Yonutz Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: FILOZOFIE PERFECTA @Vali - ce mica o are ala cu crucea! :ha: @Don Semaca - se poate sa stati jos :pl Nu mai vad bine ultimul rand de la subtitrare! ....Da, asa e mai bine, multumesc! :happy consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: FILOZOFIE PERFECTA Dupa ce am citit postul omului....m-am luminat: vand Nissanul si imi cumpar Geu! D'ala jmeker preparat de AMG. In acest sens va rog sa-mi dati si mie 100.000 de euro. Nu mai suport Nissanul. Refuz sa o mai bag in 4x4 daca nu am trei blocante la dispozitie. Deci, vreau Geu! nimic nu se compara cu rascaitul unui G-eu nou nout prin padurile patriei....indoirea pragurilor....absolut orgasmica aceasta masina...deci varsati in contul meu 100.000 de coco! hai, repede..... slp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: FILOZOFIE PERFECTA Anunt stil "Cora": "Posesorul autovehicului marca Nissan Patrol, culoare visiniu-zgariat [putin aerodinamic indoit ] cu nr B-xx-xxx este chemat de urgenta in parcare" ... Nu, nu s-a furat ...dar s-a impiedicat o baba de bullbarul masinii si i-a sarit placa in fitrul de aer! Si s-a apucat sa hatzane masina in toate partile, nervoasa ca si-a pierdut dantura marca Armani pe care tocmai si-a achizitionat-o in sistem leasing, incat toata curtea s-a umplut de mingii de tenis! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: FILOZOFIE PERFECTA Uite aici filozofie perfecta despre offroad ...si nu are decat 1,5 ani! :ha: Tractozaure, pazea ... astia mici au pus ochii pe scaunul tau ...ENJOY! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: FILOZOFIE PERFECTA Aha, acuma stiu cine a strins mingile din parcare de la "cora". I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: FILOZOFIE PERFECTA Masina perfecta de offroad nu cred ca s-a inventat inca - vedem ca pana si tancurile se mai impotmolesc. Poti crea hibrizi - vezi motocicleta lui Grievous, pentru cei pasionati de vehicule Star Wars, sau tancurile "pasitoare" - dar la ora asta nu cred ca fiabilitatea lor ar fi multumitoare. In final tot pilotul e "master of disaster" - stie sau nu stie care sunt limitele agregatului si va conduce corespunzator. Poti merge cu un quad pe offroad cu tehnica de moto-enduro si nu e nici macar 4x4, nu? Iar omul care a initiat topicul, inafara de faptul ca e convins ca Mercedes a pus coada la pruna, in rest se cearta cu el insusi. Mercedes e o firma, nu un om - poate cei care au facut masinaria aia record erau evrei si au emigrat in USA cu prilejul betiei lui Hitler si atunci unde s-a mutat performanta? Deci, mai mult sex si mai putina bautura, copii... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: FILOZOFIE PERFECTA Am asa....un feeling....nu chiar filozofic.....ca initiatorul acestui topic sta pe "margine" si se râde de nu mai poate :ha: :ha: :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: FILOZOFIE PERFECTA L-am rugat pe celalalt forum sa reintre aici si sa ne lumineze,sa ne explice filozofia sa...Nu l-am vazut sa aiba activitate nici pe celalalt forum :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: FILOZOFIE PERFECTA L-am rugat pe celalalt forum sa reintre aici si sa ne lumineze,sa ne explice filozofia sa...Nu l-am vazut sa aiba activitate nici pe celalalt forum :h5 Da` esti sigur ca lui insusi ii e suficient de clar ce-a vrut sa spuna ? :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: FILOZOFIE PERFECTA acest topic...as putea spune ...era de asteptat, a aparut la timp...ne va focaliza atentia, ne va face mai alerti, intr-un cuvant, ne va stimula... Felicit psihologul de serviciu...(n.r. autorul) pentru acest exercitiu. Ma gandesc sa-l rugam pe fratele niros, campionul, sa incerce sa ne lumineze in aceasta problema...In continuare, ma declar depasit si vetust...si, recomand , in continuare, autorului un examen de specialitate...pe unde ne mai dam noi, cateodata....la dreapta de A2... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: FILOZOFIE PERFECTA Daca se mai umple si pagina 4 a acestui topic, fara ca autorul sa apara....cred ca se stabileste un record pe forum asta ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G55STEYR Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: FILOZOFIE PERFECTA CE SEMACA NU INTELEGI ? GANDESTE-TE UN PIC LA CE AM SCRIS ACOLO. DACA AI DE TRIMIS OAMENII LA EXAM INCEPE CU MA-TA!. NU E GRESEALA DE FORUMURI AM VRUT SA AFLE CAT MAI MULTI PROSTI FILOZOFIA BUNA. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: FILOZOFIE PERFECTA Nu pot sa cred :ha: :ha: :ha: :ha: Uite ca acum am aflat filozofia (cu s) buna. Nu mai sunt prost. Noroc ca a zbierat un ne..... nu scuze, un filozof (cu s), la noi. LE. Domnu' G55STEYR daca taceai filosof ramaneai. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: FILOZOFIE PERFECTA CE SEMACA NU INTELEGI ? GANDESTE-TE UN PIC LA CE AM SCRIS ACOLO. DACA AI DE TRIMIS OAMENII LA EXAM INCEPE CU MA-TA!. NU E GRESEALA DE FORUMURI AM VRUT SA AFLE CAT MAI MULTI PROSTI FILOZOFIA BUNA. Aha, nu e greseala de forumuri, atunci poate ca e o greseala de abordare. Vezi tu, la prosti trebuie sa le explici filosofia, chiar sa le-o desenezi daca e cazul. Degeaba le-o servesti asa ... pe tava ca nu inteleg nimic :pr Merci pt. poza. Nu e chiar asa de spectaculoasa pe cit mi-o imaginam, dar merci incaodata. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: FILOZOFIE PERFECTA CE SEMACA NU INTELEGI ? GANDESTE-TE UN PIC LA CE AM SCRIS ACOLO. DACA AI DE TRIMIS OAMENII LA EXAM INCEPE CU MA-TA!. NU E GRESEALA DE FORUMURI AM VRUT SA AFLE CAT MAI MULTI PROSTI FILOZOFIA BUNA. Sa intelegem ca "filozofia buna" este "filozofia ta", nu? Iar noi nu stim "adevarul", nu? Ok! Asa si? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: FILOZOFIE PERFECTA ptiu drace....citesc a nustiu cata oara si tot nu ma prind unde e filozofia in textul asta,o fi de la suc,sau de la zgaltait pe coclauri?....daca da mai bine asa. GANDESTE-TE UN PIC LA CE AM SCRIS ACOLO.pai ma tot gandesc de ma apuca spasmele si tot nu inteleg ce are de a face cu filozofia si 4x4. acu serios ,..eu nu vad mai mult de o discutie pe un forum si gata :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: FILOZOFIE PERFECTA Ce face iarba din oamenii "inteligenti".... :pr Chestia aia ar trebui sa fie masina perfecta? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: FILOZOFIE PERFECTA Pai si de ce sa ne gandim noi la ce ai scris acolo? Daca tu ai gandit si pentru noi, nu ajunge? :happy Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: FILOZOFIE PERFECTA CE SEMACA NU INTELEGI ? NU E GRESEALA DE FORUMURI AM VRUT SA AFLE CAT MAI MULTI PROSTI FILOZOFIA BUNA. Incep din nou cu o intrebare "de prost" :ha: :ha: : Ce cauta o poza cu un bolid intr`o discutie deschisa despre cel mai bun acaret 4x4 (indiferent ca e mecanica pura sau electronic total) PS : Nu se cade sa injuri sau sa jignesti pe forum ... exista PM pentru frustrari de genu` :P :pr ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: FILOZOFIE PERFECTA aha, acu' m-am lamurit! mah, baiatule...tie-ti cam lipseste "free gigi" sau....se apropie momentul la care trebuie sa-ti iei Fluanxolul.... si...cred ca ar trebui sa intri pe alt forum...sugerez http://www.balaceanca.ro, http://www.mintetulburica.ro, http://www.intr-odoaga.ro, www.suntcusorcova.ro...si altele :ha: :ha: :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: FILOZOFIE PERFECTA L-am rugat pe celalalt forum sa reintre aici si sa ne lumineze,sa ne explice filozofia sa...Nu l-am vazut sa aiba activitate nici pe celalalt forum :h5 [G55STEYR scrie: CE SEMACA NU INTELEGI ? GANDESTE-TE UN PIC LA CE AM SCRIS ACOLO. DACA AI DE TRIMIS OAMENII LA EXAM INCEPE CU MA-TA!. NU E GRESEALA DE FORUMURI AM VRUT SA AFLE CAT MAI MULTI PROSTI FILOZOFIA BUNA.] Mai bine nu-l mai chemai de pe celalalt forum....nu vreau sa spun ca e vina ta in vreun fel, intentia ta fiind binevenita dar,.....cum naiba ajung toti indivizii astia sa ne jigneasca? Cred ca o sa raman un simplu observator, cititor, pe acest forum....daca o fi sa ne vedem si la vreo iesire, o sa-mi faca placere.... Sa auzim de bine ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: FILOZOFIE PERFECTA Aoleo colega@G55STEYER ...ce o sa creada oamenii de aici despre forumul MERCEDES?Cred ca stii ca pentru asta DOK te trimitea la plimbare vreo 2-3 luni :ban Pacat.Inainte avea farmec....Acum nu mai are. @SEMACA....Oficial imi cer scuze pentru iesirea colegului @ASTRAL....Am crezut ca avem colegi cumsecade.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: FILOZOFIE PERFECTA S-a aberat destul.....ptr amicul filozof.....parerea mea este ca el nu are ce cauta aici ....asa ca......Topic inchis :ban Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate