Levo Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Pana acum arata fain lucrarea! Nu treci pe elicoidale cum ai vrut la un moment dat? http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 6, 2009 Autor Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Pana acum arata fain lucrarea! Nu treci pe elicoidale cum ai vrut la un moment dat? Ba da dar deocamdata nu mai am timp. Trebuie sa o fac functionala pana la Gura Humorului. Mai incolo... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Always under construction :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. totusi e mai bine sa sudezi si 3 bare la 45 de grade in spate unde l-ai inchis, ca si la inchiderea originala. doar barele transversale nu asigura rigiditatea asteptata, chiar daca au o placa peste ele. tine cont ca spatele va lucra altfel acum. altfel, felicitari. eu sint direct interesat de rezultat :D The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 6, 2009 Autor Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. totusi e mai bine sa sudezi si 3 bare la 45 de grade in spate unde l-ai inchis, ca si la inchiderea originala. doar barele transversale nu asigura rigiditatea asteptata, chiar daca au o placa peste ele. tine cont ca spatele va lucra altfel acum. altfel, felicitari. eu sint direct interesat de rezultat :D Am incercat dar, datorita placii de troliu care va fi montata pe spate, nu am rausit sa le pozitionez. Spatele este inchis cu un profil U foarte gros in pereti. Mai in interior mai vine sudata o traversa intre lonjeroane. Cam la 20 de cm de spate. Pe cele doua traverse si de partile laterale a sasiului se va fixa placa de troliu. Ei bine, tot ansamblul acesta va da o rigitate foarte buna spatelui. Grosimea placii de troliu este 5mm. Eu cred ca e suficient. Si oricum, mai vine sudat si rollcage-ul peste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. am vizualizat ansamblul. da, cu placa pe traverse si sasiu sa fie ok. si distanta intre traverse e mica, nu o sa ai probleme. faci si SOA daca tot esti cu ea demontata? The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 6, 2009 Autor Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. faci si SOA daca tot esti cu ea demontata? Cred ca voi face dar numai pe spate deocamdata. Combinata cu niste cercei de arc mai scurti. Mai studiez deocamdata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Rollcage si peste usä nu iti suräde? Cum a fäurit M. Lupu din Hälchiu. Eu socot cä e simplä si ingenioasä ideea.Se deschide cu usa, si pe pozitia "inchis"usa, isi indeplineste functia. Spor la treabä. PS Cutitu Glock a ajuns cu bine? Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 6, 2009 Autor Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Rollcage si peste usä nu iti suräde? Cum a fäurit M. Lupu din Hälchiu. Eu socot cä e simplä si ingenioasä ideea.Se deschide cu usa, si pe pozitia "inchis"usa, isi indeplineste functia. Spor la treabä. PS Cutitu Glock a ajuns cu bine? Nu stiu cum e sistemul ala. Cutitul nu a ajuns inca la mine. Dar banuiesc ca o sa ajunga curand. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Rollcage si peste usä nu iti suräde? Cum a fäurit M. Lupu din Hälchiu. Eu socot cä e simplä si ingenioasä ideea.Se deschide cu usa, si pe pozitia "inchis"usa, isi indeplineste functia. Spor la treabä. PS Cutitu Glock a ajuns cu bine? la Marius se f.te cheia de fiecare data cind uita s-o scota din usa :ha: in plus, daca vrei sa iesi repede din masina si ai mult noroi pe prindere sau ansamblul se indoaie, poti fi trecut pe pomelnic la biserica. cel mai bine e cu half doors, asa: http://image.4wdandsportutility.com/f/12681610/0902_4wd_02_z+jeep_half_doors+uninstalled.jpg pentru ca mie nu mi se deschid inca geamurile, am vrut sa fac asa ceva pentru cheia, dar n-am mai avut timp. max, s-ar putea ca la tine sa tina sa faci SOA doar pe spate pentru ca ai cardanele cu dubla cruce. dar puntile nu vor lucra corect si s-ar putea sa se comporte ca o masina cu bascule pe fata, ca niva, care descarca spatele pina ies arcurile, dar fata ioc. daca faci SOA o sa ai nevoie si de anti wrap bar. la mine face spring wrap si fara SOA, imi imaginez cum ar face cu. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Nu stiu cum e sistemul ala. Asta ar fi sistemul care te scuteste de ceva batai de cap Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 7, 2009 Autor Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Pai, la mine e posibil sa nu mai am usi. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Cu atat mai mult te va ajuta atunci :wink: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. teava aia cu balama e doar o figura de stil, iti dai seama ca dupa ce teava se va indoi de primul pom deschiderea usii va fi blocata ......... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Astea sunt deja presupuneri ca sa nu le numim rautati E putin cam greu sa se indoaie Chiar si indoita usa tot se va deschide nu e chiar asa prost gandita pe cum cred unii Teava se poate deschide si independent de usa, are un sistem de prindere extraordinar de simplu pe usa Si chiar daca ai avea dreptate desi nu ai , ar fi mai bine sa se strambe teava si sa nu se mai deschida usa sau sa se strambe direct usa + stalp + alte cele ? Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Astea sunt deja presupuneri ca sa nu le numim rautati E putin cam greu sa se indoaie Chiar si indoita usa tot se va deschide nu e chiar asa prost gandita pe cum cred unii Teava se poate deschide si independent de usa, are un sistem de prindere extraordinar de simplu pe usa Si chiar daca ai avea dreptate desi nu ai , ar fi mai bine sa se strambe teava si sa nu se mai deschida usa sau sa se strambe direct usa + stalp + alte cele ? chiar si neindoita, usa dreapta nu se deschide decit foarte greu - am fost in masina si stiu ce vorbesc. probabil ca Marius va modifica un pic sistemul. usa stinga rupe cheia daca uiti de ea si o deschizi cu cheia in broasca. daca indoirea se face pe stilpul spate l rollcage-ului, usa nu se va mai deschde in veci. ideea e geniala, dar mai trebuie lucrat la sistem. eu sint adeptul half doors si tubular doors http://www.quadratec.com/Assets/Images/97721/97721-lg.jpg The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Se pare ca look-ul de primavara 2009 inseamna scurtarea 'autobuzelor'....... :ha: :ha: :ha: dar cred ca le prezentam la vara....spor la treaba ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 17, 2009 Autor Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Se pare ca look-ul de primavara 2009 inseamna scurtarea 'autobuzelor'....... :ha: :ha: :ha: dar cred ca le prezentam la vara....spor la treaba ! Asa e. E an de criza. Nu ne mai permitem masini lungi. Trebuie scurtate. :ha: Tu cum mai stai cu a ta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Destul de rau,nu am timp nici sa rasuflu.....si ma omoara faptul ca o lalai atata.....am si exagerat,nu m-am limitat doar la spatele masinii,am demontat-o complet si iar fac fel de fel de modificari....ocazie cu care imi cam pare rau cand vad cate chestii puse pe ea in timp ajung acum la gunoi...dar am ales solutia radicala si o fac 'spartana"...jos calculatoare,monitoare,camere,tapiterie,geamuri electrice, si cam tot ce inseamna dotarea interioara a masinii...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 18, 2009 Autor Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Destul de rau,nu am timp nici sa rasuflu.....si ma omoara faptul ca o lalai atata.....am si exagerat,nu m-am limitat doar la spatele masinii,am demontat-o complet si iar fac fel de fel de modificari....ocazie cu care imi cam pare rau cand vad cate chestii puse pe ea in timp ajung acum la gunoi...dar am ales solutia radicala si o fac 'spartana"...jos calculatoare,monitoare,camere,tapiterie,geamuri electrice, si cam tot ce inseamna dotarea interioara a masinii...... Asa si la mine. Acum ma ocup de mai multe chestii decat ce mi-am propus. Daca tot am desfacut-o. Am potrivit super ok un rezervor de Hilux , acum construiesc cutie pentru cele 3 baterii in spatele cabinei. Placa troliu spate e gata. La panou din spate am facut un fel e grilaj de aluminiu de care vor fi prinse in interior convertoare 24/12, 24/220, aparatura de inregistrare video, contact general, etc... Lucrez la suportul pentru al doilea alternator care la incarca a treia baterie si va fi folosita la electroventilatorul cu care am inlocuit vascocupla de la racire. Am folosit un electroventilator de la BMW seria 5 pe care am reusit sa il adaptez foarte bine in difuzorul original al radiatorului. Deci voi avea 3 baterii cu gel de cate 100 de amperi fiecare. Am pregatit deja cablurile pentru trolii (cabluri din dotarea masinilor pt NATO) Am inlocuit pompa servo cu una cu debit mai mare. Troliul fata e gata. Revizuit complet, transformat din 12V in 24V si modificat HeavyDuty. Placa din drapta, am optat sa o construiesc eu decat sa o cumpar si sa se strice asa ca si multe altele. Placa aceea e o piesa foarte solicitate. Originala e din aluminiu si are o bucsa de teflon in ea. Eu am construit alta din otel. Am facut o bucsa de teflon si am pus si un gresor in capac. Nu voi avea probleme multa vreme datorita acestei piese, iar troliul va merge "ca uns" :grin: Deocamdata, din motive financiare grave, voi mai lucra la masina numai in limita a ceea ce am eu in garaj (scule, piese, materiale). DIn pacate, la Gura Humorului nu voi mai putea ajunge. Imi pare extrem de rau ca voi rata unul dintre cele mai faine concursuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Extraordinara placa de la troliu. Cele de aluminiu sunt cam subrede. Spor in continuare!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Ceva noutati....? :hi Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 20, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Ceva noutati....? :hi Se lucreaza intens. Am decis sa schimb puntea fata pt ca vechea punte ara plina de lovituri. Aveam in garaj o punte impecabila, dar, culmea, nu avea ranforsare pe partea mai lunga. Nici o problema, i-am facut eu ranforsare. Inclusiv in partea superioara. Am exagerat putin dar trebuie sa fiu sigur ca duce rotile de 37" pe extrem. I-am mai facut si un blindaj pentru diferential. Dupa cateva finisari, maine o duc la sablat si la vopsit. Sper ca in doua zile sa ma apuc de montat pe ea. Intre timp am inceput constructia cutiei pentru acumulatori care va fi in spatele cabinei. In aceasta cutie va fi montat si un contact general cat si bride de distributie a curentului catre masina si catre cele doua trolii. Mai am de definitivat suportul pentru prinderea rezervorului si a blindajului de rezervor. Saptamana viitoare masina va ajunge la tinichigiu pentru inchiderea cabinei in spate cat si pentru o vopsire rapida si fara pretentii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Pai nu-i mai pui elicoidale? Ca dupa cum ai ramforsato ....hmmmm....cam naspa cu elicoidalele.... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 20, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Pai nu-i mai pui elicoidale? Ca dupa cum ai ramforsato ....hmmmm....cam naspa cu elicoidalele.... Deocamdata nu. Puntile astea raman asa. Voi pune elicoidale dar voi incerca cu alte punti. Nissan Patrol GR 4,2. Din cate ma inteles sunt mai tari decat cele de Toyota. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate