Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Si a mai venit un sentzulet si cine credeti ca a ramas in el? :grin: DA, DA, ati stiu, era ..., bullbar, dragul de el! Adica s-a infipt ca broasca..., e hai ca stiti voi :ha: cu bara spate exact in sentuletu` ala mic, mic, mic, ca el asa! :ha: Petre, sper sa nu te superi slp , tu ai vrut sa fi victima din momentul in care ai venit cu AT-urile :ypu :banana :ha: Deci a doua oara ramas deja..., si a fost ajutat sa iasa din sentulet de Iulian (animalu` :grin: asta eu cred ca vrea sa-mi ia locu`, sa-l traga el pe bullbar din kkt :ha: , ati vazut si faza cu cutitu` :ha: ) Pt. watcher L-am verificat..., n-am nici o modificare la rapoarte, sunt ale din fabrica de la mama lui de Nissan :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Dar sa nu credeti ca bullbar a fost singurul care a infipt bara spate in sant... :grin: , nuuu, urmatorul pe lista a fost Marele Alb..., care a fost si el tras cu demnitate :grin: de Iulian (iar Iulian asta? :ha: :ha: ) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Dupa cum ati vazut si in poza eu ii aratam sa vina catre mine, Marele Alb a vrut sa o ia mai pe direct..., asa ca..., SUFA! :P :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 @Yonutz........suntem satui de omuleti care doar vorbesc, dar de dat.........mai rar.....doar in fatza monitorului se dau cu mouse-ul :h5 :ha: :ha: :ha: @tractozaure..........mai subtire cu pozele alea marfa ca devin oamenii invidiosi :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 A venit si randul Tractozaurului..., floare la ureche! :grin: S-a rupt si al doilea tampon de cauciuc de la bara spate..., beah, floare la ureche! :ha: :ha: :ha: Pt. GOGANU Gogane, frate, uite ca ma autocenzurez si acum nu mai pun decat 3 cu Tractozauru` :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Si am ajuns in savana (ma intreb la munte o fi Savana? :ha: sigur ca exista, exista si Savana si Policolor si... :ha: ) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 @tractozaure........fratele meu de namol nu esti cuminte de loc........oricum tot ceea ce cade inseamna ca e dispensabil..... :ha: ....dar daca pierzi troliu sa stii ca il vreau io....... :ypu :ypu Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Am dat iar de un sant... :wink: , dar sa rupem malu` :ha: , pardon randurile si sa ne continuam drumul catre maretul baobab (o sa vedeti un pic mai tarziu, unde au ramas "intentionat" :ha: in mlastina, doua masini..., secret, MAI AVETI PUTINTICA RABDARE! :ypu ) Gogane, ala nu cade ca l-am pus special un pic mai sus :app :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Vremea dupa cum vedeti a fost superba, si dupa cum vedeti ne-am continuat drumul..., distractie..., fara ranchiuna, fara carcoteli..., spiritul Off-Road Runners Team! :ypu :bravo :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Mergem catre baobab, mergem catre baobab :banana :banana :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 k :sr incep prin a-mi cere scuze tuturor pt ofensa adusa ,,traseului,, MII DE SCUZE dar observ ca fara o mica provocare rautacioasa din partea mea nu ati fii postat aceste fotografii uimitoare cu aceste masini si nu in ultimul rand cu aceasta echipa OFF-ROAD RUNNERS TEAM minunata :h5 si da aveti dreptate nu am masina de teren dar poate cu timpul voi avea si sigur numai cu ajutorul si indrumarile voastre. MULTUMESC INCA O DATA PENTRU TOT RESPECT BAIETI :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 ALINIEEEEREA! INAINTEEEE CATRE BAOBAB! :happy Pt. cobrra :rsp , multumim pentru aprecieri si scuzele sunt acceptate! Chiar m-am mirat :wink: ca Yonutz mi-a zis ca esti un tip OK :h5 Sper ca nu te-a suparat observatia cu masina, dar ca sa-ti dau un exemplu, acum ceva ani (cred ca vreo 6 daca imi mai aduc bine aminte :old ) cand aveam un Opel Frontera si eu credeam ca tot ce zboara se mananca :wink:, ca tot ce e 4x4 merge pe oriunde slp :ha: si ca am o super masina de teren :grin: ! Si sa sti ca data viitoare, noi te asteptam sa mergi cu noi LA CAMPIE, ca noi am venit la munte! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Si i-am dus pe toti sa vada unde ne-am chinuit noi (eu, iuliancris si GPScu) asta iarna vreo 3 ore cu trolieri sa scapam de aceasta mlastina din zona crepusculara :ha: si salvarea noastra a fost (daca mai va aduceti aminte cei care ati vazut acest topic viewtopic.php?f=38&t=6826&start=45 ) un...copacel!!! :ha: Adica de fapt un ditamai baobabu`... :ha: :ha: :ha: Asa ca 3 poze cu Tractozauru` si baobabu` :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 vin cu draga inima cu voi oriunde chiar si la campie dar cand am sa plec de acasa o sa pun ufa in BOT. :ha: FARA NU VIN CA NU AM CU CE INCA :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Si bineinteles ca pe Iulian il mananca in...biiiip slp :grin: si mai incearca el sa treaca inca o data prin acelasi loc prin care ne-am chinuit si asta iarna (isi imaginase probabil ca fiind soare si cald, se uscase terenu` :ha: ) asa ca..., bineinteles din nou CA "CRoitorasul cel vitez", adica bullbar, nu-i vine sa creada ochilor ca a ramas Iulian, si incearca si el sa treaca siiii..., ramane pentru a 3-a oara inpotmolit!!! :ypu :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Bineinteles ca dilimache se amuza... :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Adica Youtube :ha: [youtube:26l7xsoo] [/youtube:26l7xsoo] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Copacelul acela URIAS....ne a salvat...........in iarna cand am fost cred ca nici tractoru lu nea Ion nu ne salva....... :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Frumos din partea voasra ca ati revizitat baobabul. Ati pus ceva ingrasamant la radacina sa se faca mare? Sau macar l-ati udat? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Asa ca l-am scos mai intai pe Iulian :h5 Pt. GOGANU Gogane, ca mare dreptate ai! :h5 Pt. f_zoltan GPScu il viziteaza frecvent si are grija de el, ai vazut ce flori frumoase a facut? :grin: Pana la anu` avem o adevarata sequoia acolo... :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Youtube :grin: :h5 [youtube:kxi00kuh] [/youtube:kxi00kuh] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Si a venit si randu` lui bullbar (pentru a 3-a oara..., pana acum :grin: :ypu ) :ha: :ha: [youtube:36qxkwzb] [/youtube:36qxkwzb] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Banuiesc ca urmeaza operatiunea "recuperarea Bullbar`ului" :ha: Da ne fierbi :twisted: un picut si apoi ne arati "dimensiunile" tractozaurului :banana :banana ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Se pare ca pana am postat eu , ai fost mai rapid :happy ... era de steptat sa`l vedem si pe @bullbar tras de tractozaur ... ca tare se mai :F intre ei :1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Poz(n)e... :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate