mariusmee Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Salut! Sunt nou pe aici si de vreo 2 ani tot ma gandesc sa achizitionez un patrol si acum cred ca a venit timpul,nu sunt sigur care varianta de 2 sau 4 usi,si sigur o sa il iau din germania! La ce ma sfatuiti sa ma uit prima data,care ar fii problemele cele mai frecvente la patrol avand in vedere ca o sa fie pe la 250000 pana la 300000 si ceva de km si la un pret in jur de 3000 de euro????? :P Cei care au asa ceva sau care au avut va rog sa ma sfatuiti in privinta asta!!!!! Msssssss! JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: indrumari achizitie patrol 2,8 GR an aprox 93 Cel mai important, sasiul. Verifica mai ales curburile din fata puntii spate. Daca e slabit sau gaurit sau cu urme de reparatii, nu te complica. Ia cu tine un izolir si baga-te sub masina. Pe banii tai faci ce vrei acolo. Daca nu te lasa, nu merita sa o iei. Stie el de ce nu e de acord. Tablaria si motorul se mai fac, dar sasiul mai greu. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: indrumari achizitie patrol 2,8 GR an aprox 93 pai ..... mai gandeste-te inca 2 ani la ce culoare vrei .... si inca 2 ani daca are sau nu geamuri electrice ... .... .... ...... .... :W cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: indrumari achizitie patrol 2,8 GR an aprox 93 Eu as fi vrut sa gasesc cu clima dar din pacate nu au asa ceva :ha: Serios acuma vreau sa stiu la ce sa ma astept,care ar fi problemele,ca nu am avut asa ceva am avut vara trecuta un suzuki vitara din 95 dar nu l-am tinut decat o sapt.si jumatate ca am primit un pret foarte bun pe el.....masina era impecabila.....na si nu ma prea pricep la genu asta de masini nici macar nu am condus patrol niciodata :T Va rog dati-va cu parerea!!!!!! :ypu JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: indrumari achizitie patrol 2,8 GR an aprox 93 pai ..... mai gandeste-te inca 2 ani la ce culoare vrei .... si inca 2 ani daca are sau nu geamuri electrice ... .... .... ...... .... :W :g ...si intre timp patrolul la care visezi ... ti-l va da intr-o buna zi rest la paine ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: indrumari achizitie patrol 2,8 GR an aprox 93 Eu as fi vrut sa gasesc cu clima dar din pacate nu au asa ceva :ha: Fix din '93 am si eu unul cu aer conditionat. Nu stiu care este diferenta intre clima si aer conditionat (ca nu m-a pasionat aspectul asta), dar ideea e ca face frig vara si cald iarna. In concluzie, cauta cu atentie si gasesti. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: indrumari achizitie patrol 2,8 GR an aprox 93 clima sau aer conditionat indiferent......eu nu am vazut asa ceva probabil ca sunt mai rare :) JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: indrumari achizitie patrol 2,8 GR an aprox 93 Nu sunt asa de rare cum crezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wolff Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: indrumari achizitie patrol 2,8 GR an aprox 93 nu sunt sigur care varianta de 2 sau 4 usi Pai cum spunea si NISSAN 4X4 intr-un post mai demult:" ala scurt e prea scurt si ala lung e prea lung" dar mai bine sa prisoseasca decat sa lipseasca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: indrumari achizitie patrol 2,8 GR an aprox 93 daca te bagi in teren cu el....cumpara varianta scurta...daca o lasi mai moale in teren...varianta lunga...daca esti sensibil...i-al cu Ac....oricum...asta e o complicatie inutila in teren.... :grin: ....ca tot timpul esti cand in masina....cand pe langa ea...oricum e alegerea ta....dar daca mai stai vb lui Lipoveanu...cate doi ani ptr fiecare dilema...cand il vei cumpara....sigur nu va merge cu motorina ci cu ...LI-ION metal hybrid :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: indrumari achizitie patrol 2,8 GR an aprox 93 vezi ca anul de fabr.conteaza mult in cazul tau ca-l cumperi din germ.si vei plati taxa de prima inmatriculare care este intre cateva mii si....20.000 euro iar pt.cine nu stia de aer & clima- diferenta este ca la aer poti regla doar viteza aerotermei cu care baga aerul conditionat iar la clima se poate regla manual sau automat temperatura,adica poti face 17* ori cat vrei sau cat i-ti permite sistemul -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: indrumari achizitie patrol 2,8 GR an aprox 93 Tinand cont ca vrei un patrol din 93 , te sfatuiesc i-al gata inmatriculat ai taxa foarte mare . In rest eu am y60 scurt si pentru off road face totii bamii ! Electronica putina , adica TRACTOR ! :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: indrumari achizitie patrol 2,8 GR an aprox 93 Cel mai important, sasiul. Verifica mai ales curburile din fata puntii spate. Daca e slabit sau gaurit sau cu urme de reparatii, nu te complica. Ia cu tine un izolir si baga-te sub masina. Pe banii tai faci ce vrei acolo. Daca nu te lasa, nu merita sa o iei. Stie el de ce nu e de acord. Tablaria si motorul se mai fac, dar sasiul mai greu. Ia cu tine un izolir si baga-te sub masina. imi explici si mie?merci O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: indrumari achizitie patrol 2,8 GR an aprox 93 a vrut sa spuna izopresh ... chestia izoterma de poti dormi pe ea... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: indrumari achizitie patrol 2,8 GR an aprox 93 a vrut sa spuna izopresh ... chestia izoterma de poti dormi pe ea... Esact. Da nu ca sa te culci sub el, ci ca sa te poti trage pe jos in tihna ca nu-ti murdaresti hainutele. Sau o salopeta intreaga (adica deaia gen costum de scafandru). ps: daca esti obo dupa drum, poti trage si un pui de somn :grin: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Aprilie 24, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: indrumari achizitie patrol 2,8 GR an aprox 93 vezi ca anul de fabr.conteaza mult in cazul tau ca-l cumperi din germ.si vei plati taxa de prima inmatriculare care este intre cateva mii si....20.000 euro iar pt.cine nu stia de aer & clima- diferenta este ca la aer poti regla doar viteza aerotermei cu care baga aerul conditionat iar la clima se poate regla manual sau automat temperatura,adica poti face 17* ori cat vrei sau cat i-ti permite sistemul Eu ma gandesc la alte variante sa il inmatriculez nu sa platesc taxa asa ca nu prea ma intereseaza anul si stiu ca astea sunt non euro numai alea model mai nou din 98 2,8 gr de 129 Cp au euro2.... Apropo m-am uitat si la modelul mai nou....mi se pare ca e mult mai mare :ypu sunt tare indecis pana in vara vreau unul si acum am vazut si modelul mai nou ala din 98 in sus,gesesti in germania la 6500,7000,8000 euro au km acceptabili nu stiu ce sa zic de fiabilitate...motorul de 2,8 cred ca e de generatie precedenta umpic ajustata puterea la el nu???? Alea de 3,0 din 2000 sau 2001 multe am vazut cu probleme adica nu au compresie la cilindrii, turbina stricata etc,etc, imi permit pana la maxim 7000-7500 in tara cu el dar daca as gasi ceva la 3000 sau mai ieftin e si mai bine,cum v-am zis ma uit si fac comparatie intre ambele modele slp JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: indrumari achizitie patrol 2,8 GR an aprox 93 Diferenta intre modelul y60 si y61 e de generatie confort pret si electronica multa ! Y60 e o masina foarte buna pt . cea ce , cerem noi in off road , ieftina de intretinut ( dezmembrari) , totul mecanic . Iar diferenta intre motorul 2800cmc si 3000cmc exista , 2800 cmc este un motor echilibrat in 6 pistoane , pe cand 3000cmc este un motor in 4 pistoane si de acea sunt probleme cu chiuloasa (care se sparge ) . Eu sincer iti recomand Y60 scurt motor 2800cmc . Ma simt ok in off road in el . :h5 cu siguranta si tu ? tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: indrumari achizitie patrol 2,8 GR an aprox 93 Eu am fost in PATROLUL lui @UNIMOG si m-a impresionat ca masina....Mult mai confortabila decit ma asteptam.Si masina a rezistat la multe cazne.... Mi-a placut mult si PATROLUL lui BRONCO :h5 . Prietenul meu cu tractari din C-ta are PATROL cu 5 usi/7 locuri si trage cu el orice :h5 Deci lumea face off-road in 2 usi si asfaltul in 4 usi :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Aprilie 27, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: indrumari achizitie patrol 2,8 GR an aprox 93 Diferenta intre modelul y60 si y61 e de generatie confort pret si electronica multa ! Y60 e o masina foarte buna pt . cea ce , cerem noi in off road , ieftina de intretinut ( dezmembrari) , totul mecanic . Iar diferenta intre motorul 2800cmc si 3000cmc exista , 2800 cmc este un motor echilibrat in 6 pistoane , pe cand 3000cmc este un motor in 4 pistoane si de acea sunt probleme cu chiuloasa (care se sparge ) . Eu sincer iti recomand Y60 scurt motor 2800cmc . Ma simt ok in off road in el . :h5 cu siguranta si tu ? Asa am observat si eu pe mobile in germania foarte multe probleme la motorul de 3,0 in schimb la cel de 28 nu prea am vazut cu probleme :P JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Aprilie 27, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: indrumari achizitie patrol 2,8 GR an aprox 93 Eu am fost in PATROLUL lui @UNIMOG si m-a impresionat ca masina....Mult mai confortabila decit ma asteptam.Si masina a rezistat la multe cazne.... Mi-a placut mult si PATROLUL lui BRONCO :h5 . Prietenul meu cu tractari din C-ta are PATROL cu 5 usi/7 locuri si trage cu el orice :h5 Deci lumea face off-road in 2 usi si asfaltul in 4 usi :h5 Asa e numai ca eu vreau sa le combin cumva pe astea doua,precizez ca nu fac off roud extrem :grin: JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate