Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

3-5 aprilie in Muntii Dobrogei

stane

Postări Recomandate

Re: 3-5 aprilie in Muntii Dobrogei

Care a fost traseul?

De la Macin, pe dig pana la Turcoaia, pe sub Priopcea la Cerna, drumul Carapelitului la Balabancea, Nifon-Cocos(un drum prin padure superb), Luncavita,Diogetia,Galati.

Or mai fi fost trasee dar nu le stiam.Daca stii zona, varsa idei ca vom mai merge acolo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

avem de toate ...si noroi si stele...

si daca ati sti cum merg prin noroi tractoarele de la Off-Road Runner :ypu

Esti tare omule, nu credeam ca se poate pilota si sa si fotografiezi.Ce mai poti sa faci in acelas timp? :x

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Care a fost traseul?

De la Macin, pe dig pana la Turcoaia, pe sub Priopcea la Cerna, drumul Carapelitului la Balabancea, Nifon-Cocos(un drum prin padure superb), Luncavita,Diogetia,Galati.

Or mai fi fost trasee dar nu le stiam.Daca stii zona, varsa idei ca vom mai merge acolo.

salutare eu am cutreierat destul de mult zona muntilor macin, mai exista ceva alternative de incercat, Intre Cerna si Horia exista un deal care se cheama dealul Consul e usor d gasit pentru ca e singurul in care se vad niste pereti, in care s-ar putea sa vi se para ciudat, in el este o pestera, (am sa atasez o poza imediat ce o voi gasi am facut-o cu ceva ani in urma) si alta ar fi ca din Horia sa o luati spre Tulcea dupa care stanga spre un sat Alba (in ciuda numelui acolo locuiesc colorati) apoi spre Niculitel si Cocos - Nifon - Luncavita

Patroll
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare