TOYO L Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 masini pregatite nu gluma!!! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 6, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Praf (deocamdata :grin: ), nu noroi :ha: , soare si Patroale! :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 6, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Veseli dis-de-dimineata :grin: :h5 catre padure si noroaie! :wink: :banana Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Salutare! Ce dim.de roti are Tractozaurul? 36/10.5/15 ???? Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 6, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Pt. Patroler 35/11,5/15 pe jenti 10x15 cu ET negativ Si am ajuns si in padure, unde am facut o mica pauza sa simtim primavara care se asterne incet-incet peste tzarisoara noastra draga :ha: :h5 ..., si unde ceilalti membri au angajat :grin: un ucigas platit :grin: si au incercat sa-l "asasineze" :ha: :ha: pe fondatorul Off-Road Runners Team :ha: :ha: ca in celebra "Mioritza" :ha: (uitati-va atent la cel care a planuit indelung acest atentat :ha: , e mic, cateodata balbait :ha: si poarta ochelari de soare :ha: si raspunde la numele de cod bullbar) Noroc ca am fost dat la scolile de "iudo" :roll: :ha: si i-am facut o "nikorotikawa" :ha: :ha: si am scapat! :P :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Nu e vorba de schema care ai facuto..... :ha: :ha: dar am vrut cu toti sa ti mai acordam o sansa..... :ha: :ha: ....asa ca pe viitor sa fii mai cuminte. :h5 Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Credeam ca sunt mai mari,dar oricum masina arata super. Si eu am un set tot pe 35/12.5/15,pe jenti de 10,si un set de 36/12.5/16 Simexuri pe jenti de 10,dar pe masina ta 35'-uri aratau parca mai mari ! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 7, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Pt. Patroler Secretul sta in evazarea aripilor :ha: :ha: vezi topicul meu de prezentare :h5 Dupa ce am scapat si mi-au mai acordat o sansa (ca Becali hotilor care i-au furat masina :grin: ), am promis ca ma fac cuminte :ha: si o sa incep sa-i ascult pe prieteni mei :h5 care parca prin ianuarie :twisted: faceau poze in curtea mea la Tractozaur si se minunau de el slp :uameni si acum au inceput sa-mi explice cum se merge pe munte, sfaturi, chesti, tresti :ha: :ha: sa nu uitam slp :grin: niciodata prieteni fiecare de cand face off-road si ce experienta are in teren fiecare :F :) (nu ca asta ar face pe cineva un expert mai mare decat celalat!, nu este decat o chestie de :rsp ). Asa ca am luat-o la trap catre "Dambu` lu` Iulian" prin padure, aici gasind si mult doritu` NOROI! :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 7, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Si aici gabi pas a avut ideea "traznita" slp sa abordeze dambu` pe direct, cu viteza mica (ca nu s-a incumetat nici unu` sa-l sara cum l-am sarit eu, GPScu si iuliancris :ha: ), asa ca..., a ramas suspendat! :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 7, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Adica in termeni youtube-istici cam asa :ha: :ha: [youtube:2njaklr5] [/youtube:2njaklr5] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 7, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Dupa care a venit randu` lu` bullbar sa treaca dambu` cu aceeasi viteza subsonica :ha: ... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 7, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 ...si a facut si Tractozauru` o mica sedinta foto :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 7, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Dupa care a urmat o mica lectie de off-road data de Tractozaur lui gabi pas , in care i-a explicat practic cam cum ar trebuie abordata o astfel de galma... :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 7, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Drept urmare, gabi pas si-a insusit constiincios :grin: lectia si a trecut fara cea mai mica emotie! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 7, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Si ne-am continuat drumul prin padure... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 7, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Unii pe poteci deja batatorite, altii pe direct pe iarba proaspata :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 7, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Am admirat si caprioarele (unii dintre noi cu un nod in gat...) :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 7, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Si l-am admirat si pe bullbar :ha: :ha: :ha: cum a ramas el (prima incotopenire..., deocamdata :grin: ) cu cauciucurile lui "de sufragerie" pe teren drept, DREPT in noroi! :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 7, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 On screen :ha: :ha: :h5 [youtube:15ldz1gd] [/youtube:15ldz1gd] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Recunosc cu umilinta ca sunt cel mai atehnic offroader din aceasta comunitate, ba mai mult cred ca sunt si cel mai tantalau. Cat despre masina....cred ca este una dintre cele mai nepregatite din cele considerate "pregatite". Asa ca...multumesc celor care ma scot din cacao de fiecare data, precum si celor care ma critica pentru modul absolut original in care o bag in 4x4! Baga-mi-o-as profesional in 4x4! :ha: :ha: :ha: :ha: Tractozaure....te pozezi de parca esti Pamela Anderson la photo sesion! Sa moara Cici de nu esti mirobolant, emotionant si erotico-senzual incat daca nu ai fi urat, mare si hidos m-as indragosti de tine si am baga-o la comun, simultan in 4x4! :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Super trasee, super masini si super echipa! Pana acum m-am abtinut, dar Off-Road Runners Team chiar sunt de admirat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 oameni si masini... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 ...get up! gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 nu gresiti ca mine: sambata... :banana si... duminica... :P gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 dar totusi trasee unde ati facut? ce faceti voi aici sunt doar plimbari prin vastele campiiiiiiiiii Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate