Yonutz Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 dar totusi trasee unde ati facut? ce faceti voi aici sunt doar plimbari prin vastele campiiiiiiiiii :ha: Mah tractozaure ce naiba ... nu vezi ce zice omul? Traseele unde sunt? Plimbari d'astea faceam si noi cu dacia cand mergeam sa adunam cocenii ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 dar totusi trasee unde ati facut? ce faceti voi aici sunt doar plimbari prin vastele campiiiiiiiiii :ha: Mah tractozaure ce naiba ... nu vezi ce zice omul? Traseele unde sunt? Plimbari d'astea faceam si noi cu dacia cand mergeam sa adunam cocenii ... :ha: Yonutz-ule, razi tu razi, da sa stii ca dupa ce o sa se faca federatia de ofraud, o sa se scoata un ISO cum/cit/de ce/pt. ce/pt. cine/unde se face un traseu. Pina atunci, culegeti ce vreti si transportati cu ce aveti, insa, dupa, daca zici ca ai facut ofraud, da de fapt doar te-ai dat printre tarlale, e contraventie si se pedepseste ca o infractiune. Sa nu zici ca nu ai stiut :h5 I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Aoileu...deci n-o sa ma mai pot plimba pe tarlale cu dinozaurii astia din ORT?????? :grin: Tractozaure...ai pus-o, bre! Deci facem traseul prin dojo-ul tau, ne dam pe la Yonutz prin sufragerie si apoi coboram o ravena la GPScu in crama! :ha: :ha: P.S. Radem, glumim dar domnul srevni are dreptate. Prost eu ca n-am blocat juridic concursurile de pana acum, dar nu e timpul pierdut..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Pt. bullbar Bullbare, tu sti ca noi toti te iubim si fara tine “viata e pustiuâ€� :grin: , ai fost de belea la iesirea asta venind tu :hi asa direct ca o victima, ca un porumbel al pacii… :ha: Cat despre mine, acum daca suntem la capitolul declaratii :grin: , la orice iesire la care am fost, daca nu esti si tu prezent, iesirea nu-si are rostu`, nu are sare si piper..., hai ca-mi esti simpatic, fir-ai tu al `raku sa fi! :ypu Da, timpul nu e pierdut Petre, am mai vorbit noi de problema asta si cred ca e timpul sa actionam Pt. cobrra Maaiii cobrrra, pai ce toata lumea are muntele aproape ca tine… :P , uite vezi, asta e cusuru` tau slp ca nu ai rabdare sa astepti sa vezi toate pozele si filmuletzele…, sau poate nu ai urmarit topicul de la inceput…, ah :grin: si apropos, tu mai intai gandeste-te sa-ti iei si tu o masina de teren, ca am auzit ca ai o chestie coreana copie dupa Mitsubishi parca :ha: pe care tu o consideri masina de off-road :wink: (mai si incerci sa te urci pe munte cu ea, noroc cu Off-Road Runners Team ca au avut grija sa nu-ti rupi gatu` p`acolo :ha: ) si pe urma vino tu si explica-ne de vastele campii… :happy Sa continui povestea… Am intrat dupa “derapajulâ€� lui bullbar :ha: , intr-o mica ravena, care la un moment dat s-a bifurcat in doua, pe dreapta drumul dadea intr-o mare groapa prin care am trecut eu si iuliancris :bravo :1 si pe stanga drumul se continua normal. :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Gabi pas :bravo Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Marele Alb :bravo si..., Tractozauru` la o cantare speciala pentru bullbar :grin: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Micutza ravena :grin: si o parte din echipa Off-Road Runners Team :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 E, eu asa departe nu m-am gandit ... Pe de alta parte, treaba buna cu "ifractiunilea iestea" ... De-abia astept sa va rup bilete la intrare ... :ha: Tractozaure esti al naibi de crud si necrutator! Cum le zici tu ca un om mare ... Ia bag-o paia cu suitul pe ciolan ... inclinatie puternica, oftica si mai mare, citez: "Ba Ioane, uita-te la ciolanul tau mare, frumos, uite cum arata si ... uita-te si la al meu mic, negru si urat!" Pai da ...se da ciolanul acolo dupa burta ... burta mare, renumeratie mare intelegi coane Fanica? Din ciclul frumos am fost, desi nu mi-am dorit: am auzit, circula asa o vb. prin targ, ca aia cu coreenele te pandesc la poarta sa-ti fure sigla de la nissan ...oare de ce? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Si acum intrarea in gropitza (sa nu mai bata campii in necunostinta de cauza cobrra, ca am mers numai pe campii slp :ha: ) a lui iuliancris in detaliu :bravo :1 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Continuare :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 DA, DA, DAAAA :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Limanu` si noroiashu` :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Si a venit si randul Tractozaurului (cobrra, masinutza ta poate sa faca asa ceva? :P :ha: ) [youtube:4ket2b0c] [/youtube:4ket2b0c] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Adica in poze... :ft :ft :ft Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 :ft :ft :ft Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 :ft :ft :ft Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Tractozaure...asta e offroad de campie! N-ai poze cu offroad de munte de la campie? :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Vind ieftin bolovani si butuci de lemn din compozit pt. decorare background cind se fac poze, pe suport electronic. Se pot aplica inainte sau dupa efectuarea fotografiei cu rezultate exceptionale. Se pot transporta cu camioneta de 7 tone. Ii dau ieftin ca e promotie, va intereseaza??? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Vind ieftin bolovani si butuci de lemn din compozit pt. decorare background cind se fac poze, pe suport electronic. Se pot aplica inainte sau dupa efectuarea fotografiei cu rezultate exceptionale. Se pot transporta cu camioneta de 7 tone. Ii dau ieftin ca e promotie, va intereseaza??? Nu cred ca e nimeni interesat de ceea ce vinzi tu ...Daca te intereseaza iti puteam dona noi o bena sau doua de bolovani si butuci fotogenici! Niste poze cu acaretul tau in action ar fi insa, foarte interesante! Pe tastatura te dai bine si grav... iti merge mereleul! In masina insa nu te-am vazut niciodata ...eram curiosi, ai macar carnet? :P :grin: Daca n-ai, sa stii ca locul pe care stai e al unuia care s-a dus sa caute o toaleta sa faca pipi, dar cu siguranta va reveni! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Dupa acest mic off-road de munte la campie :ha: am iesit din nou la plimbare pe campii :P si..., acum Petre o sa urmeze o noua sedinta "a la Pamela Anderson" :grin: cu Tractozauru` (TudorG asta e de vina slp :wink: daca nu-mi face fotografii, probabil crede ca-l persecut la antrenament slp :ha: :ha:), dar lasa ca sa vezi cate poze ti-a facut tie bullbare cand te-ai infipt ca..., cum sunt alea..., ca broasca pe faianta, ca..., mai bine continua tu! :grin: Gabi pas in action :) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Sedinta :ft :ft :top :top foto :ha: :banana Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Victorieeee :ypu ..., da` mai avem de tras!!! :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Cu toate ca nu suna bine :ha: , sometimes short is better! :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 VERIFICA PM ul :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate