atar Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Are cineva planuri sau dimensiunile pentru un bull-bar ca cel din poze? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Planuri bull-bar te costa 450 USD sau cca 1450 ron, sau poti sa incerci sa iei legatura cu Filip care il are pe masina, dar trebuie dat jos si luate masurile.... atentie ii mai trebuie si suportul pt. placa de troliu care se vinde separat. poti sa incerci sa-l faci dar mare atentie la suduri si la faptul ca se folosesc bari de otel care dupa sudura sunt tratate.... nu se folosesc bari ordinare de fier. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Planuri bull-bar te costa 450 USD sau cca 1450 ron, sau poti sa incerci sa iei legatura cu Filip care il are pe masina, dar trebuie dat jos si luate masurile.... atentie ii mai trebuie si suportul pt. placa de troliu care se vinde separat. poti sa incerci sa-l faci dar mare atentie la suduri si la faptul ca se folosesc bari de otel care dupa sudura sunt tratate.... nu se folosesc bari ordinare de fier. Tratamentul acela dupa sudura este detensionare - se elimina tensiunile din material acumulate in timpul sudarii. Astfel se obtine stabilitate dimensionala in timp (adica popular "sudura nu mai trage"). Materialul putin probabil sa fie ceva superspecial, trebuie sa aiba in primul rand sudabilitate buna. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Planuri bull-bar te costa 450 USD sau cca 1450 ron, sau poti sa incerci sa iei legatura cu Filip care il are pe masina, dar trebuie dat jos si luate masurile.... atentie ii mai trebuie si suportul pt. placa de troliu care se vinde separat. poti sa incerci sa-l faci dar mare atentie la suduri si la faptul ca se folosesc bari de otel care dupa sudura sunt tratate.... nu se folosesc bari ordinare de fier. Tratamentul acela dupa sudura este detensionare - se elimina tensiunile din material acumulate in timpul sudarii. Astfel se obtine stabilitate dimensionala in timp (adica popular "sudura nu mai trage"). Materialul putin probabil sa fie ceva superspecial, trebuie sa aiba in primul rand sudabilitate buna. cu tratarea e posibil sa ai dreptate, nu stiu cum se fac tratamentele...etc .... , materialul nu e superspecial, e bara de otel de 2", pb e ca nu stiu daca iesi in pret si nu merita mai degraba sa le iei gata facute... eu am vb cu mai multi sa-mi copieze bara de la mine... si ieseam cam cu 3-4 mil mai iesftin decat daca o importam... si am preferat sa o iau de noi fara sa ma complic cu romanisme. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Planuri bull-bar Tehnic mie imi trebuie niste dimensiuni. Pe mine nu ma costa nimic bull-bar-ul dar cei care il fac imi cer niste dimensiuni. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Planuri bull-bar suna-l pe Filip, si ia masurile de la bara lui... e cel mai simplu asa.... e exact modelul asta. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolo Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Planuri bull-bar Nu vreau sa va suparati pe mine dar pentru nevoiasi adica cei care au un buget limitatva pot lasa un numar de telefon al unui prieten care confectioneaza pentru orice tip de masina ,bull bar-uri,roll cage, praguri sau tot ce-si doreste clientul referitor la protectii . baiatul este din tg jiu si raspunde la nr de tel.0767940425 sau 0722207049. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Planuri bull-bar Bravo, dar firma din Galati care se ocupa de asa ceva, are niste datorii la mine de prin 2007, bani carora eu le-am pus deja de mult cruce, si acum i-am prins sa-mi faca bull-bar si scuturi. Deci nu dau nici un ban. Imi trebuie doar planurile si mi le fac. Scuturile le fac dupa masina, dar Bull-bar-ul ori il fac din ochi ori dupa dimensiuni exacte. As prefera niste planuri, daca nu, asat e - ochiometru. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Planuri bull-bar pe forumurile din america te-ai uitat ? o alta sugestie ar fi sa iti faci un model din... nu stiu ce ca barile is rotunde (tub de polietilena ?? ). zic si eu nu dau cu paru... EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: Planuri bull-bar pe forumurile din america te-ai uitat ? o alta sugestie ar fi sa iti faci un model din... nu stiu ce ca barile is rotunde (tub de polietilena ?? ). zic si eu nu dau cu paru... si te proptesti cu el intr-un copac...si "tub de polietilene" faci si bull-bar-ul si masina :ha: :ha: :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: Planuri bull-bar pe forumurile din america te-ai uitat ? o alta sugestie ar fi sa iti faci un model din... nu stiu ce ca barile is rotunde (tub de polietilena ?? ). zic si eu nu dau cu paru... si te proptesti cu el intr-un copac...si "tub de polietilene" faci si bull-bar-ul si masina :ha: :ha: :ha: Pai omu` cred ca s-a referit la o matrita(model),cred, din "tub de polietilene" ,dupa care faci bullbar-ul dupa acele dimensiuni :roll: ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blast Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Planuri bull-bar da, cea mai buna idee a avut-o trenu. faci o macheta in marime naturala din materiale usoare (lemn, polistiren expandat, tevi de polietilena). si mai poti sa-ti faci si-un bull-bar unicat. prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Planuri bull-bar oameni buni terminati cu prostiile astea de sugestii, un bullbar nu se face nici turnat si nici din polietilena... ( mai ramase-se sa spuneti ca il fac eventual tiganii din cositor :ha: :ha: :ha: ) iar modelul ala exista la unul din baieti, asa ca lasati omu sa-l sune si sa se vada cu el sa-l masoare. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Planuri bull-bar pe forumurile din america te-ai uitat ? o alta sugestie ar fi sa iti faci un model din... nu stiu ce ca barile is rotunde (tub de polietilena ?? ). zic si eu nu dau cu paru... si te proptesti cu el intr-un copac...si "tub de polietilene" faci si bull-bar-ul si masina :ha: :ha: :ha: @worldscape-nu vreau sa te superi pe mine dar cred ca ai o problema cu ochii, toata lumea vb de matrite din diverse materiale si tu tot insisti ca nu se face bullbar din polietilena.Binenteles ca ai dreptate dar discutia era pe MATRITE nu pe produsul final :p Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Planuri bull-bar Ti-as sugera sa-ti faci singur o "schita" din furtun PVC ptr apa (o macheta), la colturi le prinzi cu hartie mototolita sau prin lipire un cu ledcon! Dupa care te apuci sa tai barile de metal dupa schita rezultata...ptr colturi poti folosi coturi de 90 si 60 gr ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 13, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Planuri bull-bar Multumesc pentru sfaturi. Azi am incercat sa fac o matrita din pexal. :grin: E maleabil si isi pastreaza forma. Problema e ca e disproportionat la grosime si arata destul de uratel. Dar va iesi binisor sper. Deja am luat cateva dimensiuni dupa "matrita" din pexal. Ce nu pot aproxima e adincimea. (cat iese in afara fata de grila). "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blast Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Planuri bull-bar sa pui niste poze, sa-l vedem si noi. spor ! prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate