Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 GPScu catre mine: "Tractozaure, numai tu poti sa treci prin balta asta ca ai snorkel si Simex-uri!" :grin: Eu: "Cine mah, euuu? :ha: Nici gand, ca acolo e mlastina cat masina! slp La care "croitorasul cel viteaz", marele bullbar :ha: : "Ia dati-va mah la o parte ca intru EU!" :ha: SI A INTRAT..., JUMA DE MASINA!!! :ypu :ha: :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 :shrk :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Si au urmat mistourile de rigoare..., ce faci bullbare, te ineci sau pescuiesti? :ha3 :ha3 :ha3 asta dupa ce, in momentul in care l-am vazut cu botul masinii in apa tipam toti ca disperatii OPRESTE BAH MOTORU` SA NU-TI INTRE APA IN ADMISIE!!! :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 I`m Petre the Sailor Man, pa, pa, pa, pa, pa, pa :ha:, I`m Petre the Sailor Man... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 :rsp ,team Munte sau campie nu conteaza, sunteti cei care stiti sa va distrati cel mai bine in off road si asta-i cel mai important... :1 __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 :g :g :g :g :g :g :g Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Vind ieftin bolovani si butuci de lemn din compozit pt. decorare background cind se fac poze, pe suport electronic. Se pot aplica inainte sau dupa efectuarea fotografiei cu rezultate exceptionale. Se pot transporta cu camioneta de 7 tone. Ii dau ieftin ca e promotie, va intereseaza??? Nu cred ca e nimeni interesat de ceea ce vinzi tu ...Daca te intereseaza iti puteam dona noi o bena sau doua de bolovani si butuci fotogenici! Niste poze cu acaretul tau in action ar fi insa, foarte interesante! Pe tastatura te dai bine si grav... iti merge mereleul! In masina insa nu te-am vazut niciodata ...eram curiosi, ai macar carnet? :P :grin: Daca n-ai, sa stii ca locul pe care stai e al unuia care s-a dus sa caute o toaleta sa faca pipi, dar cu siguranta va reveni! Yonutz-uleeeee, maaaa, eu incerc sa ma las de ofraud ca de tigari am reusit de un an. Se pare ca e mai greu decit credeam :grin: Adevarul e ca eu la faza asta am fost precoce. Pe cind ma dadeam eu grav, inca nu se inventasera aparatele foto digitale. Am citeva poze (alb negru) si alea ingalbenite de vreme, dar daca trebuie pot sa aduc martori. Mai sunt vreo 2 in viata ... ps: :ha: :ha: :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Si a inceput "recovery-ul" lui bullbar..., mai intai a incercat iuliancris sa-l trolieze :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Numai ca bullbar era atat de bine infipt cu mufa-n balta, ca a fost nevoie ca Patrolozauru` lui Iulian sa fie tinut din scurt slp :ha: de Tractozaur, ca altfel se ducea si el incet-incet in groapa :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Si carambolu` de rigoare :ha: :h5 Carambol e cind se lovesc mai multe deodata. Ce se vede in pozele alea e ... orgie :roll: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Pai si intr-o orgie se lovesc unii pe ceilalti ca intr-un carambol srevni :ha: ..., bine, OK, si ORGIA DE RIGOARE!!! :happy Eh, si cand aproape l-am scos, parca ne-am inecat CA COnationalii nostri care isi fac de cap prin Italia :P , si troliu` parca nu mai mergea :ha: , asa ca s-a postat Tractozauru` cu sufa lui :banana si cu avant muncitoresc, da-i socuri si parasocuri sa-l smulga pe bullbar din sant..., am uitat sa mentionez..., parca era a 4-a oara cand a ramas bullbar in kkt, NU-I ASA? :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Si in timp ce ma chinuiam eu cu Tractozauru` meu, vine un Nea Gheorghe cu un TAF si se ofera sa ne ajute :ha: (apropo, cumpar TAF ca cel din imagine, relatii pe PM :ha: )..., si ne-a ajutat! :h5 L-a scos pe bullbar, dar atentie, pana si TAFu` a derapat cand se dadea in spate!!! slp Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Poze cu TAFu` :banana Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Si a urmat operatiunea de uscare rapida, ca ni se facuze foame :grin: si ne astepta deja Yonutz la Casa Iacob cu ciolanele aburinde... :ha: :banana :bravo iuliancris, Marele Alb si GPScu! Va spun eu, bullbar asta :wink: a vazut ca Tractozauru` meu era plin de namol pe dreapta si atunci s-a gandit el ca nu i-ar sta rau Animalului sa aiba si el namol..., da ` pe stanga, sa nu fie la fel, sa fie mai cu motz :P :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Dupa ce am terminat cu uscarea, am mai facut un mic rally pana la sosea si surpriza, exact cand sa iesim on-road, ne-am intalnit cu un viitor off-roader care si-a exprimat intentia de a deveni membru Off-Road Runners Team , red scorpion! :grin: :h5 De abia asteptam sa-i facem botezu` pe frumusetea aia de masina! :ha: [youtube:lqkl083o] [/youtube:lqkl083o] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Si am ajuns si la partea frumoasa :ha: , la celebru` deja Ciolan Off-Road Runners Team de la Casa Iacob! :h5 Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa! :grin: Multumiri tuturor membrilor Off-Road Runners Team pentru fair-play si spirit de echipa si in special lui TudorG (G-u`, ah slp :grin: ) pentru frumoasele poze! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Cristi, cred ca astia de la Discovery ar fi bucurosi sa te aiba prin preajma! Topic frumos lucrat, cap-coada! :1 Ti-am mai zis eu, ai baut apa dupa Jacques-Yves Cousteau ...sau el dupa tine! Cat despre Scorpionul ...ce sa zic ... am fi onorati, sa ne ingroase randurile ... Cum voi tocmai ati fost nasi si nu e bine sa botezi de doua ori intr-o luna, bucuros "ii voi taia motzul"! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 @srevni ... stiu bre ce zici ... am dat doar un tzac de control sa vad ... se leaga, nu se leaga ... :ha: Si apoi de ce sa te lasi? De cate ori in viata ai fi vrut sa faci ceva si n-ai facut din diverse motive: n-ai avut loc sau n-ai putut etc etc ...nu ti-a parut rau? Ce crezi, ca traim o vesnicie? Bullshit, macar in viata asta scurta si plina de greutati sa ne bucuram de cateva "momente magice"... Maine, poimaine ne vine "biletul de incorporare ptr dincolo" ... si ce-o sa facem? O sa ne para rau ca timpul a trecut ...si noi tot n-am facut ce ne-am dorit ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 sa va fie de bine baieti! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 @tractozaure..........te ai gandit la botezu lu @red scorpion?........ .......dau si eu o idee?......sa treaca firisorul ala de apa in care a ramas @bullbar........dar cu spatele? :ha: :ha: :ha: :ha: :bravo :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Ce repede sar colegi mei cu sfaturi.......... :ha: :ha: ..........sa imi aduceti aminte inainte sa-mi "taiati motu" sa-i pun o funda rosie ca nu cumva sa-l deochiati :x :x Iar legat de firisorul ala de apa........ nui bai ... ce numai fratili Bullbar sa stea infipt ca rama-n asfalt... :n1 "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Super tura, super poze/clipuri, super masini (in special TRACTOZAURUL), super oameni, super ECHIPA, bravo baieti sunteti un exemplu :1, multa lume are de invatat multe de la voi eu unul deja am invatat ceva din poze si clipuri Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 A...deci faceti misto de mine, da? Bineeee...va prinde "fratili" vostru cu pemparsii in vine...Da, da, daaaaa....veniti voi la "sufa" mea cum se zice :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 27, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 DA, DA, DAAAA :ha: , ne vedem in week-end Petre! :P :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Mi se pare mie sau prin aer circula putina adrenalina si stati cu narile orientate in sus, inspirand energic sa vedeti de unde vine? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate