adrianudeanu Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 are cineva o schema cu barile fata si spate ARB ptr nissan patrol y61 (scurt, din '99,cu toate ca sunt la fel...)? multumesc mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: ajutor! DA daca esti in masura sa le copiezi , avem modelul ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: ajutor! Am eu, iti pot pune poze ...dar vad ca esti din Bucuresti, ai putea sa vii sa o vezi live. Dar sincer recomand constructia ei la un "antrenor de fiare" de specialitate cu notorietate in domeniu! Cu o recomandare buna cu siguranta le vei face la un pret corect si vor arata intr-un mare fel pe masina aia! Y61 arata mult prea bine si e pacat sa-l strici cu niste bari experimentale (sincer)! Nu se preteaza sa-i pui bari stil "rollbar", cel mai bine i-ar sta cu niste bari custom din placi unificate (aproximativ ca aceea originala din plastic) pastrand formele si linia masinii! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: ajutor! Nu se preteaza sa-i pui bari stil "rollbar" Zi tu sincer ca bara asta e de toata jena ... si nu-ti place deloc. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: ajutor! Nu e de neplacut ... dar tinand cont ca trebuie sa mai mearga cu masina si pe strada nu cred ca o asemenea bara se recomanda! Cred ca esti constient ca detinand o asemenea bara o sa-ti ia garda talonul instant ... :grin: Si in alta ordine de idei ...tu ce bara ai pe Patrol? :P Eu am ales-o p-asta! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: ajutor! Ioi ma Yonutz-ule ma. Da ce sari asa??? Io nu am vrut sa te supar (mai ales de cind te-ai inverzit). Ideea era, ca tu, ai lansat o ipoteza cu titlu de postulat, cum ca y61 nu arata nicicum cu o bara din teava, gen "rollbar". Unica mea intentie a fost sa-ti arat ca exista si variante, situatii in care y61 poate sa arate bine si cu bara facuta din teava. Acuma, daca ti-a placut (si tre sa recunosti ca da) o dai la intors cu legalitatea. Nu contest, doar ca sunt multi care au si nu stiu la citi le-a saltat militia talonul (poate ne lamureste seful tau in ale offroadului, stie el cine :grin: :hi ca doar si el are asa ceva). Nici ce ai tu pe masina nu este chiar legal, daca tot am ajuns la aspectul asta, insa nu despre asta era vorba. Era vorba daca o bara poate sau nu incinta in mod placut ochiul la vederea ei. Ca tot suntem aici, ma risc, si iti spun ca ce ai tu pe masina nu-mi place. Acuma ca te superi, asta e, insa nu o sa ma vezi niciodata in situatia sa spun ca e alba daca e neagra. In ce priveste "concursul" cu ce bari avem pe masina, zi si tu care e premiul, sa vad daca merita sa postez, sau nu :grin: :h5 I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alibotean Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: ajutor! Nu se preteaza sa-i pui bari stil "rollbar" Zi tu sincer ca bara asta e de toata jena ... si nu-ti place deloc. Mai ai poze? :) Si eu sunt in cautare de bara fata pt Y61 si cantaresc variantele. Pana acum mi-a placut o varianta de la AFN, cele ARB nici mie nu imi plac ca estetica. Asta in schimb imi face cu ochiul : :bannana Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: ajutor! @alibotean Ihi. Mai am citeva. Hai pe PM sa nu parazitam topicul omului. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: ajutor! Srevni, cu tine m-as ciorovai toata ziua dar nu m-as certa ... :h5 :P Facand abrasctie de faptul ca m-am inverzit ... n-am spus ca bara mea e tocmai legala, dar pe strazile patriei foarte bine pazite din boscheti de "aligatori" bara mea sare mai putin in ochi decat ceea prezentata de tine ...si apoi nu trebuie sa-ti placa tie ... este de ajuns sa-mi placa mie ... :P De ce am zis sa le arati oamenilor de bara ai tu pe masina ... sa nu fie cu suparare dar o zic: toti am vrea sa conducem OZN-uri cu volane de mahon, cu roti imense si hidromasaj la outze, DAR traim in Romania si din cand in cand trebuie sa mai tinem cont si de asta! Ai ceva experienta si as fi curios sa vad si eu cu ce bara umbla domnul Srevni pe Patrol ...si l-as intreba dupa aia de ce nu si-a facut deasta de care recomanda la altii ... :P Gandindu-ne la o bara de masina de show de tinut in curte ...si din cand in cand s-o mai sparcaim pe munti, da, a ta e frumoasa si poate si practica (ref la unghiul de atac) dar judecand ca mai trebuie sa circulam si pe asfalt ...a mea e mai practica si nu zgarie asa rau retina aligatorilor! Acum in ceea ce il priveste pe domnul in cauza, care cred ca este cel mai castigat din ciorovaiala noastra, cu siguranta ca va alege varianta cea mai buna ptr masina lor ...Noi i-am aratat si argumentat variantele ...calea si-o va alege singur! Deci Srevni, aceasta discutie o consider amicala si constructiva ... din punctul meu de vedere! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: ajutor! Yonutz-ule corect!!! Fiecare cu ce-i place. Al meu patrol, inca e cu bara standard, insa cind o sa am vreme, deaia australiana imi fac. Va mai dura ceva, ca vreau sa o fac eu cu minutele mele, si imi lipseste deocamdata timpul si garajul unde sa ma desfasor. Da, cresc io mare si apoi sa vezi ce bara imi manufacturez! ps: nici io nu ma cert, mai ales cu tine. Acuma am aflat si ce fac, traiasca ciorovaiala constructiva :h5 I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: ajutor! Yonutz versus srevni = Hikiwake (adica egalitate in traducere :ha: ) Mai fratilor de Patroale, lasati-o naiba de polemica, hai sa va zic eu una tare, de care trebuie sa tina cont si initiatorul acestui topic :grin: Se duce sa-si faca ITP-u`, de curand, un prieten de-al meu cu un Nissan Patrol stock, fara nici o modificare (ba mint, OME-uri medium duty, adica nu diferenta enorma fata de cele stock) cu cauciucuri de strada, ca la carte, cu bullbaru` din fabrica cum l-a facut mama lui si ce credeti ca-i spune dobitocu` d`acolo..., "Nu pot sa va fac ITP-u` ca nu aveti omologat bullbaru`! :P "Auzi bai nea, ii zice amicu`, dar asta e bullbaru` din fabrica, asa e de la Nissan..." Raspuns: "Nu stiu, conform noilor reglementari, trebuie sa aveti bullbaru` omologat." Si PA! :grin: E ce mai ziceti voi acuma? Comentati! :ha: :ha: :ha: Bineinteles ca pana la urma, baiat destept..., s-a descurcat! :wink: :ha: :ha: TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL! Bine ii mai zice Badea! :h5 In curand o sa ne ocupe si gandurile... Ah, si ca era sa uit..., srevni, NU SUNT SEFU` NIMANUI IN OFF-ROAD! :wink: Sunt doar fondatorul unei echipe care a dovedit in teren ca are spirit de colegialitate si intrajutorare si care din circumstanta, imi poarta numele de off-road-er! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: ajutor! Cristi nu ne certam ... construiam ...da-te jos din Meleu, suflecati manecile la camasa si da si tu o caramida la mana ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: ajutor! ceva peze de prin calc ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: ajutor! Cristi nu ne certam ... construiam ...da-te jos din Meleu, suflecati manecile la camasa si da si tu o caramida la mana ... :grin: Yonutzeee...,uite, prinde caramida! :grin: Ce naiba facem daca astia se iau si de bullbar-urile din fabrica? Pai la "elefantu`" pe care il am eu pe masina... :ha: Ma cam bate gandu` sa-mi fac un bullbar ca cel din poza pusa de lipoveanu si pe urma la ITP cand o sa-mi spuna "omologarea bullbar-ului", sa-i spun: "Care bullbar mah, unde vezi tu bullbar, bai nea..." :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Aprilie 18, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: ajutor! multumesc mult :) primesc si eu ceva poze? frumoase TOATE! cat despre talon...ar tb sa-l ia din nenumarate motive :uameni ...asa ca...mai conteaza ce bara am?! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate