gabi pas Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Mi se pare mie sau prin aer circula putina adrenalina si stati cu narile orientate in sus, inspirand energic sa vedeti de unde vine? ..........mmmmmm....smell good... :h5 ... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Smells like 1-st May spirit! :ha: :ha: :h5 :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 .........mai este ffffff un pic si are loc o reuniune de familie?..........sper sa iasa masina mea de la chirurgie......... :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 Stati , eu mai am cateva suduri ,cateva suruburi de strans . Asteptatimaaaaaaaaaa :Hr :Hr :pl1 aaaah :av tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Noroi, soare si Patroale (Off-Road Runners Team) - 5.04.2009 @gpscu...........norocosule.........a mea e desfacuta jumate.......... :ha: :ha: :ha: :ha: .......dar cica o sa fie gata........... slp Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate