cfantana Postat August 10, 2007 Partajează Postat August 10, 2007 Sa va povestesc pe scurt despre ce e vorba. La samuraiul care-l stiti cu totii FRU i-am montat evacuarea(traseul compect) de inox la borla,doar ca i-am pus o singura toba,toba de mijloc cum ar veni (de foc) montata in spate. Lucrarea a iesit bine,toba suna sporiv,costul a fost cam piperat adica 7.3 mil. Pentru noul proprietar e insa cam sportiv sunetul motorului si cand am batut palma cu el i-am promis ca-i mai montez si o toba finala tot de inox sa fie treaba ok Stie cineva in Bucuresti un sevice care sa faca lucrarea cu preturi omenesti ca la borla cred ca ma jumulesc aia iar :grin: Multumesc anticipat. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 10, 2007 Partajează Postat August 10, 2007 Re: Evacuare inox Sa va povestesc pe scurt despre ce e vorba. La samuraiul care-l stiti cu totii FRU i-am montat evacuarea(traseul compect) de inox la borla,doar ca i-am pus o singura toba,toba de mijloc cum ar veni (de foc) montata in spate. Lucrarea a iesit bine,toba suna sporiv,costul a fost cam piperat adica 7.3 mil. Pentru noul proprietar e insa cam sportiv sunetul motorului si cand am batut palma cu el i-am promis ca-i mai montez si o toba finala tot de inox sa fie treaba ok Stie cineva in Bucuresti un sevice care sa faca lucrarea cu preturi omenesti ca la borla cred ca ma jumulesc aia iar :grin: Multumesc anticipat. Ai vandut masina aia la un pret atat de mare incat poti sa ii faci toate mofturile clientului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat August 10, 2007 Partajează Postat August 10, 2007 cred ca laPilot undeva pe Andronache. monteaza Borla. acum 3 ani am montat pe un Capri 3000cc toata evacuarea din inox practic doua galeri, patru tobe si capete d'alea smechere si m-a costat 10 milioane, acum nu mai stiu dar nu cred sa fie asa nesimtiti. e drept ca am fost in Pitesti la servisul de acolo si nu in Buc. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 10, 2007 Autor Partajează Postat August 10, 2007 Max mofturi nemofturi daca asa i-am promis trebuie sa o fac 8) Mie personal imi place la nebunie cum suna cu o singura toba :grin: Eu la Borla in Pantelimon (erau) le-am montat da mi s-a parut cam japca o toba si 1 m de teava 6,8 mil. Am plecat cu masina de acolo si imi baga gaze pe sub usa spate,m-am intors la ei si mi-au pus un cot de inox sa evacueze gazele in jos si m-au mai usurat de 500.000 :P Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 10, 2007 Autor Partajează Postat August 10, 2007 S-ar putea se fie rentabil sa o fac la Pitesti daca zici ca au asa preturi bune!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat August 10, 2007 Partajează Postat August 10, 2007 am mai auzit de jepcarii din Pantelimon, daca vrei iti dau un nr de tel de la Pitesti. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 10, 2007 Autor Partajează Postat August 10, 2007 Mi-ar prinde bine,macar sun si intreb :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat August 10, 2007 Partajează Postat August 10, 2007 0721 279 908, parca Cosmin Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat August 10, 2007 Partajează Postat August 10, 2007 incearca si: http://pilotauto.ro/ro/index.php?id=10020&lang=ro Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 Eu mi-am schimbat catalizatorul (Magnaflow) la Pilot, pe sos. Stefanesti (Andronache). Cu manopera, cu tot, parca a fost in jur de 8 milioane. Ei monteaza Borla si fac si tevaria din inox, etc. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 27, 2007 Autor Partajează Postat August 27, 2007 Merci,o sa merg sa intreb si acolo cat costa. Zilele astea ii termin bara fata si urmatoarea lucrare e toba :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 sa bagi si tu niste info despre esapament, nu de alta, dar weekendul asta am reusit si yo sa-l fac muci. :? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 Cel mai bine este sa intrebati inainte cat costa (macar informativ) la telefon (de pe http://www.pilot.ro sau cam asa ceva). Eu asa am facut. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 27, 2007 Autor Partajează Postat August 27, 2007 Merci mult,o sa sun si va tin la curent. 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate