DAGTOYOTA Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 de o copie dupa un certificat pentru o toyota land cruiser prado cu motor de 125cp de 3l varianta kz-t cel cu electronica sau o serie de pe certificat ca sa pot comanda piese ms cine ma poate ajuta pe fax 0230\232661 pt gabi ms mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: am nevoie .. Eu te-as ajuta dar....al meu e 163 cai, D4D.... Daca iti foloseste la ceva.... Vb cu cheliosul sau Suparici....ei cred ca au motorul pe care-l vrei tu. ....si Yonutz parca mai adusese una in ultima vreme. gepetto are si el una da' cred ca-i tot ca si a mea... Numai bine. Sorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: am nevoie .. Da, confirm avem noi una ...KJ90-S (editie limitata) motor 3 litri, 92kw (trage insa surprinzator de bine fata de un Y61 cu motor 2.8 sau 3.0... ceva in plus are acolo dar nu mi-am dat seama inca ce ...) in 4, cutie manuala, scurta ...daca iti trebuie seria ei ti-o dau pe PM (trebuie doar sa mi-o ceri ...) :h5. Masina are moaca de Prado 2000+ dupa acte e '98 ...dar vad ca este elimanat de pe ea (de fabrica, deci de la origini) cam tot ce este electronica! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: am nevoie .. Ce piese i-ti trebuie ? Gasesti un catalog la http://www.elitecat.cz/Default.aspx si dai la furnizor codul direct seria de sasiu la Kzj90/95 incepe cu JT111GJ90 anii 1996-2000 Please note JT111GJ90 denotes SWB Please note JT111GJ95 denotes LWB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate