Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 petre unde mama naibi ai vrut sa mergi cu gumele alea? cineva ti-a facut-o de 1 aprilie cu intarziere? de ce erau simexurile? Dragul meu, acele At-uri pe care le poti admira la mine pe masina si-au facut datoria pe deplin. Nu am ramas nicaieri unde nu ar fi ramas si baietii cu Simexurile. Ideea este ca a venit primavara, florile imi bucura retina, pasarile canta iar eu am schimbat "muscatul" terenului in forta, cu agilitatea momentului si viteza in coasta! In coasta dracului! :ha: :ha: :ha: :ha: Tot cu At-uri voi urca si la Ursici si imi iau doua Simexuri, precum vezi in poze, rezerve. Daca ninge, le pun pe fata, pun At-urile in 0,8 si face Animalu' poteca cum n-ai vazut!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body_mihai Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Salut. Frumoasa iesire si pozele sunt foarte frumoase si reusite. Multa bafta si la mai multe :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Bai gogane ..si eu am vemit mahmur ....cu capul greu pe oa 2 noaptea ,iar la 7 dim a sunat ceasul . Si ca de obicei prezent........chiar si fara masina slp . Chiar asa au trecut cateva saptamani de cand nu ne-am vazut ........ :grin: :grin: :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Domnilor ... sa va spun o poveste !!! Azi veneam cu rulota in spate , de la tara (revin cu treaba asta cu un topic separat) pe la km 20-25 , mare noroi pe drum , banuiesc ca care legarura cu tpicul asta :ha: :ha: :ha: . daca nu e asa scuze , da nu cred !!!(noroaie mari cu semne spre Bucuresti :banana :banana :banana ) https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Sa continuam cu damage-urile Tractozaurului: ii intra in greu cu ii intra lu' bunica pensia de la CAP! Din 3 in 5 luni! :ha: :ha: :ha: [youtube:1ltdk6yo] [/youtube:1ltdk6yo] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Si groapa! Primul a fost musiu Iulian [youtube:3lzc39lc] [/youtube:3lzc39lc] [youtube:3lzc39lc] [/youtube:3lzc39lc] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Apoi Tractozaurul care a intrat cu mecla in namol! :P [youtube:1ejbs8t0] [/youtube:1ejbs8t0] Si la final cateva muscaturi in brazda! [youtube:1ejbs8t0] [/youtube:1ejbs8t0] [youtube:1ejbs8t0] [/youtube:1ejbs8t0] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 foarte tare!!! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 pentru cine nu doarme inca si vrea sa vada cum pescuieste bullbar... [youtube:1cat5xh1] [/youtube:1cat5xh1] gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 M-am infipt ca rama in faianta, ca broasca-n stanca si ca gusterul-n oglinda! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 a tras pestele? nu spuneai tu ca la trecerea prin apa prima regula este sa masori adancimea? nu ca zic dar vreau sa spun!!! misto scufundare :p LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 petre inteleg data trecuta nu ai vazut copacul dar cu lipitorile ce ai avut??? :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 @gabipas.........felicitari pt botez stil OFF ROAD RUNNERS TEAM.... :bravo @GPScu......fratele meu ne vedem la prima iesire cum scot utilaju de la doctor...... @tractozaur.........felicitari pt baletul tau si al masinilor....... :h5 :ha: :ha: @bullbar.......n-ai crezut k poate fi asa de mica si adanca !?! :ha: :ha: :ha: :bravo :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Am masurat-o! PAREA mica! Cum chilu' saftii sa masur adancimea in mocirla aia? Am sondat cu batul si.... Sincer acum, stiam ca 80% in proptesc in nas, dar...stiam ca am prietenii aproape! :ha: :ha: Si ma plictisesem frate ca nu prea am bagat-o in 4x4 azi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Foarte frumos baietii..... :1 bine de tot Bullbaree :bravo :bravo :bravo :B :jp1 hai cu taf-ullll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 poate dupa sarbatorile de paste vorbim cu cristi si organizam ceva o reeditare a traseului dar cu punct final CHEIA si poate ceva mai multi participanti :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 traiasca prietenii!!! GPScule daca vrei sa ne dai si noua detalii despre colantarea masinii ti-am fi recunoscatori! 'vesnic' LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 da da zice bine dam bere si asa scutim banii de polish :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Fratilor, Vad ca ati avut obiectul muncii all day long! :h5 Foarte frumos, sa va fie de bine! Pe mine m-a mancat in cur ieri si am vrut sa vad cum se pune in practica expresia aia "sa razi ca broasca la sudura"! Am ras toata noaptea, cu lacrimi la propriu! :ha: M-a luat somnul la 04.00 dupa indelungi negocieri cu ochii care erau "plini de nisip"! Azi oricum aveam de gand sa-mi onorez promisiunea (de fapt ieri, ca s-a schimbat ziua deja si cum v-am spus dinainte de a iesi) de a lucra la "Negrotaur" (un kajeu verzului prospat aterizat la noi in gradina tocmai ... de pe Marte :ha: , alaturi de vecinul si in acelasi timp cumnatul meu (proaspat degustator de "heroina", "harsht-harsht" si "cocaina" infectat si in acelasi timp ireparabil, iremediabil si irecuperabil cu worm-ul offroadului si aventurii chiar de catre subsemnatul)! Cica propietarul a vrut lumina (il enerveaza ca pozele nu ies noaptea si si-a incropit rapid un "blitz-car")...s-au montat nu mai putin de 14 proiectoare (unele chiar cu rol de blitz!) pe absolut toate pozitiile! ... La final a iesit un fel de glob de foc cu tendinte sado-dichisite ptr viitorii lui colegi ... In final nu pot sa nu remarc atitudinea lui Bullbar la carciuma, de la care nu puteam lipsi tragand vreo doua ceasuri chiulul de la mataraie si releraiaie (normal, era vb. de mancare si in special era vb de ciolan!!!) :bravo asa fac adevaratii prieteni ... isi uita unul altuia greselile si ciocnesc un pahar gandindu-se la ce or sa faca in viitor (Tractozaure nu te supara, admite te rog argumentele mele ulteriore si toti vom avea de castigat)! Chiar daca nu am fost de voi, chiar daca mi-am dorit din toata inima onorand o promisiune facuta anterior ... sa stiti ca am resimtit evenimente avand onoarea de a sta la masa alaturi de voi si tragandu-mi din patima povestirilor voastre "partea mea" de distractie! Drept ptr care ma inclin in fata voastra si va spun doar atat ... :rsp Off-Road Runner's Team consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 si vreo cateva filmulete ... misiune imposibila-plecare de pe loc in rampa de 35-40 de grade [youtube:1ixe4zy0] [/youtube:1ixe4zy0] [youtube:1ixe4zy0] [/youtube:1ixe4zy0] [youtube:1ixe4zy0] [/youtube:1ixe4zy0] si botezul..."live" [youtube:1ixe4zy0] [/youtube:1ixe4zy0] tot TAF-ul e adevarata masina de teren!! [youtube:1ixe4zy0] [/youtube:1ixe4zy0] gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Bullbare, cand deschizi sezonul de pescuit la tine in masina anul asta? Sa stiu ...sa-mi pregatesc sculele ... :h5 :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 6, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Sa incepem cu inceputu`... :grin: Am plecat cu noaptea in cap (la ora 06:15 :grin: ) catre Casa Iacob, pe drum intalnindu-ma cu Marele Alb..., cand ajungem la Casa Iacob..., pe cine vedem? :grin: Pe bullbar, care isi desumfla noile lui BFG AT :ha: :ha: (alea cu care zice el ca nu a ramas unde au ramas altii cu Simex-uri :ha: , o sa vedeti de cate ori a ramas in noroi :ha: micutzul bullbar :h5 si apropo bullbare, singurul care a avut Simex-uri la aceasta intalnire, nu a fost decat JE, care sti prea bine ca nu a ramas inpotmolit nicaieri IERI! :wink: ), sau cauciucurile "de sufragerie" dupa cum i-a spus Marele Alb :ha: , la care eu am inceput sa strig la bullbar, "Petreeee, vrei sa fi victima sigura azi?" :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 6, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Dupa care au inceput sa apara si ceilalti, si GPScu s-a apucat sa-i arate deja lui bullbar..., sufa! :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 6, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Dupa ce si-a desumflat cauciucurile, bullbar ne face o demonstratie de drift :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 6, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Poze de grup la plecare :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate