuitor? https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie Vecine alea sunt resapate ...am vazut profilul ala la lucru pe zapada si se descurca! Pe noroi insa nu stiu ce sa zic ...ca nu le-am vazut Ptr o masina grea cum e a ta, in conditiile in care iti trebuie niste gume ONLY ptr noroi as opta ptr niste resapate profil tip SIMEX (cred ca un 31' ti-ar intra fara probleme). Vezi ca este un depozit de amvelope la intrarea in Popesti Leordeni pe partea dreapta cum vii dinspre Bucuresti ... Vand "Insa Turbo" la niste preturi rezonabile! Da o fuga la ei ca sunt aproape de tine si vezi despre ce e vb! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 3, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie Mersi vecine , acum ma duc pana la ei , culeg impresii , fac poze si mai vedem ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie :h5 nu sun AT ci MT NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie 31-uri intra dar trebuie taiat din contra-aripi , cand sunt rotile virate pot sa atinga, oricum modificarea nu e cine stie ce, se rezolva cu flexu in 20 de minute. Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 3, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie Azi am incercat sa cumpar gume si jante pentru terrano . Iata povestea: https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie -ca sa-ti intre 31' tre sa faci un lift.ori din bara de torsiune ori din suspensii speciale de la AFN+FLEXU. -ca sa-ti intre un 30' tre sa ridici un pic din bara de torsiune altfel in teren te busesc in aparatoare NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie modificarile sunt minime sa intre 31-uri ...eu zic sa torsionezi un pic barile de torsiune, si sa bagi flexul in contra-aripa, desfaci capitonaju ala de plastic , tai si il prinzi la loc ... rotile pe care vrei sa le iei merita ca pretm, calitate etc Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie Oameni buni, rotile deja sunt promise cuiva si i le voi livra saptamana viitoare! @adionweb -Adi asculta ce ti-am zis ... Terrano in 5 usi, motor 2.4 nu e o masina tocmai potrivita ptr offroad! In plus, daca o modifici isi pierde valoarea de piata! Esti inca la inceput si o sa o distrugi incercand sa o modifici si e pacat de ea! Pune mana si cauta-ti una usor modificabila, ieftina pe care sa inveti sportul asta (un samurai sau o vitara scurta de exemplu)! E mai usor sa tai cu flexul o masina de 2000 decat una de 10000 (o sa-ti tremure mana mai putin! :ha: )! Si in plus ai cateva avantaje in teren tocmai bune ptr un incepator (greutate mica masina, manevrabilitate buna prin gabarit mic samd)! Cu timpul o sa-mi dai dreptate (asta daca nu imi dai deja! :ha: ) Asa cum am spus ieri ...cand vrei sa faci o masina sa mearga mai bine in offroad nu incepi cu rotile! Astazi s-au adeverit spusele mele! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 3, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie Multumesc tuturor celor care au venit cu sfaturi despre cum sa intre rotile ! Dupa ce am stat stramb si am incercat sa judec drept , dupa foarte bine fundamentatele sfaturi ale lui Yonutz , am decis ca dupa Paste sa incep un proiect cu o alta masina !!! Cu terrano ramanem sa ne dam pe asfalturile patriei si mai soft in afara lor ! Promit sa va tin la curent ! Sper ca acest topic o sa ajute si alti posesori de terrano sa ia decizia buna in achizitionarea de gume pentru acaretul lor !!! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Gume Terrano II ,sfat achizitie Ai decis bine. Exact la fel am procedat si eu. Terrano a ramas pentru sosea si excursii, Jimny pentru offroad. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate