AdiOnWeb Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Lasat singur undeva la 100 km de Bucuresti (zona Calarasi , Valea Visini) https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Galatui singur acasa 1 ce-ai cautat tata pe acolo? singur? si cum ai iesit? LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Galatui singur acasa 1 iar singur? nu este bine :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 5, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Galatui singur acasa 1 Domnilor , am avut salvatori:) https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Galatui singur acasa 1 ar trebui sa-i uram bun venit in club salvatorului :ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Galatui singur acasa 1 .........la fel am ramas si eu, dar spre deosebire de tine mai eram cu inca 2 masini (@shadow) care nu au avut putere sa scoata utilajul meu.........ATENTIE pe viitor ! :h5 :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Galatui singur acasa 1 M-am prins! Tu faci off road sub acoperire. Te antrenezi singur ca sa ne surprinzi la "prietenesti"! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Galatui singur acasa 1 :ha: da vad ca petre e cu ochii pe tine ai grija :bravo Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 5, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Galatui singur acasa 1 iesrea asta nu a fost :ha: in plan ... dar nu am rezistat tentatiei !!! AAA si apropo de acoperire ,,,tractorul a venit dupa o ra :P !bullbar , da da daaaaaa!!! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Galatui singur acasa 1 dar ce cautai pe acolo? LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 5, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Galatui singur acasa 1 @TOYO L casa mea de vara e la tara !!! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Galatui singur acasa 1 la tara la tara, dar peste campuri asa? dala ca drumul nu exista? :ha: :ha: :ha: LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Galatui singur acasa 1 ce crezi ca a venit in club sa mearga pe drumuri??? Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Galatui singur acasa 1 tu pe unde te duci la tara cobrra? :ha: :ha: :ha: :ypu LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Galatui singur acasa 1 la ce drum este spre cheia nici nu ma gandesc ca ar fii un traseu offroad usor :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Galatui singur acasa 1 singur doar cu elicopterul poti sa urmezi traseul!!! :ha: :ha: :ha: LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Galatui singur acasa 1 Bah vecine esti diliman tare! :ha: Unde reaqu ai ramas? DE CE SINGUR? Ptr situatii de urgenta ...cand tractorul nu mai vine ... ai nr meu de telefon ...indiferent de ora sau de zi ... :h5 ... si ce nu fac eu ptr vecinii mei ilfoveni! Pe de alta parte vad ca nu te lasi pana nu distrugi masina aia ...si te antrenezi cu spor de unul singur...ptr???? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Galatui singur acasa 1 se ducea si omu' la casa de la tara! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Galatui singur acasa 1 Din ce tara? :ha: ... a vrut s-o ia de-a dreptul prin Dunare? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Galatui singur acasa 1 casa de vara cica' dar n-a venit vara! inca! :ha: LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 6, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Galatui singur acasa 1 Bah vecine esti diliman tare! :ha: Unde reaqu ai ramas? DE CE SINGUR? Ptr situatii de urgenta ...cand tractorul nu mai vine ... ai nr meu de telefon ...indiferent de ora sau de zi ... :h5 ... si ce nu fac eu ptr vecinii mei ilfoveni! Pe de alta parte vad ca nu te lasi pana nu distrugi masina aia ...si te antrenezi cu spor de unul singur...ptr???? :grin: Mersi mult si sper sa nu fie nevoie , dar nu se stie niciodata !!! Singur pentru ca iesem pentru alta treaba , am vazut stufarisul ...am trecut de 3 ori :banana :banana :banana , a patra am incercat mai spre apa... :P si pac pac ....gata!!! Trebuie sa precizez ca 90% din satul ala (Galatui) este neam cu mine ...deci am avut ceva curaj si perspective de salvare !!! Apoi cu masina ...asa a zis si nevastamea `citez` ``Parca ai zici ca nu o mai bagi in dastea!!!`` Acum eu ce sa zic ,,, am zis :P :P :P Pentru ce ma antrenez??? Iata Bunica mea are 84 de ani , deci este undeva pe la amurgul vietii . Ieri , in putinele momente in care mai am timp sa stau de vorba cu ea(spre rusinea mea) mi-a zis `` Maica ce repede a trecut viata asta , parca a fost un vis `` Acum eu ce sa zic ... ma antrenez si eu :rsp https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Galatui singur acasa 1 Intradevar, viata trece pe langa noi cu o repeziciune uimitoare! Important este insa, ce va ramane in urma noastra ... :grin: Ceea ce mai avem timp sa facem pe parcusul vietii ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Galatui singur acasa 1 la cat mai multe...............apelari la prieteni :1 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Galatui singur acasa 1 o mers si el pe scurtatura :ha: :bravo ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Galatui singur acasa 1 era bine daca aveai undita cu tine! :n1 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate