watcher Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: kit ome Imi dau si eu cu parerea, ca doar din discutii inveti :) Legat de viteza maxima, am acasa si voi posta diseara calculele facute pentru masina mea: Raport de 4.625 cu 31 vs raport de 5.43 cu 35. Scaderea de viteza maxima data de raportul final mai mare este partial compensata de circumferinta mai mare a rotilor, vitezele maxime schimbandu-se destul de putin (din cate imi aduc aminte ceva de genul de la 160 la 150). Legat de 'rapoarte standard': Ca sa fiu sincer, Furia accelereaza foarte frumos cu vechile rapoarte. Ce-i drept, Lipoveanu are jante foarte usoare si BFG uri originale (ne-resapate). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: kit ome scuze. ideea e sa nu incepem sa ne certam...omul a intrebat cum sa faca...v-a cerut parerea, asa cum fac si eu, si cum cred ca ati facut si voi la un moment dat si banuiesc ca vrea sa aiba parte de cele mai bune sfaturi, fara sa fie exagerate: "cu 2.8 si cu 35-uri nu te misti din loc". asta nu va face decat ca respectivul coleg sa fie dezamagit si sa se gandeasca "tb sa schimb rapoartele...alti bani...alta distractie...mai bine o las asa......" (eu inteleg ca toti cei care ati modificat rapoartele sunteti fffff mandri de asta, dar.....nu e ceva ce trebuie neaparat facut, zic eu; de fapt el nici n-a intrebat de rapoarte si nici de 35-uri!!!!!!......). in realitate lucrurile nu sunt exagerate, masina merge super pe 35-uri...si cu bodylift e ok...cine modifica masina se asteapta la oarecare scaderi ale performantei...dar de la "oarecare" la "n-o s-o misti!!!" e distanta maaaaaaaare...banuiesc ca pentru toti conteaza si aspectul masinii...si cum o vorba spune "multi vad...putin cunosc...", luand in calcul si ca cine isi cumpara patrol...nu-l cumpara ca sa "ia suta repede"...eu spun ca, daca reusim sa coboram cu picioarele pe pamant, patrolul de 2.8 cu 35-uri nu e "jalnic", e chiar o masina bestiala care ofera multe satisfactii :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: kit ome iar vb mult si prost ..... iar vorbesc mult si prost !! ( asa era corect ) scuzati prescurtarea .... era un monolog ..... ca sa nu iasa discutii ..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dan c Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: kit ome Deja m-a luat durerea de cap:) va multumesc f mult pt pareri si idei, nu prea am inteles eu de ce vb voi de y61 cu 2,8 cand io am zis ca am de 3l da e bine:). Concluzia mea e ca nu am gasit o reteta clara de care sa ma apuc, motiv pt care cred ca e cel mai bine sa-mi fac una proprie:) Inca o intrebare: are cineva idee ce pot face usii din spate sa nu mai zdrangane la fiecare gropicica? Nu joaca in balamale, broasca e buna etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Re: kit lift OME Am luat sectiunea Y61 la purificat....de la coada la cap :grin: Si aici am o intrebare: Pentru Y61 3.0 Lung ma intereseaza ce implica inaltarea (nu body lift) Ma refer la lift de cm5+ ...am inteles ca este nevoie doar amortizoare si arcuri! Problema este daca chiar se inalta masina la propriu cu 5cm ....de unde se ia cota asta de +5cm,dupa suspensia originala noua??? Gandind ca suspensia actuala este obosita de peste 10ani ...acesti 5cm vor fi de fapt mai multi fata de starea actuala? Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Re: kit ome Intotdeauna ridicarea indicata de producatorii de suspensii 4x4 este raportata la inaltimea masinii la 0 km. Functie de uzura arcurilor aflate pe masina, suprainaltarea poate fi de 1-3 cm, dupa caz. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Re: kit ome Intotdeauna ridicarea indicata de producatorii de suspensii 4x4 este raportata la inaltimea masinii la 0 km. Functie de uzura arcurilor aflate pe masina, suprainaltarea poate fi de 1-3 cm, dupa caz. Deci kitul de +5cm nu va inalta masina fizic cu 5 cm fata de cum era la 0 km? Chiar vreau si sunt interesat de un kit +5cm OME dar sunt curios cat se inalta fizic fata de cum trebuie sa fie cu suspensia originala stock noua!!! Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Re: kit ome Deci kitul de +5cm nu va inalta masina fizic cu 5 cm fata de cum era la 0 km? Chiar vreau si sunt interesat de un kit +5cm OME dar sunt curios cat se inalta fizic fata de cum trebuie sa fie cu suspensia originala stock noua!!! Deci Producatorul iti garanteaza un lift de +5cm fata de inaltimea pe care a avut-o masina cand a iesit din fabrica acum 15 ani. Deci daca tu ai suspensia pe masina de cand e masina, liftul real va fii cu mult peste 5 cm. Mai ales daca pui pe o masina stock fara bari Offroad care ingreuneaza masina troliu, rooffrack-uri si alte cele. Iti poti imagina ca o suspensie se mai si lasa in 15 ani...Daca ti-ai monta una noua originala si dupa aceea ai monta una OME de +5 atunci ai avea "doar" 5cm lift. Good the picture? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Re: kit ome Got the picture! :grin: Asta vroiam sa stiu cu cat se inalta! ideea este ca kitul de +5cm montat pe masina va fi fizic mai mult de 5cm fata de actuala suspensie imbatranita si lasata! :wink: Ma voi orienta pe 5cm + ca imi ajung ....pentru moment! Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 Re: kit ome Am spus ca inaltarea este de 5 cm fata de inaltimea masinii la 0 km si suprainaltarea va fi de 1-3 cm; deci in total vei avea o inaltare de 6-8 cm, suficienta pentru offroad dar si pentru a pastra tinuta de drum la rulare cu viteza sau folosire zi de zi. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 Re: kit ome Un kit mai mare de 5 cm implica mai multe modificari, care iti va transforma masina intr-una care nu va mai fii practica pe sosea. Dar cum spune si Razvan, pentru ce vrei tu sa faci, e mai mult decat suficient. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: kit ome Daca e lunga: arcuri (4), amortizoare (4), amortizor de directie, trimpack-uri Daca e scurta: idem cu lunga + chitul inaltare CV (cutie) Daca vrei sa pui si restul de bucsi tot OME trebuie sa iei in calcul intretinera ulterioare a acestora! Pe langa kit-ul de inaltare mai pot inlata 2-3cm si cu trimpack-uri ? Ma refer ca daca odata cu kit-ul mai cumpar si 4 distantiere de 30mm ....implica si alte modificari acesti 30mm in plus fata de kit-ul achizitionat? Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: kit ome La cutie ...am facut o e greseala ...e kit de coborare nu de inaltare. Trimpackerele au scopul de a egaliza fin suspensia si le vei gasi fie in varianta de 0.5cm fie in varianta de 1cm la OME. Teoretic se pot pune si trimpackere de 3cm care le gasesti la alte marci ...dar nu te ajuta decat un 1 maxim 2cm la inaltare. Asta ptr ca in timp suspensia se va lasa. Distantiere mai mari daca iti faci la comanda trebuie sa iei in calcul faptul ca la un moment dat amortizoarele iti vor fi duse in capat de cursa ...lucru deloc bun... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: kit ome Amortizorul din kit-ul +5cm cat are cursa in plus fata de 5-6cm cat se va inalta masina real? Intreb daca are rost sau este necesar pe langa kit sa mai adaug si 4 distantiere sa mai castig 1-3cm :grin: Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 (editat) Re: kit ome Eu cred ca daca pui un +5 si TPK de 1cm e suficient. Masina se va inalta mai mult de 5 cm fata de cat e masina acum ptr ca arcurile pe care le ai pe masina sunt lasate... Dar de ce vrei sa te sui sus cu ea? In ce scop? Oricum daca o inalti, automat trebuie sa o si latesti (jante cu et negativ sau flanse la roti) , sa pastrezi centrul de greutate tot pe acolo. Normal daca o inalti cu +5 sa zicem, automat trebuie latita tot cu 5, 2.5 pe fiecare parte adica ET-25 fata de ce ai acum. Daca ai jante standard cu un+15 trebui sa te duci undeva spre un -40 pe roata. ET-ul e in mm. Referitor la intrebarea ta ...cu deschiderea amortizorului. Pe un +5 amortizorul OME spate pe deschis are un 74cm (vorbesc din amintiri aici) pe cand cel standard undeva la 67-68cm. Exista deci toleranta de 1cm dar nu cred ca e bine sa te duci cu el la limita. La fata e diferenta tot cam de 6-7 cm...ceva de genul... Editat Martie 24, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: kit ome Vreau sa o sui sus din motivul sa fie sus :grin: Am luat in calcul si jante cu -et sau distantiere! Am MT 285/75/16 care merg si asa stock doar ca un 5-7cm mai inalta e mai bine :wink: Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: kit ome Eu sunt pe o suspensie +5, am distantiere de 3cm doar pe spate, am 285/75 R16 si jante et-45 ...Am decupat din aripi aproximativ 1cm sa nu am stresuri prea mari, n-am bari stabi si e totul ok atat pe strada cat si in padure. Nu atinge pe flexari si am degajat cat am putut atat fata cat si spatele. Sincer ...nici nu-mi doresc mai mult ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: kit ome Eu sunt pe o suspensie +5, am distantiere de 3cm doar pe spate, am 285/75 R16 si jante et-45 ...Am decupat din aripi aproximativ 1cm sa nu am stresuri prea mari, n-am bari stabi si e totul ok atat pe strada cat si in padure. Nu atinge pe flexari si am degajat cat am putut atat fata cat si spatele. Sincer ...nici nu-mi doresc mai mult ... :grin: Sincer nici eu nu mi doresc mai mult....momentan! :grin: urmeaza sa comand kit-ul si .....distractie! ;) Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate