Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Galatui singur acasa 1

AdiOnWeb

Postări Recomandate

Re: Galatui singur acasa 1

.........la fel am ramas si eu, dar spre deosebire de tine mai eram cu inca 2 masini (@shadow) care nu au avut putere sa scoata utilajul meu.........ATENTIE pe viitor ! :h5 :ha: :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bah vecine esti diliman tare! :ha: Unde reaqu ai ramas? DE CE SINGUR? Ptr situatii de urgenta ...cand tractorul nu mai vine ... ai nr meu de telefon ...indiferent de ora sau de zi ... :h5 ... si ce nu fac eu ptr vecinii mei ilfoveni!

Pe de alta parte vad ca nu te lasi pana nu distrugi masina aia ...si te antrenezi cu spor de unul singur...ptr???? :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Bah vecine esti diliman tare! :ha: Unde reaqu ai ramas? DE CE SINGUR? Ptr situatii de urgenta ...cand tractorul nu mai vine ... ai nr meu de telefon ...indiferent de ora sau de zi ... :h5 ... si ce nu fac eu ptr vecinii mei ilfoveni!

Pe de alta parte vad ca nu te lasi pana nu distrugi masina aia ...si te antrenezi cu spor de unul singur...ptr???? :grin:

Mersi mult si sper sa nu fie nevoie , dar nu se stie niciodata !!! Singur pentru ca iesem pentru alta treaba , am vazut stufarisul ...am trecut de 3 ori :banana :banana :banana , a patra am incercat mai spre apa... :P si pac pac ....gata!!!

Trebuie sa precizez ca 90% din satul ala (Galatui) este neam cu mine ...deci am avut ceva curaj si perspective de salvare !!!

Apoi cu masina ...asa a zis si nevastamea `citez` ``Parca ai zici ca nu o mai bagi in dastea!!!``

Acum eu ce sa zic ,,, am zis :P :P :P

Pentru ce ma antrenez??? Iata

Bunica mea are 84 de ani , deci este undeva pe la amurgul vietii . Ieri , in putinele momente in care mai am timp sa stau de vorba cu ea(spre rusinea mea) mi-a zis `` Maica ce repede a trecut viata asta , parca a fost un vis ``

Acum eu ce sa zic ... ma antrenez si eu :rsp

Link spre comentariu

Intradevar, viata trece pe langa noi cu o repeziciune uimitoare! Important este insa, ce va ramane in urma noastra ... :grin: Ceea ce mai avem timp sa facem pe parcusul vietii ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

o mers si el pe scurtatura :ha: :bravo

ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi

ARO 243,an 1986,motorizare D127

ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare

Audi B4, an 1994 benzinar de 2000.

BUGHI - motor de 1600 benzinar

Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare