Max Postat August 13, 2007 Autor Partajează Postat August 13, 2007 Poze de la dl. Popescu cu samuraiul mai mic. :grin: Care a mers excelent cu toate ca e cam lasat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 Super iesire mai baieti, chiar ca v-ati balacit :B , abia astept sa ne intalnim, la Baia Mare!!!! :10 :jp1 Cum s-a comportat Niva cu cauciucele alea smechere, Zoli????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 Cauciucurile, foarte bine. Numai ca am fost primul in coloana si am intrat in balta necunoscuta si am ramas suspendat... Atunci poti avea orice pe roti :grin: 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 Cauciucurile, foarte bine. Numai ca am fost primul in coloana si am intrat in balta necunoscuta si am ramas suspendat... Atunci poti avea orice pe roti :grin: Cred ca ai intrat prea incet :grin: :twisted: Daca intrii cu acceleratia la podea n-ai cum sa ramai suspendat,poti doar sa-ti pierzi vre-o roata :grin: 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 13, 2007 Autor Partajează Postat August 13, 2007 Cauciucurile, foarte bine. Numai ca am fost primul in coloana si am intrat in balta necunoscuta si am ramas suspendat... Atunci poti avea orice pe roti :grin: Cred ca ai intrat prea incet :grin: :twisted: Daca intrii cu acceleratia la podea n-ai cum sa ramai suspendat,poti doar sa-ti pierzi vre-o roata :grin: 8) Tin sa te anunt ca Zoli nu prea merge incet in asemenea situatii. :grin: Acolo chiar era o groapa sanatoasa plus ca mai erau si cativa busteni prin ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 13, 2007 Autor Partajează Postat August 13, 2007 Poze de la Bogo (cu Samuraiul decapotat) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 13, 2007 Autor Partajează Postat August 13, 2007 inca cateva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 superrr baieti :10 :B cu ploaia cum ati stat ? :dr Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 14, 2007 Autor Partajează Postat August 14, 2007 superrr baieti :10 :B cu ploaia cum ati stat ? :dr Am avut ploaie doar cu o zi inainte. Duminica nu a plouat. Daca aveam parte si de ploaie, era nasol rau de tot. Ajungeam doar dimineata acasa. In cel mai bun caz. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Am avut ploaie doar cu o zi inainte. Duminica nu a plouat. Daca aveam parte si de ploaie, era nasol rau de tot. Ajungeam doar dimineata acasa. In cel mai bun caz. _________________ Optimisti ca niste adevarati vanatori....sau pescari??? :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Faine poze domnilor!!!!!Felicitari!!! 8) Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 15, 2007 Autor Partajează Postat August 15, 2007 Faine poze domnilor!!!!!Felicitari!!! 8) Puteai sa vi si tu ca esti din zona. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 Mare dreptate ai Max,sper sa reusim sa ajungem si noi odata! :roll: Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 Abia acum am vazut topicul :ang De ce n-ai dat un telefon MAX ??? Poate veneam si eu cu voi, ca vad c-a fost SUUUUUUUUPPPPEERRRRRRRRR !!!! Tare as vrea sa ma intalnesc cu propitarul Defenderului... Dupa ce am vazut aici ca "poate" masina asta, incep sa fiu din ce in ce mai convins ca-mi trebe si mie... :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 15, 2007 Autor Partajează Postat August 15, 2007 Abia acum am vazut topicul :ang De ce n-ai dat un telefon MAX ??? Poate veneam si eu cu voi, ca vad c-a fost SUUUUUUUUPPPPEERRRRRRRRR !!!! Tare as vrea sa ma intalnesc cu propitarul Defenderului... Dupa ce am vazut aici ca "poate" masina asta, incep sa fiu din ce in ce mai convins ca-mi trebe si mie... :grin: Pai..eu am pus anuntul pe forum ca ma gandeam ca e mai simplu asa. Daca stiam ca esti disponibil... Lasa ca te ducem data viitoare. Si o sa te plimbi si cu Defender-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat August 16, 2007 Partajează Postat August 16, 2007 Abia acum am vazut topicul :ang De ce n-ai dat un telefon MAX ??? Poate veneam si eu cu voi, ca vad c-a fost SUUUUUUUUPPPPEERRRRRRRRR !!!! Tare as vrea sa ma intalnesc cu propitarul Defenderului... Dupa ce am vazut aici ca "poate" masina asta, incep sa fiu din ce in ce mai convins ca-mi trebe si mie... :grin: Pai..eu am pus anuntul pe forum ca ma gandeam ca e mai simplu asa. Daca stiam ca esti disponibil... Lasa ca te ducem data viitoare. Si o sa te plimbi si cu Defender-ul. UUUUUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: P.S> Stiu, numa` ca mi-e ciuda ca n-am cascat ochii la anunt... http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 16, 2007 Partajează Postat August 16, 2007 Galeria completa cu poze de la aceasta intalnire o gasiti aici: http://www.maxoffroad.ro/Baita_Negresti ... index.html super iesirea ! vati balacit nu gluma :B :10 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 18, 2007 Partajează Postat August 18, 2007 ce rau imi pare ca nu e suceava mai aproape de baia mare :cry: De altfel, imi plac noii emoticoni adaugati :pt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 18, 2007 Autor Partajează Postat August 18, 2007 ce rau imi pare ca nu e suceava mai aproape de baia mare :cry: De altfel, imi plac noii emoticoni adaugati :pt Pacat. Ai fi facut niste boze beton aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate