Max Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Tocmai ce am cumparat niste discuri pentru flex. :grin: Din acelea mari. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Super, hai baga-le la consuman si fericeste-ne cu poze de la activitate. E super varianta 3, abia astept sa vad ce o sa iasa... :bravo :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Perry Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Pare mult mai estetica si stabila varianta 2. Parerea mea :) Perry _____________________________________ SUZUKI JIMNY 1,3 (2005) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Eu asi face si mai scurta in spate pana la limita rotilor, depinde si de ce tip de suspensie+arc folosesti, daca e pt concurs. "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Max, cum tot ai 3 HJ60-uri tai-o pe fiecare altfel, sa multumesti pe toata lumea... :ha: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Max, cum tot ai 3 HJ60-uri tai-o pe fiecare altfel, sa multumesti pe toata lumea... :ha: :ha: :ha: :ha: Am inceput lucrul. Am demontat tot spatele, usi, geamuri, instaltie electrica, rezervor, plafon etc... Tot desfacand mi-e din ce in ce mai clar cum voi proceda. Acum ma duc la sedinta de club dar la noapte o sa pun niste poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Sa se dea cate un flex, sa ajunga ptr toata lumea! PS Max scuze de 2 ori, prima de off topic, si a doua oara ca a cazut stikerul Club4x4 :grin: FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 10, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Stai linistit ca si la mine a picat sigla. :grin: Oricum voi mai face un set de autocolante. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 10, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Geamul de pe asta va veni in spatele cabinei dupa ce o decupez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. :bannana :bannana :bannana cred ca iese super faina treaba, abia astept sa o vad live la Bucovina! Sa ai spor! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Max, te rog nu arunca salteaua!! On the little sofa :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Spor la treba :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 10, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Azi am mai facut un pas. Am dat jos spatele caroseriei. Voi continua cu taierea usilor si stabilirea pozitiei geamurilor mici laterale. Sasiul are mari probleme pe partea din interior. A stat noroiul in el si s-a gaurit in multe locuri dinspre interior. Urata treaba. Ma ener=veaza xa sasiul are o grama de gauri din fabrica in care intra noroiul. Acum voi reface tot sasiul iar gaurile care nu au nici un rost le voi astupa. Oricum, spatele sasiului , exact de unde se termina arcul cu foi, va fi taiat. Puntea spate va fi mutata sub arcuri. Asta pt ca nu mai am timp ca sa construiesc suspensia pe elicoidale. Deocamdata. Am crezut ca o sa imi para rau dupa caroseria taiata dar nu a fost asa. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Ai stricat locul meu din spate.Si ce comod era. :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. I/ai dat un cantar inainte de a te apuca de treaba? Asta asa ca fapt divers...sa vezi cat era initial si in final.... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 11, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. I/ai dat un cantar inainte de a te apuca de treaba? Asta asa ca fapt divers...sa vezi cat era initial si in final.... Nu am cantarit-o. Intradevar era interesant sa vad cum stau cu greutatea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. I/ai dat un cantar inainte de a te apuca de treaba? Asta asa ca fapt divers...sa vezi cat era initial si in final.... Nu am cantarit-o. Intradevar era interesant sa vad cum stau cu greutatea. Max....tu....sau Toyota? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Ia sa-ti arat un 60 taiat http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 12, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. In principiu cam asa vreau sa o fac: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Cum ai mai inaintat cu lucrarea? Ceva noutati? Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 2, 2009 Autor Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Cum ai mai inaintat cu lucrarea? Ceva noutati? In asteptarea tinichigiului, rezolv incet unele probleme mecanice. Pompa servo, troliile, diferentialul fata, etc... Saptamana viitoare voi incepe lucrul in interior: suporti pt scaune si centuri, instalatia, structura panou spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. spor la treaba. sint foarte curios ce-o sa iasa. :bravo The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 5, 2009 Autor Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. Azi am taiat si inchis sasiul in spate. Acum trebuie sa ies dar mai tarziu revin cu poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 5, 2009 Autor Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 5, 2009 Autor Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Modificari caroserie si sasiu. In sfarsit am scapat de fundul ala lung cu care loveam des pe jos. :grin: Am scapat de vreo 60 de cm. Am sudat o traversa sanatoasa intre lonjeroane, in spatele ei la vreo 20 de cm mai vine sudata una , iar peste ele va fi prinsa o placa de troliu care va imbra si lonjeroanele pe lateral. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate